Baby Jogger City Tour 2 matkarattaat arvostelu & kokemuksia

Baby Jogger City Tour 2 matkarattaat tarjoavat helppokäyttöisyyttä ja monipuolisuutta matkustettaessa lastensa kanssa. Rattaat on suunniteltu erityisesti matkustamiseen, tarjoten ultra-kompaktin, yhden käden taittomekanismin ja vain 6,5 kg painon, mikä tekee niistä erittäin kätevät ja helpot kantaa. Huolimatta keveydestään, City Tour 2 ei tingi laadusta tai ominaisuuksista: lapsi matkustaa mukavasti useissa kallistusasennoissa, säädettävällä jalkatuella, UV 50+ aurinkosuojalla ja mukavalla, syvällä istuimella. Lisäksi suuri säilytyskori, joka kestää jopa 5 kg, varmistaa, että kaikki tarvittava on aina ulottuvillasi.

Kokonaisarvosana 9.3/10

 • Nopea ja helppo taittomekanismi, joka toimii yhdellä kädellä.
 • Lähes täysin makuuasentoon säädettävä istuimen selkänoja.
 • Kompaktit ja kevyet matkarattaat, jotka toimivat hyvin eri tilanteissa.

Plussat

 • Pehmustettu istuin, jossa on lähes täysi kallistus.
 • Helppo taittaa kasaan yhdellä kädellä.
 • Kulkee sujuvasti ja kääntyy vaivatta.
 • Kevyt.
 • Kompakti, vie vähän tilaa.

Miinukset

 • Säilytyskori on pienehkö, mikä voi rajoittaa tavaran määrää (lisävarusteena saatava vanhempien konsoli tarjoaa lisätilaa).
 • Työntökahvan korkeutta ei voi säätää.
 • Raittaiden mukana ei tule mitään lisvarusteita (voit ostaa ne erikseen)

Baby Jogger City Tour 2 matkarattaat on innovatiivisen merkin päivitetty versio, joka tarjoaa kevyen matkaratasvaihtoehdon vastasyntyneestä lähtien. Ne on suunniteltu vanhempien ja lasten mukavuutta silmällä pitäen. Sen pehmustettu istuin kallistuu lähes täyteen makuuasentoon ja tarjoaa optimaalisen tuen ja mukavuuden lapselle, olipa kyseessä päiväunet liikkeellä ollessa tai pitkät kävelyretket. Tämä ominaisuus tekee siitä erinomaisen valinnan niin vauvoille kuin isommillekin lapsille. Lisäksi, kun hankit turvakaukalon sovittimen, voit käyttää vaunuja vastasyntyneestä lähtien, mikä tekee siitä monipuolisen ja pitkäikäisen investoinnin.

Vanhemmat arvostavat City Tour 2:n helppokäyttöisyyttä. Sen taittomekanismi on suunniteltu niin, että vaunut menevät kasaan nopeasti ja vaivattomasti. Vaikka taittaminen on helpompaa kahdella kädellä, se on silti nopea toimenpide, joka ei vaadi suurta voimaa tai monimutkaisia liikkeitä. Tämä tekee vaunuista ihanteellisen valinnan kiireisille vanhemmille, jotka arvostavat nopeutta ja helppoutta. Vaunujen mukana tuleva kantolaukku lisää niiden käytännöllisyyttä, tekee matkustamisesta vaivatonta ja suojaa vaunuja kuljetuksen aikana.

Saatat tuntea Baby Joggerin innovatiivisena merkkinä, joka tarjoaa kolmipyöräisiä, kaikenlaisiin maastoihin sopivia juoksurattaita auttaakseen vanhempia pysymään aktiivisina vauvojensa kanssa. Kolmipyöräisten mallien lisäksi Baby Joggerilla on jatkuvasti kasvava valikoima nelipyöräisiä rattaita jokapäiväiseen käyttöön, jota muun muassa City Tour 2 edustaa. City Tour 2 onkin loistava valinta niille, jotka etsivät kevyttä, kompaktia ja monipuolista vaunua kaupunkiympäristöön ja matkusteluun.

Ensivaikutelmat

Rattaat toimitetaan miellyttävän pienessä laatikossa, siististi taitettuna. Vain pyörät on kiinnitettävä ennen käyttöä ja se on helppoa. Kuvalliset ohjeet auttavat ymmärtämään rattaiden säätöjä sekä avaamisen ja kokoon taittamisen. Ohjeet eivät olleet kaikkein käyttäjäystävällisimmät, mutta verkosta löytyy runsaasti videoita, jos tarvitset apua.

Kuinka helppo rattaat on koota?

Baby Jogger City Tour 2 matkarattaat on erittäin helppo koota. Pyörät tulevat irrallisina, mutta ne vain klikataan paikoilleen.

Kuinka City Tour 2 vertautuu City Touriin?

Suurin muutos tähän malliin verrattuna aiempaan Baby Jogger City Touriin on, että nyt voit kiinnittää rattaisiin vaunukopan, tehden siitä sopivan syntymästä lähtien. Toinen muutos on, että mukana tuleva kantolaukku ei ole tällä kertaa reppu, vaan kevyt laukku, jonka voi kantaa olalla tai kädessä.

Kuinka helppo City Tour 2 on työntää ja ohjata?

Erittäin helppo, se on kuin unelma työntää! Kaksi etupyörää kääntyvät, tehden siitä uskomattoman helpon ohjata. Rattaat ovat myös saaneet paljon kiitosta yhdellä kädellä työntämisen helppoudesta.

Rattaat nousevat vaivatta jalkakäytävien kivetysten yli, joten liikkuminen on helppoa. Rattailla pääsee kulkemaan suht hyvin epätasaisemmassakin maastossa, vaikka jäimme pohtimaan pyörien kestävyyttä tällaisella alustalla pidempään kuljettaessa.

Kuinka kevyt rattaat on kantaa?

Rattaat ovat helppo kuljettaa, koska niissä on integroitu kantokahva tai voit laittaa ne mukana tulevaan kantolaukkuun. Kantolaukulle on lisäksi kätevä säilytyslokero rattaiden istuinosan alla. Vain 6,5 kg painoisina ne ovat kevyet nostaa ja siirtää auton tavaratilaan.

Saako Baby Jogger City Tour 2 istuimen täyteen makuuasentoon?

Kuten useimmat tämän kategorian rattaat, istuin ei mene täysin makuuasentoon, joten valmistaja ei suosittele sitä alle 6 kuukauden ikäisille vauvoille ilman vaunukoppaa tai turvakaukaloa. Olimme kuitenkin positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka lähelle makuuasentoa selkänojan sai laskettua (jää vain aavistuksen vajaaksi), joten vauva, joka ei vielä istu tuetusti pystyy hyvin matkustamaan niissä. Suuri kuomu auttaa myös pitämään lapsesi suojalta auringolta tai sateelta.

Kuinka helppo rattaat ovat taittaa?

Yhden käden taittomekanismi on yksi tämän rattaan päämyyntivaltteja. Itse asiassa se on suurin syy, miksi useimmat vanhemmat valitsevat Baby Jogger City Tour 2 arvostelujen mukaan.

Painat vain työntöaisassa olevaa painiketta ja työnnät rattaita eteenpäin saadakseen ne taittumaan. Tämän jälkeen tartut kantokahvaan vetääksesi koko paketin yhteen ja kiinnität sulkimen pitämään rataspaketin kasassa. Voi olla, että joudut harjoittelemaan muutaman kerran, että taittaminen onnistuu luontevasti.

Avaaminen on hieman hankalampaa. Sinun täytyy muistaa avata etupyörät ennen kuin alat avaamaan rattaita. Kun saat avausmekanismista kiinni, se onnistuu sen jälkeen nopeasti ja vaivatta.

