Britax Kidfix i-size tuotearvostelu & kokemuksia

Päivitetty viimeksi 6.12.2023

8.3/10

Arvosana: 8,3

Britax Römer Kidfix M i-size turvavyöistuin on erinomainen valinta lapsiperheille, jotka arvostavat korkeaa turvallisuutta, laatua, mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tarkastelimme lähemmin Britax i size -istuimen ominaisuuksista ja punnitsimme myös sitä, miten hyvin turvavyöistuin toimii lapsiperhearjessa.

Yksi Kidfix M i-size -istuimen suurimmista eduista on, että se noudattaa viimeisimpiä i-Size-turvallisuusstandardeja. Istuin on kehitetty yhteistyössä johtavien autonvalmistajien kanssa, joten se tarjoaa optimaalisen suojan lapsellesi. Siinä on sisäänrakennettu törmäyssuoja, joka suojaa lapsen päätä ja ylävartaloa erittäin tehokkaasti. Tämä suojamekanismi vähentää niskaan kohdistuvaa rasitusta jopa kymmenellä prosentilla verrattuna aiempiin malleihin, mikä tekee Kidfix M i-size -istuimesta entistä turvallisemman valinnan.

Turvallisuuden lisäksi istuin tarjoaa erinomaista mukavuutta lapsellesi. Ergonomisesti muotoiltu istuin takaa miellyttävän istuma-asennon ja hyvän tuen lapsen vartalolle. Istuimessa on myös säädettävä ja kevyesti liikkuva niskatuki, joka voidaan helposti mukauttaa lapsen pituuden mukaan. Selkeä asteikko helpottaa oikean asetuksen löytämistä, jotta lapsesi voi istua turvallisesti ja mukavasti matkan aikana.

Britax Römer turvaistuin sisältää myös hyvin harkittuja yksityiskohtia, jotka tekevät siitä käytännöllisen valinnan lapsiperheelle. Ergonomiset pehmusteet ja ilmanvaihtoaukot takaavat miellyttävän ilmankierron istuimessa. Tämä auttaa pitämään lapsesi matkanteon mukavana pidemmilläkin automatkoilla. Lisäksi istuimen kangaspäällinen on irrotettava ja pestävä, mikä helpottaa puhtaanapidon ja pitää istuimen aina raikkaana ja hygieenisenä.

Kidfix M i-size -istuin on myös erittäin käytännöllinen valinta perheille, joilla on useampi auto tai tarve siirtää istuinta eri ajoneuvojen välillä. Istuin on painoltaan hämmästyttävän kevyt, joka helpottaa istuimen liikuttelua autosta toiseen, jonka lisäksi sen kompakti koko sopii hyvin erilaisiin autoihin. Turvavyön pujottaminen turvavyönohjaimeen onnistuu näppärästi ja turvavyö kulkee siinä vaivatta. Istuimen asentaminen onkin helppoa ja vaivatonta, joka tekee Britax Kidfix i-size -istuimesta erinomaisen valinnan perheille, jotka tarvitsevat monikäyttöisen ja helposti siirrettävän turvaistuimen.

Britax kidfix turvaistuin tarjoaa korkeaa turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä lapsiperheen arjessa. Ulkonäöltään ajattoman kaunis istuin on saatavilla neljässä värissä: tumman sininen, burgundy, tumman harmaa ja musta. Sen optimaalinen törmäyssuoja, säädettävä niskatuki, hyvä ilmanvaihto ja irrotettava kangaspäällinen tekevät siitä luotettavan valinnan. Britax turvavyöistuin varmistaa perheenne turvallisuutta ja edistää lapsesi mukavuutta matkanteon aikana.

  • Kolmipistevaljaat
  • IsoFIX
  • Syvyys: 43 cm, korkeus: 63 cm ja leveys: 44 cm
  • Niskatuen korkein asento: 83 cm
  • Suositeltu lapsen pituus: 100–150 cm
  • Istuimen paino: 7,2 kg

Britax kidfix M i-size kokemuksia

Britax Römer turvavyöistuin on suunniteltu vastaamaan uusimpia turvallisuusstandardeja ja tarjoamaan lapsellesi korkeaa suojaa ja mukavuutta matkustettaessa autossa. Vanhemmat pitivät siitä, että istuimen asentaminen ISOFIX-kiinnikkeillä tekee asentamisesta helppoa ja varmistaa turvallisen kiinnityksen auton runkoon.

Yksi Britax kidfix i size -istuimen tärkeimmistä ominaisuuksista on sen törmäyssuoja ja se on myös saanut kiitosta istuimen ostajilta. Istuin on varustettu korkeilla sivutörmäyssuojilla, jotka tarjoavat lisäsuojaa lapsen päälle ja vähentävät törmäyksen voimaa. Tämä auttaa suojaamaan lapsen pään ja ylävartalon alueen mahdollisilta vammoilta. SecureGuard-järjestelmä pitää myös lapsen turvavyön oikeassa asennossa, mikä auttaa jakamaan voimat oikein ja vähentää vatsan alueelle kohdistuvaa painetta.

Britax istuin sisältää säädettävän niskatuen, joka koettiin helppokäyttöiseksi. Niskatuki varmistaa istuimen oikean asennon lapsen kasvaessa, joka tarkoittaa, että istuin voi kasvaa lapsen mukana ja tarjota jatkuvan suojan ja mukavuuden eri ikävaiheissa. Istuimessa on myös pehmustetut olkaintuet, jotka tarjoavat lisämukavuutta lapselle matkan aikana.

Istuimen asentaminen ja säätäminen koettiin suhteellisen helpoksi ja käyttäjäystävälliseksi. Istuin voidaan asentaa ISOFIX-kiinnikkeillä ja säätää sopimaan auton istuimen muotoon. Lisäksi istuin on kevyt ja helppo siirtää autosta toiseen tarvittaessa, joka oli erityisesti vanhempien mieleen.

Vanhemmat arvostavat myös Britax tunnettavuutta brändinä ja sen vahvaa mainetta lapsiturvallisuuden saralla. Britaxin tuotteiden suunnittelu perustuu perusteelliseen tutkimukseen ja testaukseen, joten voit luottaa siihen, että Kidfix i-Size -istuin on suunniteltu tarjoamaan lapsellesi korkealaatuista turvallisuutta ja mukavuutta.