Paras Britax turvaistuin vertailussa

Päivitetty viimeksi 6.1.2024

Turvaistuimen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, joita vanhemmat tekevät lapsensa turvallisuuden varmistamiseksi. Britax, yksi maailman johtavista turvaistuinvalmistajista, on ollut eturintamassa tarjoamassa innovatiivisia ja turvallisia ratkaisuja vuosikymmenten ajan.

Mutta mikä tekee Britaxin istuimista niin erityisiä? Sukelletaan yhdessä tämän huippumerkin maailmaan ja tutkitaan, miksi niin monet perheet luottavat juuri Britaxiin. Olitpa sitten ensimmäistä kertaa vanhempi tai kokenut kasvattaja, tämä artikkeli valaisee sinulle, miksi Britax on valintasi numero yksi. Tervetuloa mukaan turvallisempaan huomiseen!

Päätimme testata Britaxin turvaistuimia eri ikäisille lapsille ja perheiden erilaisiin tarpeisiin. Löydät turvaistuin esittelyt ja vertailut artikkelin alusta. Lopussa syvennymme Britaxiin kattavammin ja pohdimme yrityksen menestyksen taustalla olevia tekijöitä.

Britax Dualfix M Plus turvaistuin on yksi Britaxin ylpeydenaiheista ja täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta. Huippuluokan Britax Römer turvaistuin on suunniteltu vastaamaan jokaisen vanhemman toiveisiin. Se yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden. I-Size turvaistuimen PLUS-malli kasvattaa sen käyttöikää aina 20 kg:n saakka.

Tämä turvaistuin ei ole vain turvaistuin. Sen ainutlaatuinen 360° kääntyvyys tekee siitä erittäin käytännöllisen ja mahdollistaa istuimen käytön sekä kasvot menosuuntaan että selkä menosuuntaan, mikä antaa vanhemmille joustavuutta ja mukavuutta. Aseta vauva ensin selkä menosuuntaan ja myöhemmin, kun lapsesi kasvaa, käännä kasvot menosuuntaan. Kääntyvyyden ansiosta lapsen asettaminen istuimeen ja vöiden kiinnittäminen on vaivatonta, erityisesti kun istuin kääntyy auton avointa ovea kohti.

Turvaistuimen asennus on helppoa ISOFIX-kiinnityksen ansiosta. Äänimerkit vahvistavat, että kaikki on kunnossa. Britax Dualfix istuimen huippuluokan turvallisuusominaisuudet takaavat, että lapsesi on suojattu joka suunnasta. Turvaistuimen korkeat ja pehmustetut sivutörmäyssuojat, iskua vaimentava kotelo ja tekniset rintapehmusteet takaavat lapsesi turvallisuuden. Mukavuutta lisäävät monipuoliset kallistusasennot molemmin päin matkustettaessa, säädettävä pääntuki ja viisipistevaljaat, jotka voidaan säätää yhdellä kädellä.

Istuimen laadukkaat materiaalit ovat hengittäviä ja helposti puhdistettavia. Päällisen pesu onnistuu vaivatta ilman vöiden irrottamista.

Britax Römer Dualfix M Plus on valittu ansaitusti arvostetun Stiftung Warentestin (05/2023) turvaistuintestin voittajaksi. Se on myös saanut ADACin testissa arvosanan ”hyvä” (2.3) Se kerää kehuja törmäysominaisuuksillaan, istuinergonomiallaan ja myrkyttömillä valmistusmateriaaleillaan. Istuin on valmistettu Saksassa ja sitä voidaan kaventaa erikseen myytävällä Britax Römer Comfort Insert -sisätyynyllä. Valitse parasta lapsellesi!

Ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 20 kg
 • Ikäsuositus: noin 3 kk – 4-vuotta
 • Mitat: 55 x 44 x 74 cm (K x L x S)
 • Paino: 12,5 kg
 • Kiinnitystapa: IsoFix
 • Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
 • Istumasuunta: Selkä menosuuntaan (61–105 cm), kasvot menosuuntaan (76–105 cm)
 • Tukijalka ja asennusjalusta sisältyvät: kyllä

Britax Swingfix M i-Size

Britax Swingfix i-Size on täydellinen matkakumppani lapsesi ensimmäisille neljälle vuodelle. Kuvittele turvaistuin, joka ei ainoastaan suojaa lastasi, vaan myös mukautuu hänen kasvunsa mukana. Britax Swingfix i-Size on juuri sellainen. Turvaistuin on suunniteltu palvelemaan lastasi aina neljään ikävuoteen saakka ja se tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta jokaiselle matkalle.