Kuinka kompakti Baby Jogger City Tour 2 on taitettuna?

Baby Jogger City Tour2 kasattuna

Kompaktius on yksi Baby Jogger City Tour 2 kohokohdista. Rattaat taittuvat hyvin pieneksi (18,5*59*50 cm), eli ne mahtuvat helposti jopa pienen auton tavaratiloihin, jättäen tilaa muulle. Tarvittaessa ne mahtuvat jopa auton etupenkin jalkatilaan, joka vapauttaa tilaa tavaratilaan laitettaville matkatavaroille.

Kuinka hyvin ne toimivat julkisessa liikenteessä?

Rattaat toimivat julkisessa liikenteessä ongelmitta. Niiden nostaminen bussiin ja pois on vaivatonta verrattuna suurempiin rattaisiin. Rattaiden koko ja liikkuvuus mahdollistaa niiden helpon ohjaamisen käytävää pitkin ja asettamisen niin, muillekin jää tilaa.

Miltä Baby Jogger City Tour 2 runko tuntuu?

Runko on mattamusta kiiltävillä ympyröillä taittokohdissa ja se tuntuu tukevalta ollen samalla kevyt. 

Miltä työntöaisa tuntuu?

Työntöaisan korkeutta ei voi säätää, mikä voi olla ratkaiseva tekijä joillekin potentiaalisille ostajille. Keskipituiselle henkilölle työntöaisan pitäisi joka tapauksessa olla sopivalla korkeudella, mutta erityisen pitkät tai lyhyet henkilöt voivat kokea työntämisen epäergonomiseksi. Työntöaisa on pehmustettu ja se tuntuu mukavalta.

Baby Jogger City Tour 2 istuinosa

City Tour 2 istuin on vain kasvot menosuuntaan kulkeva matkaratas, joten lapsesi saa mahdollisuuden katsella maailmaa ja varmasti nauttii siitä.

Vanhemmalle lapselle istuin voisi olla hieman pystympi. 5-pistevaljaat ovat yksinkertaiset käyttää ja niiden säätö toimii hyvin.

Arvostamme säädettävää jalkatukea, joka ei aina ole oletus matkarattaissa. Se vaikuttaa merkittävästi lapsen matkustusmukavuuteen rattaissa istuessaan. Jalkatukea on erittäin helppo säätää yksinkertaisella vivulla istuimen alla ja liikuttamalla jalkatukea ylös tai alas.

Onko istuimen säätäminen helppoa?

Baby Jogger City Tour 2 istuinmekanismin säätönuppi on jäykkä liikuttaa ja hieman haasteellinen käyttää ilman, että katsot nuppia. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee polvistua rattaiden taakse nähdäksesi se kunnolla. Kun opit sen käytön, sujuu se sen jälkeen helpommin.

Onko Baby Jogger City Tour 2 helppo puhdistaa?

Vauvan sormiruokailu voi olla sotkuista puuhaa ja jättää helposti jälkiä ympäristöönsä. Rattaiden sileä materiaali on kuitenkin helppo puhdistaa kostealla liinalla. Voit myös irrottaa istuimen päällisen konepesua varten kylmässä tai hienopesussa ja pyörät sekä runko ovat tarpeeksi helppoja pestä lämpimällä vedellä ja miedolla pesuaineella tarvittaessa.

Miltä rattaiden kuomu vaikuttaa?

Baby Jogger City Tour2 Kuomu

Kuomu on kohtuullisen kokoinen ja tulee melko kauas istuimen yli. Koska kuomu sijaitsee korkealla, se ei kuitenkaan välttämättä suojaa riittävästi matalalla istuvaa pientä vauvaa. Kuomussa on verkkomateriaalista valmistettu kurkistus- ja tuuletusaukko, josta näen helposti onko vauvasi nukahtanut vai tarkkaileeko hän ympäristöään. Kurkistusaukon kansi on tarrakiinnitteinen. Kurkistusaukko on pidetty ominaisuus ja todellinen myyntivaltti rattaissa.

