Padwico 850 itkuhälytin

Päivitetty viimeksi 6.12.2023

9.4/10

Arvosana 9,4

Padwico 850 itkuhälytin on erinomaisesti varusteltu ja pakkasta kestävä valinta pienten lasten vanhemmille. Sen monipuoliset ominaisuudet takaavat rauhalliset yöt ja helpon yhteydenpidon lapsen kanssa.

Testasimme suositun Padwico 850 itkuhälyttimen toimintaa ja ominaisuuksia lapsiperheen vanhempien näkökulmasta. Padwico osoittautui toimintavarmaksi ja luotettavaksi itkuhälyttimeksi, jonka yhteys toimii moitteetta, myös hieman kovemmilla pakkasilla ja pidemmällä kantamalla. Padwico itkuhälytin on muiltakin ominaisuuksiltaan ihanteellinen valinta huolettomaan lapsiperhearkeen. Lue alta kattavat tulokset arvostelusta!

Häiriötön ja turvallinen yhteys
Padwico 850 -itkuhälytin toimii häiriöttömällä 863–870 MHz taajuudella, mikä tuottaa vain 8 % tavallisen DECT-itkuhälyttimen säteilytasosta. Tämä tarkoittaa, että voit olla huoletta yhteydessä lapseesi. Turvallinen laiteyhteys toimii avoimessa tilassa jopa 500 metrin kantamalla ja se vaihtaa taajuutta automaattisesti parempaan aina etäisyyden mukaan.

Kätevät ladattavat yksiköt
Padwico 850 -itkuhälyttimessä on kätevät ladattavat vauva- ja vanhempainyksiköt. Voit sijoittaa yksiköt langattomasti yöpöydälle tai hyllylle. Kun yksiköiden akkuvaraus alkaa huveta, ne voidaan asettaa helposti lataustelakkaan, jossa ne latautuvat valmiiksi seuraavaa käyttökertaa varten. Alhaisen akkuvarauksen ilmaisin varoittaa sinua ajoissa. Padwico 850 itkuhälyttimet ovat saaneet erityistä kiitosta akkujen latauksen pitkäkestoisuudesta.

Ympäristön seuranta ja yövalo
Vauvayksikkö mittaa lastenhuoneen lämpötilaa, jotta voit varmistaa optimaalisen ja mukavan ympäristön lapsellesi. Lisäksi se toimii tarvittaessa yövalona, mikä luo lempeän valaistuksen lapsen huoneeseen. Vanhemman yksikössä on LCD-näyttö, joka näyttää lämpötilan lisäksi myös muuta tärkeää tietoa.

Kaksisuuntainen puheyhteys ja hälytystoiminnot
Padwico 850 -itkuhälytin mahdollistaa kaksisuuntaisen puheyhteyden, joka helpottaa kommunikaatiota lapsesi kanssa. Voit rauhoitella lasta etänä tai kuunnella, mitä huoneessa tapahtuu. Lisäksi laitteessa on värinähälytys, joka tarjoaa vaihtoehtoisen hälytystavan lapsen äänelle.

Automaattiset toiminnot ja säädettävät asetukset
Itkuhälytin on suunniteltu helpottamaan arkeasi. Automaattinen kanavahaku varmistaa parhaan kuuluvuuden, ja laite ilmoittaa kantaman päättymisestä äänin ja valoin. Voit säätää mikrofoniherkkyyttä tarpeesi mukaan ja säätää äänenvoimakkuutta haluamallesi tasolle.

Kestävä kaikissa sääolosuhteissa
Padwico 850 -itkuhälytin ei pelkää pakkasta. Se toimii luotettavasti jopa -20 asteen talvipakkasessa, mikä tekee siitä sopivan valinnan erilaisiin sääolosuhteisiin. Tämä ominaisuus on saanut kiitosta erityisesti Suomessa, jossa vauvaa nukutetaan usein ulkona myös pienillä pakkasilla.

Padwico 850 akku

Padwico 850 -itkuhälyttimen akku on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoinen virtalähde, joka edistää vanhempien huolettomuutta pikkulapsiarjessa. Ladattava akku poistaa tarpeen paristojen jatkuvalle vaihtamiselle, joka säästää myös rahaa ja ympäristöä. Akun lataaminen on helppoa, sillä yksiköt ladataan suoraan lataustelakoissa, jotka ovat kiinni verkkovirrassa.

Padwico 850 -itkuhälytin on varustettu älykkäällä akkujen hallintajärjestelmällä, jossa vanhemmat saavat ajoissa ilmoituksen alhaisesta akkuvarauksesta. Tämä ominaisuus on erityisen kätevä, sillä se varmistaa, että akut eivät lopu välittömästi, vaan varausta on vielä jäljellä. Lisäksi se estää yllättävät katkokset ja takaa, että itkuhälytin on aina valmiina toimimaan.

Milloin akun vaihto on tarpeen?
Padwico 850 itkuhälytin on luotettava apuväline vanhemmille, mutta ajan myötä akku saattaa menettää tehonsa. Onneksi akun vaihto itkuhälyttimeen on suhteellisen yksinkertainen toimenpide ja se pidentää itkuhälyttimen käyttöikää ja varmistaa sen tehokkaan toiminnan.

Jos huomaat, että Padwico 850 itkuhälyttimen akun kesto on lyhentynyt merkittävästi, on aika harkita akun vaihtoa. Myös tilanteessa, jossa itkuhälytin ei enää toimi kunnolla tai sen toiminta on epävakaa, akun vaihto voi olla tarpeen.

Tarvittavat välineet ja varaosat akun vaihtoa varten
Ennen kuin aloitat Padwico 850 akun vaihdon, varmista että sinulla on tarvittavat välineet ja varaosat saatavilla:

 1. Uusi, yhteensopiva akku (varmista, että akku on valmistajan suosittelema ja yhteensopiva Padwico 850 -mallin kanssa)
 2. Pienet työkalut, kuten ruuvimeisseli tai muut tarvittavat välineet akun vaihtoon
 3. Puhdas ja pehmeä liina tai pyyhe

Akun vaihdon vaiheet

 1. Sammuta Padwico 850 itkuhälytin ja irrota se laturista.
 2. Käännä itkuhälytin ylösalaisin varmistaaksesi, että akun vaihtoon tarvittavat osat ovat helposti saatavilla.
 3. Etsi akun kansi ja poista se varovasti työkalun avulla. Ole varovainen, ettet vahingoita kantta tai muita osia.
 4. Irrota vanha akku varovasti. Kiinnitä huomiota siihen, miten akku oli asennettu, jotta voit asentaa uuden akun oikein, samaan tapaan miten vanha oli asennettuna.
 5. Aseta uusi akku paikalleen ja varmista, että se on kiinnitetty tukevasti ja oikein.
 6. Kiinnitä akun kansi takaisin paikalleen ja varmista, että se on kiinnitetty turvallisesti.
 7. Käännä itkuhälytin takaisin oikeinpäin ja kytke se takaisin laturiin.
 8. Anna uuden akun latautua täyteen ennen itkuhälyttimen käyttöä. Tämä varmistaa, että akku on valmis toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Padwico itkuhälytin 850 käyttöohje

Padwico 850 laturi

Padwico 850 -itkuhälytin toimii ladattavilla akulla, joka tarvitsee säännöllistä latausta pitääkseen yksiköt toimintakunnossa. Laturi on keskeinen osa itkuhälyttimen käyttöä. Laadukas ja toimiva laturi varmistaa, että itkuhälytin on aina toimintavalmiina, eikä vanhempien tarvitse huolehtia akun varaustasosta.

Padwico 850 laturi tarjoaa kätevän ja helpon tavan ladata itkuhälyttimen akkuja. Laturi on seinään pistorasiaan kytkettävää mallia ja toinen pää liitetään itkuhälyttimen latausliitäntään. Latauksen edistyminen näkyy valona.

Jos laturi on hajonnut tai hävinnyt ja hankit tilalle uutta, varmista että valitset alkuperäisen ja valmistajan suositteleman laturin, joka sopii Padwico 850 itkuhälyttimeen. Vain näin voit olla varma, että laturi on täysin yhteensopiva itkuhälyttimen kanssa ja täyttää turvallisuus- ja suorituskykyvaatimukset, eikä vahingoita vanhemmat tai vauvan yksiköitä. Mikäli laturi vahingoittuu tai tarvitsee vaihtoa, valmistajan tarjoamat varaosat voivat tarjota nopean ratkaisun.

Padwico 850 varaosat

Vaikka Padwico 850 -itkuhälytin on korkealaatuinen ja kestävä tuote, saattaa ajoittain esiintyä tilanteita, joissa jotkin osat tarvitsevat vaihtoa. Tämä voi olla esimerkiksi akun vaurioituminen tai yksiköiden laturin rikkoutuminen.

Padwico 850 -itkuhälyttimen varaosien hankkiminen on helppoa, niitä on saatavilla valmistajan virallisilta jälleenmyyjiltä sekä verkkokaupoista. Yleisimmin tarvittavat varaosat kuten akut, laturit ja mikrofonit ovat yleensä hyvin saatavilla, ja valmistajan tukipalvelut voivat tarjota apua ja ohjeita varaosien hankkimiseen ja vaihtamiseen.

Padwico 850 -itkuhälyttimen varaosat on suunniteltu yhteensopiviksi kyseisen mallin kanssa, joten niiden vaihtaminen onnistuu helposti ja ilman monimutkaisia toimenpiteitä. Monet varaosat, kuten akut ja laturit, voidaan vaihtaa itse kotona ilman erityisiä työkaluja. Valmistajan tarjoamat ohjeet ja käyttöoppaat voivat auttaa vanhempia varaosien vaihtamisessa.

Padwico 850 itkuhälyttimen varaosien hankkiminen on usein myös kustannustehokasta, sillä niitä saa edullisesti.

Padwico 850 itkuhälytin kokemuksia

Padwico 850 -itkuhälytin osoittautui laadukkaaksi ja erinomaiseksi valinnaksi pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lapsensa turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tässä kattavassa tuotekokemusten kokoelmassa jaamme mielipiteitä ja kokemuksia tästä monipuolisesta itkuhälyttimestä.

Monet vanhemmat ovat olleet erityisen tyytyväisiä Padwico 850:n katkeamattomaan ja luotettavaan yhteyteen. Sen häiriötön taajuusalue ja alhainen säteilytaso antavat mielenrauhan, kun yhteys lapsen kanssa säilyy vahvana ilman tarpeetonta säteilyhuolta.

Myös monipuoliset toiminnot ovat saaneet kiitosta vanhemmilta, jotka arvostavat helppokäyttöisyyttä ja käytännöllisiä ominaisuuksia. Yövalo on ollut loistava lisä, joka luo tarvittaessa rauhallista valoa lapsen huoneeseen. Myös vanhemman yksikön LCD-näyttö lämpötilatiedolla on todella kätevä ominaisuus.

Padwico 850:n kaksisuuntainen puheyhteys ja äänivalvonta ovat olleet monille perheille suuri helpotus arjessa. Vanhemmat voivat rauhoitella lastaan etänä ja seurata, mitä lapsen huoneessa tapahtuu, ilman että heidän tarvitsee välttämättä lähteä käymään lapsen huoneessa. Tämä rauhoittaa koko perheen ilta-aikoja.

Padwico 850 itkuhälyttimen kyky toimia kovemmillakin pakkasilla on saanut kiitosta erityisesti niiltä vanhemmilta, jotka asuvat alueilla, joissa lämpötilat voivat laskea hyvin alhaisiksi.