Mikä tekee Swingfixistä erityisen? Se kääntyy 90 astetta telakkansa päällä, jolloin lapsen istuimeen asettaminen ja siitä pois ottaminen on vaivatonta. Istuin on voittanut useita arvostettuja palkintoja, mukaan lukien vaativan ruotsalaisen Plust Test -hyväksynnän. Lisäksi se on saanut ADACin testissa arvosanan ”hyvä” (1.7).

Britaxilla turvallisuus on ensisijainen asia ja yrityksen visio. Swingfixin erottaa sen edistyneet ja innovatiiviset turvallisuusominaisuudet, kuten optimaalinen sivutörmäyssuoja SICT inside, jossa on erityisiä teräsrakenteita, suojaavat lastasi kaikista suunnista. Lisäksi säädettävä Reboundbar estää istuimen kallistumisen iskun aikana, ja V-muotoinen niskatuki tarjoaa sekä suojaa että mukavuutta.

Myös mukavuus on tärkeää, kun puhutaan matkustamisesta. Istuimessa on useita kallistusasentoja ja viisipistevaljaat, joiden tekniset rintapehmikkeet vähentävät lapsen liikettä törmäyksessä. Ja kun on aika puhdistaa? Istuimen päällinen irtoaa nopeasti ja helposti.

Britax Swingfix i-Size on ylpeä osa Britax Premium Line -mallistoa ja se on kokonaan kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Saksassa. Valitse parasta lapsellesi!

Ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 18 kg
  Ikäsuositus: noin 3 kk – 4-vuotta
 • Pituusraja: 61–105 cm
 • Mitat: 48 x 44 x 74 cm (K x L x S)
 • Paino: 15 kg
 • Kiinnitystapa: IsoFix
 • Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
 • Istumasuunta: Selkä menosuuntaan (61–105 cm)
 • Tukijalka ja asennusjalusta sisältyvät: kyllä

Britax Max Way Plus

Britax Max Way Plus

Britax Max Way Plus on suosittu turvaistuin ja täydellinen matkakumppani lapsesi ensimmäisille vuosille silloin kun lapsesi turvallisuus on etusijalla. Istuin on suunniteltu erityisesti 9 kg – 25 kg painaville lapsille ja se tarjoaa huippuluokan turvallisuutta ja matkustusmukavuutta.

Miksi valita Britax Römer Max Way Plus? Se on varustettu kehittyneellä sivutörmäyssuojauksella (SICT), joka voidaan säätää auton oven lähimmän sivun mukaan. Lisäksi monipisteinen selkänojan säätö ja säädettävät valjaat takaavat, että istuin mukautuu lapsesi kasvun mukana. Leveä niskatuki ja pehmusteet tekevät jokaisesta matkasta mukavan.

Ja mikä parasta? Vaikka istuin on kompakti, se ei tingi turvallisuudesta. Se on saanut ruotsalaisen VTI:n PLUS-testin hyväksynnän, joka on yksi tiukimmista turvaistuintesteistä.

Turvaistuimessa on neljä edistyksellistä turvallisuusominaisuutta. Säädettävä sivutörmäyssuoja (SICT) tarjoaa parasta suojaa sivutörmäyksissä, vähentäen törmäysvoimia ja vaimentaen lapseen kohdistuvaa energiaa. Muotoiltu jalkatuki, lukitusvarsi ja alakiinnityshihnat takaavat turvaistuimen vakauden ja värimerkintä vahvistaa oikean asennuksen. Korkeat ja pehmustetut sivutuet yhdistettynä muihin pehmusteisiin takaavat maksimaalisen suojan ja mukavuuden matkustettaessa. Useat kallistusasennot, yhdellä kädellä säädettävä niskatuki ja valjaat sekä moneen asentoon säädettävä selkänoja lisäävät istuimen helppokäyttöisyyttä ja mahdollistavat monipuoliset asetukset.