Millaiset ovat Baby Jogger City Tour 2 pyörät?

Pyörät ovat pienet ja valmistettu kumiseoksesta, eli ne eivät ole ilmatäytteiset. Jousitus on vain etupyörissä, mikä tekee niistä sopimattomat todella karkeaan maastoon, mutta loistavat kaupunkikäyttöön ja kauppareissuille. Epätasaiset jalkakäytävät ja mukulakivetykset eivät myöskään ole City Tour 2 haaste. Etupyörät voi lukita suoraan kulkeviksi tai vapauttaa kääntyviksi.

Kuinka hyvät ovat jarrut?

Jarru sijaitsee takapyörän oikealla puolella ja sitä käytetään jalalla. Se on toimintavarma ja pitää rattaat tukevasti paikoillaan jopa liikkuvassa bussissa.

Ainoa miinus jarrussa on, että se tulee vapauttaa käyttämällä kengän yläosaa, sen sijaan että painaisit sitä alas kengän pohjalla. Tämä ei tee hyvää kengille ja likaa ne. Lisäksi sandaalit tai varvastossut jalassa se myös tuntuu ikävältä.

Baby Jogger City Tour 2 kori

Rattaiden kori ei ole valtava, mutta se hyödyntää käytettävissä olevan tilan hyvin, korvaamalla korkeuden pituudella. Koriin mahtuu tarpeelliset tarvikkeet vesipulloivat vauvan vaippoihin ja välipaloihin. Korissa on 6,8 kg painoraja ja siihen pääsee helposti käsiksi. Verkkokangas korin sivuilla helpottaa tavaroiden löytämistä.

Pakkauksen sisältö

 • Rattaat
 • Pyörät
 • Kantolaukku

Ostettavissa olevat lisävarusteet

 • Sadesuoja
 • Adaterit vaunukopan tai turvakaukalon kiinnittämistä varten
 • Vanhempien konsoli
 • Seisomalauta
 • Lasten tarjotin

Mitä sinun tulee tietää ennen Baby Jogger City Tour 2 ostamista?

Kannattaa huomioida, että rattaat ovat ainoastaan kasvot menosuuntaan kulkevat. Niiden mukana ei myöskään tule sadesuojaa, vaan se on erikseen ostettava lisävaruste. Hyvä on myös muistaa se, että työntökahvan korkeutta ei voi säädellä.

Kenelle Baby Jogger City Tour 2 on hyödyllisin?

Rattaat toimivat erinomaisesti matkarattaina pidemmillä reissuilla tai lyhyemmillä viikonloppu ja päiväretkillä. Ne sopivat liikkuvaan perheeseen, joka matkustaa paljon. Rattaat ovat hyvät erityisesti kaupunkeihin ja lyhyille paikallisille matkoille sekä julkisessa liikenteessä käytettäväksi. Ne ovat myös hyvä kakkosrattaat esimerkiksi kauppareissuille, jos et halua lähteä matkaan isompien vaunujen kanssa.

Onko Baby Jogger City Tour 2 hintansa arvoinen?

Baby Jogger City Tour 2 on hintava matkaratas, joka on kompaktin kokonsa, ohjattavuuden ja ominaisuuksiensa ansiosta erinomainen vaihtoehto matkarattaaksi. Arvostamme etenkin sitä, että voit kiinnittää sekä vaunukopan, että turvakaukalon kiinni rattaisiin.

Tekniset tiedot

Mitat kokoontaitettuna: 18,5*59*50 cm (s*k*l)
Lapsen painoraja: 22 kg
Rattaiden paino: 6,5 kg
Korin maksimipaino: 7 kg
Puhkeamattomat renkaat
Turvakaukalon ja vaunukopan yhdistäminen mahdollista
Bäst-i-test matkarattaiden testivoittaja vuonna 2023

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja