Paras Cybex turvaistuin vertailussa

Päivitetty viimeksi 6.1.2024

Kun kyseessä on lapsen turvallisuus liikenteessä, jokainen yksityiskohta merkitsee. Cybex, tunnettu turvaistuinten valmistaja, ymmärtää tämän paremmin kuin kukaan. Vuosien tutkimus- ja kehitystyön tuloksena he ovat luoneet istuimia, jotka yhdistävät huipputeknologian, mukavuuden ja tyylikkään muotoilun. Tämä yhdistelmä tekee Cybexistä yhden markkinoiden luotetuimmista ja suosituimmista merkeistä.

Tässä artikkelissa pureudumme siihen, mikä tekee Cybexin turvaistuimista niin erityisiä ja miksi monet asiantuntijat suosittelevat niitä ensisijaisena valintana perheille. Vertailimme ja arvioimme parhaat Cybex turvaistuimet. Cybexin laaja valikoima tarjoaa ratkaisuja eri ikäisille lapsille, ja heidän innovatiiviset ratkaisunsa huomioivat sekä lasten että vanhempien tarpeet. Olipa kyse pitkistä automatkoista tai lyhyistä kauppareissuista, Cybexin turvaistuimet takaavat, että matkasta tulee sekä turvallinen että miellyttävä.

Cybex Sirona S2 i-Size turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan lapsille parasta mahdollista suojaa auto-onnettomuuksien varalta. Turvaistuin on suunniteltu vastaamaan tiukimpia turvallisuusstandardeja ja se on varustettu monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten kääntyvällä istuinosalla, joka mahdollistaa lapsen kuljettamisen selkä menosuuntaan pidempään. Lisäksi istuimessa on integroitu sivutörmäyssuoja, joka tarjoaa lisäsuojaa sivutörmäyksissä. Istuin on myös erittäin käyttäjäystävällinen, ja sen asentaminen autoon on tehty mahdollisimman helpoksi. Cybex Sirona S2 i-Size on ehdoton valinta vanhemmille, jotka haluavat varmistaa lapsensa turvallisuuden autossa.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 18 kg
Ikäsuositus: noin 3 kk – 4-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (45–105 cm), kasvot menosuuntaan (76–105 cm)
Mitat: 68 x 44 x 71 cm (K x L x S)
Paino: 13,9 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
Tukijalka ja asennusjalusta sisältyvät: kyllä

Cybex Sirona M2 i-Size turvaistuin on toinen huippuluokan turvaistuin Cybexin laajasta valikoimasta. Se on suunniteltu erityisesti pienemmille lapsille ja se mahdollistaa lapsen kuljettamisen selkä menosuuntaan jopa 105 cm asti. Istuimessa on myös integroitu sivutörmäyssuoja sekä useita mukavuusominaisuuksia, kuten säädettävä niskatuki ja makuuasento. Cybex Sirona M2 i-Size on täydellinen yhdistelmä turvallisuutta ja mukavuutta.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 19 kg
Ikäsuositus: noin 3 kk – 4-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (45–105 cm), kasvot menosuuntaan (76–105 cm)
Mitat: 66 x 44 x 72 cm (K x L x S)
Paino: 14 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
Tukijalka ja asennusjalusta sisältyvät: kyllä

Cybex Anoris T i-Size

Cybex Anoris T i-Size

Cybex Anoris T i-Size on uusin lisäys Cybexin turvaistuinvalikoimaan. Se on suunniteltu erityisesti taaperoille ja se tarjoaa huippuluokan suojaa sekä mukavuutta. Istuimessa on monia innovatiivisia ominaisuuksia, kuten säädettävä niskatuki, joka kasvaa lapsen mukana, sekä erityinen sivutörmäyssuoja. Turvaistuimessa on myös ainutlaatuinen integroitu turvatyyny, joka laukeaa millisekunneissa suojaamaan lasta kolarin yllättäessä. Cybex Anoris T i-Size on ehdoton valinta vanhemmille, jotka haluavat parasta mahdollista suojaa ja mukavuutta lapselleen.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 21 kg
Ikäsuositus: noin 15 kk – 6-vuotta
Mitat: 62 x 44 x 61 cm (K x L x S)
Paino: 12 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (76–115 cm)
Tukijalka ja asennusjalusta sisältyvät: kyllä

Cybex Pallas 2-fix  yhdistelmäturvaistuin on suunniteltu käytettäväksi sekä turvakaukalona että turvaistuimena. Se on varustettu patentoituun turvatyynyjärjestelmään, joka tarjoaa lisäsuojaa etutörmäyksissä. Istuin on myös erittäin mukava ja se on varustettu useilla säätömahdollisuuksilla, jotta se sopii täydellisesti lapsen kasvaessa. Cybex Pallas 2-fix on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät pitkäikäistä ja monipuolista turvaistuinta.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 36 kg
Ikäsuositus: noin 9 kk – 12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan
Mitat: 72 x 55 x 44 cm (K x L x S)
Paino: 11 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan

Cybex Pallas S-Fix

Cybex Pallas S-fix turvaistuin on toinen yhdistelmäturvaistuin Cybexin Pallas-sarjasta. Se on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista suojaa ja mukavuutta lapsille 9 kuukauden iästä aina 12 vuoteen saakka. Istuin on varustettu monilla huippuluokan ominaisuuksilla, kuten säädettävällä niskatuella, integroidulla sivutörmäyssuojalla ja patentoidulla kallistettavalla niskatuella. Cybex Pallas s-fix on täydellinen valinta vanhemmille, jotka haluavat investoida laadukkaaseen ja pitkäikäiseen turvaistuimeen.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 9–36 kg
Ikäsuositus: noin 9 kk – 12-vuotta
Mitat: 69 x 50 x 43 cm (K x L x S)
Paino: 10,1 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: UN R44/04
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (maks. 150 cm)

Cybex Pallas M-fix turvaistuin on yksi suosituimmista Cybexin valikoimassa. Se on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan suojaa ja mukavuutta lapsille 9 kuukauden iästä aina 12 vuoteen saakka. Istuin on varustettu monilla innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten säädettävällä niskatuella, integroidulla sivutörmäyssuojalla ja patentoituun turvatyynyjärjestelmään. Cybex Pallas M-fix on ehdoton valinta vanhemmille, jotka haluavat parasta mahdollista suojaa ja mukavuutta lapselleen.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 36 kg
Ikäsuositus: noin 9 kk – 12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (76-150 cm)
Mitat: 70 x 54 x 45 cm (K x L x S)
Paino: 10 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04

Cybex Solution S2 i-fix turvaistuin on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka painavat 15-36 kg. Se on varustettu monilla huippuluokan ominaisuuksilla, kuten säädettävällä niskatuella, integroidulla sivutörmäyssuojalla ja patentoituun turvatyynyjärjestelmään. Istuin on myös erittäin mukava ja se on varustettu useilla säätömahdollisuuksilla, jotta se sopii täydellisesti lapsen kasvaessa. Cybex Solution s2 i-fix on ehdoton valinta vanhemmille, jot ka haluavat investoida laadukkaaseen ja pitkäikäiseen turvaistuimeen, joka kasvaa lapsen mukana.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 15–50 kg
Ikäsuositus: noin 3–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (100–150 cm)
Mitat: 61-81 x 50 x 41 cm (K x L x S)
Paino: 6,2 kg
Kiinnitystapa: IsoFix

Cybex Solution M-fix turvaistuin on erityisesti suunniteltu tarjoamaan optimaalista suojaa vanhemmille lapsille, painoluokassa 15-36 kg. Tämä turvaistuin on tunnettu patentoimastaan kallistuvasta niskatuesta, joka estää lapsen pään kallistumista eteenpäin nukkuessaan, mikä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla. Lisäksi istuimessa on yksilöllisesti säädettävä lineaarinen sivutörmäyssuoja (L.S.P. System Plus), joka tarjoaa lisäsuojaa sivutörmäyksissä.

Erityisen huomionarvoista on istuimen optimoitu ilmanvaihtojärjestelmä, joka takaa mukavuuden myös kuumina kesäpäivinä. Istuimen muotoilu on ergonominen, ja se tukee lapsen selkää ja lantiota oikeissa kohdissa, mikä on erityisen tärkeää kasvaville lapsille. Cybex Solution M-fix on suunniteltu niin, että se on helppo asentaa autoon ja se on yhteensopiva useimpien automallien kanssa.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 15–36 kg
Ikäsuositus: noin 3–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan
Mitat: 63 x 54 x 41 cm (K x L x S)
Paino: 5,8 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04

Cybexin menestyksen taustalla olevia tekijöitä

Cybex ei ole vain turvaistuinten valmistaja. He ovat innovaattoreita, jotka yhdistävät turvallisuuden ja muotoilun. Cybex Sirona M2 i-size on täydellinen esimerkki tästä filosofiasta, yhdistäen huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Cybexin tiimi ymmärtää, että vanhemmat eivät halua tehdä kompromisseja lapsensa turvallisuuden ja mukavuuden välillä. Siksi he ovat sitoutuneet luomaan tuotteita, jotka eivät vain näytä hyvältä, vaan myös takaavat lapsen turvallisuuden. Heidän filosofiansa perustuu ajatukseen, että jokainen yksityiskohta, olipa se sitten istuimen materiaali tai sen asennustapa, on suunniteltu huolella. Tämä takaa, että Cybexin tuotteet ovat paitsi käytännöllisiä, myös kestäviä ja turvallisia.

Cybex on aina ollut edelläkävijä turvaistuinteknologiassa. Heidän Pallas 2-fix ja Pallas s-fix istuimensa ovat esimerkkejä heidän sitoutumisestaan innovaatioon. Nämä istuimet tarjoavat paitsi turvallisuutta, myös mukavuutta pitkilläkin matkoilla. Cybexin tiimi on omistautunut tutkimukselle ja kehitykselle, jotta he voivat tuoda markkinoille tuotteita, jotka asettavat standardit alalle. Heidän innovaationsa eivät rajoitu vain turvallisuuteen, vaan myös siihen, kuinka helppo istuin on asentaa ja käyttää. Tämä yhdistelmä teknologiaa ja käytännöllisyyttä tekee Cybexistä luotetun valinnan monille vanhemmille ympäri maailmaa. Heidän sitoutumisensa laatuun ja innovaatioon on tehnyt heistä yhden johtavista nimistä lasten turvaistuinalalla.

Markkinoilla on monia turvaistuimen valmistajia, mutta Cybex erottuu joukosta. Heidän Pallas M-fix, Solution s2 i-fix ja Solution M-fix istuimensa ovat saaneet useita palkintoja ja tunnustuksia niiden turvallisuudesta ja muotoilusta. Mutta palkinnot ja tunnustukset ovat vain jäävuoren huippu. Cybexin sitoutuminen laatuun näkyy jokaisessa yksityiskohdassa, olipa kyseessä sitten istuimen materiaalit, sen asennusmekanismi tai sen käyttömukavuus. Heidän tuotteensa ovat tulosta vuosien tutkimuksesta ja kehityksestä, ja ne on suunniteltu vastaamaan todellisiin perheiden tarpeisiin. Tämä tekee Cybexistä luotetun valinnan monille vanhemmille ympäri maailmaa.

Cybex ei tee kompromisseja, kun on kyse lapsesi turvallisuudesta. Heidän tiiminsä asiantuntijoita työskentelee jatkuvasti kehittääkseen ja parantaakseen heidän tuotteitaan, jotta voit olla varma, että lapsesi on turvassa. Tämä sitoutuminen näkyy paitsi tuotteiden laadussa, myös yrityksen kulttuurissa. Cybexin asiantuntijat osallistuvat säännöllisesti turvallisuuskoulutuksiin ja -seminaareihin varmistaakseen, että he ovat ajan tasalla alan uusimmista standardeista ja suosituksista. Lisäksi he tekevät yhteistyötä vanhempien ja lasten kanssa saadakseen palautetta ja ymmärtääkseen paremmin heidän tarpeitaan ja huolenaiheitaan. Tämä lähestymistapa takaa, että Cybexin tuotteet eivät vain täytä, vaan usein myös ylittävät kansainväliset turvallisuusstandardit.

Investoimalla Cybexin turvaistuimeen investoit paitsi lapsesi turvallisuuteen, myös tulevaisuuteen. Heidän istuimensa ovat suunniteltu kestämään ja palvelemaan perhettäsi vuosien ajan. Kun valitset Cybexin, valitset parhaan lapsellesi. Tämä ei ole vain taloudellinen investointi, vaan myös investointi mielenrauhaan, tietäen, että lapsesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Cybexin sitoutuminen laatuun ja innovaatioon tarkoittaa, että heidän tuotteensa eivät vain vastaa nykyisiä turvallisuusstandardeja, vaan usein myös asettavat uusia standardeja alalle. Lisäksi heidän moderni muotoilunsa ja monipuoliset toiminnot takaavat, että istuin ei vain suojaa, vaan myös mukautuu lapsesi kasvaessa. Tämä pitkäikäisyys ja mukautuvuus tekevät Cybexin turvaistuimesta todellisen investoinnin tulevaisuuteen, joka palvelee perhettäsi monien vuosien ajan.

Miten valita turvaistuin?

Jokainen vanhempi tietää sen tunteen, kun he asettavat lapsensa autoon ensimmäistä kertaa. Se on sekä jännittävä että pelottava hetki. Haluamme varmistaa, että lapsellamme on turvallista ja mukavaa. Tässä Cybex astuu kuvaan. Yksi heidän suosituimmista malleistaan on Cybex Sirona s2 i-size, joka on suunniteltu tarjoamaan huippuluokan turvallisuutta ja mukavuutta lapsellesi. Tämä hetki, kun lapsi istuu ensimmäistä kertaa turvaistuimessa, määrittää monin tavoin vanhemman luottamuksen autoiluun lapsen kanssa. Cybex on ymmärtänyt tämän ja keskittynyt luomaan tuotteita, jotka eivät vain täytä turvallisuusstandardeja, vaan myös ylittävät ne. Heidän tavoitteenaan on tehdä jokaisesta matkasta sekä turvallinen että nautinnollinen kokemus perheille.

Valitessasi turvaistuinta, et valitse vain istuinta. Valitset turvallisuuden, mukavuuden ja rauhan mielen. Cybex Anoris T i-size on suunniteltu antamaan vanhemmille juuri tämä tunne. Se on paitsi turvallinen, myös mukava ja helppokäyttöinen. Turvaistuimen valinta on investointi lapsesi turvallisuuteen, ja se voi vaikuttaa suoraan siihen, kuinka rauhallisesti ja turvallisesti tunnet ajavasi. Oikean turvaistuimen valinta voi myös vaikuttaa siihen, kuinka mukava lapsesi tuntee olonsa autossa, mikä voi tehdä matkustamisesta paljon miellyttävämmän kokemuksen koko perheelle. Cybex ymmärtää nämä tarpeet ja on suunnitellut Anoris T i-size -istuimen vastaamaan juuri näihin haasteisiin.