Istuimessa on myös nopeasti irrotettava istuimen päällinen ilman valjaiden poistamista. Max Way Plus on saanut kiitosta siitä, että sen kompakti muotoilu sopii erinomaisesti myös isommille perheille ja pienempiin autoihin. Istuin asennetaan aina selkä menosuuntaan auton kolmipisteturvavöillä.

Ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 9–25 kg
 • Ikäsuositus: noin 9 kk – 6-vuotta
 • Mitat: 64 x 45 x 64 cm (K x L x S)
 • Paino: 7 kg
 • Kiinnitystapa: auton kolmipistevyöt
 • Turvaistuimen hyväksyntä: R44 Group ½
 • Istumasuunta: Selkä menosuuntaan

Britax Multi Tech 3

Britax Multitech 3

Britax Multi Tech 3 turvaistuin on suunniteltu erityisesti vastaamaan lapsesi kasvaviin tarpeisiin ja tarjoamaan hänelle parasta mahdollista suojaa jokaisella matkalla. Kun kyseessä on lapsesi turvallisuus, et halua tehdä kompromisseja.

Multi Tech 3 turvaistuin on suunniteltu niin, että se voidaan kiinnittää autoon joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Istuimen käyttö voidaan aloittaa, kun lapsi on vielä pieni ja matkustaa turvallisesti selkä menosuuntaan. Suositusten mukaan lapsi voidaan kääntää matkustamaan kasvot menosuuntaan neljän ikävuoden jälkeen. Tämä joustavuus tekee istuimesta erinomaisen valinnan vanhemmille, jotka etsivät pitkäikäistä ratkaisua.

Britax Multi Tech III ei ole vain monipuolinen, vaan myös erittäin turvallinen. Säädettävä SICT-sivutörmäyssuoja takaa, että lapsesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla sivutörmäyksissä. Lisäksi värilliset asennusmerkinnät ja ohjaimet varmistavat, että istuin on aina asennettu oikein. Ja kun puhumme mukavuudesta, pehmustettu ja pestävä päällinen tekee matkustamisesta miellyttävää lapsellesi.

Yksi istuimen parhaista ominaisuuksista on sen helppo kiinnitys. Voit kiinnittää sen autoon auton omalla kolmipisteturvavyöllä, ja lisäksi istuimessa on jalkatuki ja alakiinnityshihnat, jotka antavat lisävakautta, kun istuin on asennettu selkä menosuuntaan.

Lisäksi Britax Multi Tech III -turvaistuimen edistykselliset turvallisuusominaisuudet takaavat, että lapsesi on aina suojattu. Korkeussäädettävän pääntuen mukana säätyvät turvavyönohjaimet takaavat, että turvavyö kulkee aina oikealla korkeudella lapsesi pituuteen nähden. Korkeat pehmustetut sivutuet antavat lisäsuojaa sivutörmäyksissä, ja pehmustettu päällinen tekee matkustamisesta mukavaa.

Ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 9–25 kg
 • Ikäsuositus: noin 9 kk – 6-vuotta
 • Mitat: 72 x 45 x 48 cm (K x L x S)
 • Paino: 10,5 kg
 • Kiinnitystapa: auton kolmipistevöillä
 • Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04 hyväksytty
 • Istumasuunta: Selkä menosuuntaan (9–25 kg), kasvot menosuuntaan (9–25 kg)

Britax Kidfix i-Size

Britax Kidfix i-Size

Britax Kidfix i-Size turvaistuin edustaa huippuluokan turvallisuutta. Kun puhutaan lasten turvallisuudesta autossa, ei ole varaa tehdä kompromisseja. Tämä on ajatus, joka on ohjannut suositun Britaxin suunnittelijoita luomaan KidFix i-Size turvaistuimen. Turvaistuin on Britaxin uusimpia turvavyöistuimia ja se on suunniteltu erityisesti niille vanhemmille, jotka haluavat yhdistää huippuluokan turvallisuuden ja matksutusmukavuuden yhdessä ja samassa paketissa.

Miksi Britax KidFix i-Size on erinomainen valinta?
Istuin on suunniteltu yhdessä johtavien autonvalmistajien kanssa, jotta se tarjoaisi parhaan mahdollisen suojan lapsellesi. SecureGuard-lantionvyönohjain, XP-Pad-pehmuste ja SICT-suojan ansiosta lapsesi on suojattu sekä etu- että sivutörmäyksissä. Istuimen kiinnitys on monipuolinen: voit käyttää ISOFIX-kiinnikkeitä tai auton omaa kolmipisteturvavyötä. Kun yhdistät nämä kaksi, turvaistuin pysyy paikallaan kuin valettu, myös silloin kun se ei ole käytössä.

Turvavyöistuimen monipuoliset turvaominaisuudet takaavat, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti. SecureGuard-vyönohjain varmistaa, että turvavyö asettuu juuri oikealle kohdalle, suojaten lapsen vatsaa ja pitäen lapsen varmemmin paikallaan törmäystilanteessa. XP-Pad-pehmuste ja SICT-suoja lisäävät suojaa ja mukavuutta, ja KidFixin korkea selkämys sekä suojakuori suojaavat lastasi päästä lantioon saakka.

Mutta Britax KidFix i Size ei ole vain turvallinen – se on myös mukava ja käytännöllinen. Istuin on suunniteltu niin, että se on kapea ulkopuolelta mutta tilava sisältä. Tämä tarkoittaa, että saat mahtumaan jopa kolme istuinta autosi takapenkille. Istuimen päällinen on konepestävä, ja erityiset tuuletusaukot varmistavat mukavat matkustusolosuhteet. Lisäksi istuin on pehmustettu ja sen kankaat ovat miellyttävän tuntuiset, joten lapsesi nauttii jokaisesta automatkasta.

Turvallisuusominaisuudet

 • SICT-sivutörmäyssuoja vähentää sivutörmäysvoimia jopa 40 %*
 • XP-Pad pehmustettu vyönohjain vähentää 30 % törmäysvoimaa etutörmäyksissä*
 • SecureGuard -lantionvyönohjain vähentää törmäysvoimia vatsan seudulle jopa 35 %*
 • Niskatuki antaa erityisen suojan törmäystilanteessa, absorboiden jopa 30 % voimasta*
 • Korkea selkämys ja suojakuori suojaavat päästä lantioon saakka
  *Britax Römerin omien turvatestien mukaan

Muut ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 15–36 kg
 • Ikäsuositus: noin 3,5–12 vuotta
 • Pituusraja: 100–150 cm
 • Mitat: 63–83 x 48 x 42 cm (K x L x S)
 • Paino: 6,7 kg
 • Kiinnitystapa: IsoFix ja/tai auton kolmipistevyö
 • Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
 • Istumasuunta: Kasvot menosuuntaan
 • Kapea runko – jopa kolme istuinta mahtuu vierekkäin
 • Erityisen hyvä ilmanvaihto tuuletusaukkojen ansioista

Britax Adventure Plus turvavyöistuin on turvallisuutta arvostavan vanhemman valinta. Adventure PLUS -istuimen säädettävä selkänoja ja pääntuki takaavat, että lapsesi istuu ergonomisesti oikeassa asennossa koko matkan ajan. Korkea selkänoja ja sivutörmäyssuojat suojaavat lastasi tehokkaasti päästä lantioon saakka. Lisäksi istuimen i-Size standardi takaa, että lapsesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Istuimen asennus on tehty helpoksi. Sen voi kiinnittää auton 3-pisteisellä turvavyöllä nopeasti ja vaivattomasti. Istuimen kevyt paino tekee siirtämisestä autosta toiseen helppoa ja kapean muotoilun ansiosta voit sijoittaa jopa kolme istuinta vierekkäin. Pääntuen yhden käden säätömahdollisuus tekee siitä käytännöllisen myös silloin, kun lapsi on jo istuimessa. Ergonominen pääntuki, pehmustetut kangaspäällysteet ja optimoitu istuinalue takaavat, että lapsesi nauttii jokaisesta matkasta.

Britax Adventure Plus turvaistuimessa on kolminkertainen suojamekanismi. Istuimen runko suojaa lastasi päästä lantioon, erityisesti sivutörmäyksessä. Ylempi ja alempi vyönohjain varmistavat, että turvavyöt asettuvat oikeaan kohtaan. Pehmustettu pääntuki suojaa lapsesi päätä ja niskaa.

Britax turvavyöistuin on valmistettu Saksassa, mikä takaa sen korkean laadun. Istuinten lyhyemmät kuljetusmatkat vähentävät ympäristövaikutuksia. Valitsemalla Britax Adventure Plus istuimen et ainoastaan suojaa lastasi, vaan myös teet ympäristötietoisen valinnan.

Ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 15–36 kg
 • Ikäsuositus: noin 3,5–12 vuotta
 • Pituusraja: 100–150 cm
 • Mitat: 63–83 x 44 x 42 cm (K x L x S)
 • Paino: 5,2 kg
 • Kiinnitystapa: auton kolmipistevyö
 • Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
 • Istumasuunta: Kasvot menosuuntaan

Britax Evolva 123

Britax Evolva123

Britax Evolva 123 on valintasi, jos etsit turvaistuinta, joka kasvaa lapsesi mukana ja tarjoaa huippuluokan turvallisuutta. Turvaistuin on suunniteltu erityisesti vastaamaan lapsesi tarpeisiin aina 9 kilosta 36 kiloon asti, tarjoten samalla ylellisen ulkonäön ja mukavuuden.

Miksi Britax Evolva 1-2-3 SL  on erinomainen valinta?
Uuden Soft-Latch ISOFIX -asennusjärjestelmän ansiosta istuimen kiinnittäminen autoon on entistä turvallisempaa. SICT-sivutörmäysteknologia minimoi törmäysvoiman sivutörmäyksessä ja ylellinen päällinen tekee matkustamisesta mukavaa. Niskatuen pehmeät materiaalit ja rintapehmusteet takaavat, että lapsesi nauttii jokaisesta ajomatkaa.

Britax Evolva 123 turvaistuimen SICT-sivutörmäyssuojat ensiluokkaista suojaa, vähentäen törmäysvoimia ja suojaten lastasi optimaalisesti. Soft-Latch IsoFix kytkee istuimen suoraan autoon, tarjoten erittäin turvallisen kiinnityksen. Click & Safe® ominaisuus auttaa vanhempia varmistamaan, että lapsi on kiinnitetty istuimeen oikein. Viisipistevaljaat jakavat törmäysvoiman tasaisesti, suojaten lastasi optimaalisesti.

Useat kallistusasennot, mukaan lukien mukava lepoasento varmistavat matkustusmukavuuden ja riittävät säätömahdollisuudet istuimelle. Istuimen asennon säätäminen on helppoa, se onnistuu yhdellä kädellä. Rintapehmusteet lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta, jonka lisäksi istuimessa on käytännöllinen, irrotettava päällinen nopeaa pesua varten.

Britax Evolva 123 turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan lapsellesi parasta mahdollista suojaa ja mukavuutta vuosiksi eteenpäin. Tällä istuimella teet investoinnin lapsesi turvallisuuteen ja mukavuuteen.

Ominaisuudet

 • Lapsen painoraja: 9–36 kg
 • Ikäsuositus: noin 9 kk–12 vuotta
 • Mitat: 61–86 x 49 x 48 cm (K x L x S)
 • Paino: 8,0 kg
 • Kiinnitystapa: auton kolmipistevyö
 • Turvaistuimen hyväksyntä: R44 Group 1/2/3
 • Istumasuunta: Kasvot menosuuntaan

Britax Römer - yrityksen menestyksen tekijöitä

Kun ajattelemme lasten turvaistuimia, Britax on nimi, joka on noussut esiin yli 50 vuoden ajan. Tämä ei ole sattumaa. Britaxin suosio ja luotettavuus perustuvat vuosikymmenten kokemukseen ja innovaatioon, joka on suunnattu lastemme turvallisuuden varmistamiseen.

Yrityksen perustamisesta lähtien, Britax on ollut edelläkävijä lasten turvallisuustuotteiden kehittämisessä. Heidän tiiminsä on omistautunut tutkimukselle ja testaukselle, jotta jokainen tuote vastaisi korkeimpia turvallisuusstandardeja. Britaxin historia on täynnä merkittäviä hetkiä ja läpimurtoja, jotka ovat muokanneet koko teollisuuden suuntaa. Yrityksen visio on ollut alusta lähtien kirkas: turvata lapsemme parhaalla mahdollisella tavalla.

Britaxin valikoima on laaja ja monipuolinen. Yhdistelmävaunut, jotka ovat suosittuja niiden erityispiirteiden vuoksi, ovat vain jäävuoren huippu. Turvakaukalot, jotka on suunniteltu erityisesti vastasyntyneiden ja vauvojen kuljettamiseen, ovat olennainen osa jokaista lapsiperhettä. Britax turvaistuin ja turvavyöistuin tulee osaksi arkea pidemmäksi aikaa kun lapsesi kasvaa. Erityisesti Britax Max-Way Plus ja Britax Multitech 3 ovat suunniteltu tarjoamaan lisäturvallisuutta ja mukavuutta lapsellesi.

Britax ymmärtää, että jokainen lapsi on yksilö ja tarvitsee erilaisia ratkaisuja eri ikävaiheissa. Siksi heidän tuotevalikoimansa on suunniteltu vastaamaan eri ikäisten lasten tarpeita. Olipa kyseessä sitten ensimmäinen kotimatka sairaalasta tai koulumatka, Britaxilla on oikea tuote jokaiseen tilanteeseen. Heidän tuotteidensa laatu ja kestävyys ovat tehneet heistä luotetun valinnan monille vanhemmille ympäri maailmaa.

Britax ei ole vain turvaistuinten valmistaja. Se on brändi, joka on omistautunut lastemme turvallisuudelle. Laadukkaat materiaalit, tiukat turvallisuusstandardit ja istuinten positiiviset testitulokset tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista.

Jokainen tuote suunnitellaan huolellisesti, ottaen huomioon sekä vanhempien että lasten tarpeet. Yritys ymmärtää, että jokainen matka on arvokas, ja he haluavat varmistaa, että se on mahdollisimman turvallinen.

Britax Römer Kidfix i-Size ja Britax Adventure ovat esimerkkejä siitä, miten Britax yhdistää innovaation ja turvallisuuden, tarjoten lapsillemme parasta mahdollista suojaa. Ja kun on aika siirtyä isompaan istuimeen, Britax Evolva 123 on täydellinen valinta. Evolva 123 on suunniteltu kasvamaan lapsesi kanssa, tarjoten mukavuutta ja suojaa jokaisessa kehitysvaiheessa. Sen monipuolisuus ja pitkä käyttöikä tekevät siitä erinomaisen investoinnin jokaiseen perheeseen.

Britax on vuosikymmenten ajan ollut edelläkävijä lasten turvaistuinten alalla. Heidän sitoutumisensa innovaatioon ja laatuun on tehnyt heistä luotetun nimen vanhempien keskuudessa ympäri maailmaa. Jokainen Britaxin tuote on suunniteltu huolellisesti, ottaen huomioon sekä lapsen että vanhemman tarpeet ja toiveet.

Olipa valintasi sitten Britax Römer Dualfix M i-size, Britax Swingfix, Britax Max way plus, Britax Multitech 3, Britax Kidfix i-Size, Britax Adventure tai Britax Evolva 123, voit olla varma, että lapsesi on hyvissä käsissä. Britaxin tiimi on omistautunut sille, että jokainen tuote vastaa korkeimpia turvallisuusstandardeja. Yrityksen jatkuva tutkimus- ja kehitystyö varmistavat, että he pysyvät ajan tasalla uusimmista turvallisuustekniikoista ja -standardeista.

Britaxin kanssa matkustaminen on paitsi turvallista, myös mukavaa ja helppoa. Heidän tuotteidensa intuitiivinen muotoilu tekee asennuksesta ja käytöstä vaivatonta, jotta voit keskittyä nauttimaan matkasta yhdessä perheesi kanssa.