Philips Avent DECT itkuhälytin arvostelu & kokemuksia

Philips Avent DECT itkuhälytin yhdistää häiriöttömän DECT-tekniikan ja turvallisen, salaustekniikalla suojatun yhteyden, joka takaa, että vain sinä kuulet oman lapsesi äänen. Itkuhälytin on suunniteltu estämään häiriöt muista laitteista, kuten langattomista puhelimista tai matkapuhelimista, varmistaen selkeän äänenlaadun. Pitkä kantavuus ja langattomuus tuovat käyttömukavuutta ja helpotusta arkeen.

Kokonaisarvosana 8.2/10

  • Kantavuus jopa 330 metriä.
  • Dect-tekniikka turvaa häiriöttömän ja laadukkaan äänen.
  • Vanhempien yksiköstä voidaan puhua vauvan yksikköön.

Plussat

  • Luotettava ja yksityinen yhteys sekä toimintavarmuus.
  • Toistaa kehtolauluja ja toimii yövalona.
  • Ääniherkkyyden säätö.

Miinukset

  • Vauvan yksikkö toimii paristoilla tai verkkovirralla.

Philips Avent DECT itkuhälytin on pidetty itkuhälytin erityisesti sen hinta-laatusuhteen vuoksi. Itkuhälytin on luotettava ja sen DECT-tekniikka turvaa selkeän ja laadukkaan äänen sekä varmistaa muista langattomista laitteista aiheutuvan häiriöttömyyden.

Philips Avent itkuhälytin ilmaiseen vauvan nukkumislämpötilan. Vauvayksikkö toimii myös yö valona ja sillä voi toistaa vauvan lempi kehtolauluja. Vanhemman yksikössä on akku, joten se toimii langattomana antaen vanhemmalle enemmän vapautta vauvan nukkuessa. Lapsen yksikkö toimii verkkovirran lisäksi neljällä AA-paristolla (paristot eivät sisälly tuotteeseen).

Philips itkuhälyttimen kantavuus on sisällä noin 50 m ja ulkona jopa 330 metriä. Itkuhälytin ilmaisee matalasta lataustasosta sekä siitä, mikäli signaalin kantavuus on heikko. Näytön kirkkautta, äänen voimakkuutta sekä ääni herkkyyttä voidaan säätää ja vanhempain yksiköistä voidaan puhua vauvayksikköön.

Tekniset tiedot

Värivaihtoehdot: Valkoinen
Mitat: –
Tyyppi: langaton itkuhälytin
Taajuustyyppi: DECT
Kantama: noin 300 m
Vastausominaisuus: Kyllä
Värinä: Ei
Hälytykset: Lämpötila, yhteyden laatu ja virta
Sovelluksella ohjaus: Ei
Virtalähde: vanhemman yksikössä akku, vauvan yksikössä paristot

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja