Bellamy UP 5-in-1 pinnasänky arvostelu & kokemuksia

Bellamy UP 5-in-1 pinnasänky on monipuolinen ja innovatiivinen ratkaisu, joka kasvaa lapsesi mukana tarjoten pitkäikäisen käyttökokemuksen. Pinnasänky on suunniteltu muuntumaan lapsen tarpeiden mukaan, alkaen perinteisestä pinnasängystä aina juniorisängyksi asti. Sen korkealaatuinen rakenne ja turvalliset materiaalit takaavat lapsellesi turvallisen ja mukavan uniympäristön. Bellamy UP 5-in-1 pinnasängyn pohjan korkeutta voidaan säätää, mikä lisää käytännöllisyyttä ja mukautuvuutta.

Kokonaisarvosana 8.3/10

  • Laadukas kokonaisuus, jossa laatikostojen sulkeutuminenkin on huomioitu hiljaisilla itsestään sulkeutuvilla kiskoilla.
  • Pinnat on käsitelty turvallisilla ja allergisoimattomilla maaleilla.
  • Pinnasängyn pohjan korkeutta voidaan säätää.

Plussat

  • Erittäin pitkäikäinen ja muokattava vaihtoehto.
  • Pinnasängyn yhteydessä oleva hoitopöytä on käytännöllinen ja helpottaa arkea.
  • Laatikostot tuovat kaivattua tilaa vauvan tarvikkeille.

Miinukset

  • Hinta, jota pitkäikäisyys kompensoi.

Bellamy UP hoitopöydän ja pinnasängyn upea yhdistelmä on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana, tarjoten monipuolisia käyttömahdollisuuksia ja kestävyyttä. Se muuntuu helposti vauvan pinnasängystä juniorisängyksi, mukavaksi sohvaksi ja käytännölliseksi kirjoituspöydäksi. Integroitu hoitotaso ja kätevät säilytysratkaisut tekevät siitä pitkäikäisen valinnan lastenhuoneeseen.

UP-pinnasängyn suunnittelussa on otettu huomioon lapsen kehitysvaiheet: sängyn pohjaa voi säätää kolmeen eri korkeuteen (29 / 47,8 / 60,5 cm), mikä takaa turvallisuuden ja käyttömukavuuden eri kasvuvaiheissa. Kun lapsi kasvaa, sängyn voi muuntaa 160 cm pituiseksi juniorisängyksi. Jäljelle jäävistä osista saa koottua säädettävän korkeuden omaavan kirjoituspöydän, jossa hoitopöytä muuntautuu käteväksi kaapiksi lapsen tavaroille. UP-pinnasängystä saa myös tyylikkään sohvan irrottamalla toisen pitkistä laidoista.

Sängyn vetolaatikot on varustettu hiljaisilla, itsestään sulkeutuvilla Häfele-kiskoilla, jotka täyttävät tiukat eurooppalaiset turvastandardit. Turvallisuus ja terveys ovat etusijalla, sillä sängyn pinnat on käsitelty lapsiturvallisella, allergisoimattomalla maalilla, joka noudattaa turvastandardia EN71/3.

Tekniset tiedot

Maksimikuormitus –
Koko 100 x 164 x 78 cm (k x p x l)
Pinnasängyn koko 100 x 120 x 70 cm (k x p x l)
Sängyn paino –
Materiaalit MDF, tammivaneeri, massiivipuu

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja