Paras Joie turvaistuin vertailussa

Päivitetty viimeksi 6.1.2024

Joien turvaistuimet ovat tunnettuja niiden korkeasta laadusta ja innovatiivisista ratkaisuistaan. Ne ovat myös usein palkittuja ja ADACin testeissä menestyneitä turvallisuuden huomioivia istuimia. Jokainen perhe on erilainen, ja niin ovat myös heidän tarpeensa matkustettaessa lasten kanssa. Tämän vuoksi Joie on kehittänyt laajan valikoiman turvaistuimia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin – mutta mikä näistä istuimista on se oikea valinta juuri sinun lapsellesi?

Tämän artikkelin tavoitteena on auttaa sinua löytämään paras Joie turvaistuin teidän perheenne tarpeisiin. Samalla syvennymme Joien taustaan yrityksenä, joka on omistautunut lasten turvallisuudelle ja vanhempien mielenrauhalle. Tule mukaan tutustumaan Joien maailmaan ja löytämään se täydellinen istuin, joka tekee jokaisesta matkasta turvallisen ja mukavan.

Joie i-Spin 360 turvaistuin on lapsiperheiden suosikki ja palkittu istuin, joka tarjoaa 360 asteen pyörivän toiminnon, mahdollistaen lapsen asettamisen istuimeen sekä selkä- että kasvot menosuuntaan. Tämä ainutlaatuinen kääntyvä ominaisuus ei ainoastaan tee lasten asettamisesta istuimeen helpompaa, vaan se myös mahdollistaa lapsen asennon vaihtamisen matkan aikana ilman, että istuinta tarvitsee irrottaa. Se myös tekee siitä erittäin käytännöllisen vanhemmille, jotka haluavat joustavuutta ja helppoutta arjessaan.

Istuin on saanut ADACin testeissä arvosanan ”hyvä” (1,8) ja sen asennus on helppoa ja turvallista ISOFIX-kiinnityksen ansiosta, mikä takaa, että istuin pysyy paikallaan myös äkillisissä liikkeissä. Lisäksi sen monipuoliset säädöt takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti kasvaessaan. Pehmustetut osat ja säädettävä pääntuki tekevät pitkistäkin matkoista miellyttäviä.

Joie i-Spin 360 on todellinen yhdistelmä innovatiivista suunnittelua ja turvallisuutta, joka on suunniteltu vastaamaan modernien perheiden tarpeisiin.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 19 kg
Ikäsuositus: 0-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (40–105 cm) ja kasvot menosuuntaan (76–105 cm)
Mitat: 51,5–76 x 58 x 65 cm (K x L x S)
Paino: 13,9 kg telakan kanssa
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: R129 ja i-Size
Telakka: Ostettavissa erikseen tai pakettina istuimen kanssa

i-Harbour turvaistuin on Joien uusin 360 kääntyvä turvaistuin ja se on erinomainen etenkin pitkille matkoille. Sen syvä ja pehmustettu istuinosa sekä säädettävä selkänoja takaavat lapsellesi mukavuuden jokaisella matkalla, olipa kyseessä sitten lyhyt kauppareissu tai pitkä lomamatka.

Istuimen ergonominen muotoilu tukee lapsen selkää ja niskaa, vähentäen väsymystä pitkillä ajomatkoilla. Istuimessa on myös ISOFIX-kiinnitys, joka varmistaa turvallisen ja vakaan asennuksen autoon. Tämä järjestelmä minimoi virheellisen asennuksen riskin ja antaa vanhemmille mielenrauhan tietäessään, että lapsi on turvassa.

Joie i-Harbour istuin on ihanteellinen valinta vanhemmille, jotka arvostavat turvallisuutta ja mukavuutta. Istuin on saanut ADACin testeissä arvosanan ”hyvä” (2,0). i-Harbourin monipuoliset ominaisuudet ja huippuluokan muotoilu tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista turvaistuimista.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 18 kg
Ikäsuositus: 0–4-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (40–105 cm) ja kasvot menosuuntaan (76–105 cm)
Mitat: 49–63 x 52,8 x 67,3–72,3 cm (K x L x S)
Paino: 7,4 kg ilman telakkaa
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: R129 ja i-Size
Telakka: Ostettavissa erikseen tai pakettina istuimen kanssa

Joie i-prodigi on huipputekninen turvaistuin, joka on varustettu monilla älykkäillä ominaisuuksilla. Sen intuitiivinen digitaalinen järjestelmä auttaa vanhempia asentamaan istuimen oikein ja se tarjoaa myös reaaliaikaista tietoa lapsen turvallisuudesta matkan aikana. Tämä istuin yhdistää teknologian ja turvallisuuden, tehden siitä yhden markkinoiden edistyneimmistä turvaistuimista.

Joie i-prodigi on suunniteltu huolella, ottaen huomioon sekä vanhempien että lasten tarpeet. Sen helppokäyttöiset säätimet ja selkeät ohjeet tekevät siitä erinomaisen valinnan myös niille, jotka eivät ole teknisesti orientoituneita. Joie i prodigy istuimen älykkäät sensorit valvovat jatkuvasti lapsen asentoa ja varmistavat, että hän on aina oikeassa asennossa. Tämä on erityisen tärkeää pitkillä matkoilla, kun lapsi saattaa liikkua ja vaihtaa asentoa usein.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 22,5 kg
Ikäsuositus: 0–7-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (40–125 cm)
Mitat: 54,7–81,3 x 44–51,3 x 71,2–78,4 cm (K x L x S)
Paino: 9,6 kg telakan kanssa
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: R129 i-Size ja PLUS test -hyväksytty
Telakka: Ostettavissa erikseen tai pakettina istuimen kanssa

Joie every stage R129 on monipuolinen turvaistuin, joka on suunniteltu kasvamaan lapsesi kanssa. Se on yksi harvoista istuimista, joka sopii vastasyntyneestä aina 12-vuotiaaksi saakka. Istuimen monipuoliset säädöt ja mukavuusominaisuudet takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti jokaisessa elämänvaiheessa.

Tämä istuin on suunniteltu erityisesti pitkäikäisyyttä silmällä pitäen, ja sen rakenteessa on käytetty vain parhaita materiaaleja. Joie every stage -istuimessa on myös useita eri asentoja, jotka sopivat eri ikäisille lapsille, joten voit olla varma, että lapsesi on aina oikeassa asennossa ja istuu ergonomisesti.

Lisäksi istuimen pehmusteet ovat irrotettavia ja pestäviä, mikä tekee siitä helpon pitää puhtaana. Tämä on erityisen tärkeää pikkulasten kanssa, jotka saattavat sotkea istuimen. Joie every stage on todellinen investointi lapsesi turvallisuuteen ja mukavuuteen.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 36 kg
Ikäsuositus: 0–12-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (0–18 kg, n. 4-vuotta) ja kasvot menosuuntaan (9–36 kg, n. 1–12-vuotta)
Mitat: 61-86,8 x 46-48,2 x 52,7-54 cm (K x L x S)
Paino: 8,7 kg
Kiinnitystapa: auton kolmipistevyö
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R129/03 ja i-Size
Telakka: sisältyy istuimeen

Joie Verso on käytännöllinen ja monikäyttöinen turvaistuin, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisille perheille. Sen helppo säätöjärjestelmä mahdollistaa nopean ja turvallisen asennuksen, ja sen kompakti koko tekee siitä ihanteellisen myös pienempiin autoihin.

Istuimen korkea turvallisuustaso ja mukavuusominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan jokapäiväiseen käyttöön. Joie Verson ainutlaatuinen muotoilu huomioi lapsen anatomian, minkä ansiosta lapsesi saa parhaan mahdollisen tuen selälle ja niskalle.

Lisäksi istuimen pehmeät materiaalit takaavat, että lapsesi nauttii jokaisesta matkasta. Joie Verso on myös varustettu useilla eri asennoilla, jotta lapsesi voi löytää itselleen mukavimman asennon, olipa kyseessä sitten lyhyt kauppareissu tai pidempi lomamatka.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 36 kg
Ikäsuositus: 0–12-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (0–18 kg, n. 4-vuotiaaksi) ja kasvot menosuuntaan (15–36 kg, n. 3–12-vuotta)
Mitat: 62–87 x 45-51,5 x 52 cm (K x L x S)
Paino: 14,6 kg
Kiinnitystapa: IsoSafe ja auton kolmipistevyö
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04
Telakka: sisältyy istuimeen

Joie Bold R turvaistuin on suunniteltu erityisesti vanhemmille, jotka arvostavat helppoutta ja joustavuutta. Istuimen nopea ja helppo asennusjärjestelmä säästää aikaa ja vaivaa, ja sen monipuoliset säädöt takaavat lapsellesi mukavuuden jokaisella matkalla. Tämä istuin on ihanteellinen valinta aktiivisille perheille, jotka ovat aina liikkeellä.

Joie Bold R turvaistuimen erityinen vahvuus on sen pitkä käyttöikä, sillä se mukautuu lapsesi kasvaessa ja tarjoaa optimaalisen suojan eri ikävaiheissa. Istuimen sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja lisää turvallisuutta ja antaa vanhemmille mielenrauhaa. Lisäksi istuimen pehmustettu pääntuki ja leveät käsinojat takaavat, että lapsesi voi rentoutua ja nauttia matkasta. Joie Bold R on suunniteltu huolella, jotta se vastaisi nykyperheen tarpeisiin ja odotuksiin.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 25 kg
Ikäsuositus: 0–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (9–25 kg, noin 1–12 vuotta)
Mitat: 46,9 x 46,2–50,6 x 62,9 cm (K x L x S)
Paino: 12,9 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04

Joie Trillo LX on ryhmän 2/3 turvaistuin, joka on suunniteltu 3–12-vuotiaille lapsille. Turvavyökiinnitteinen istuin on varustettu ISOSAFE-kiinnikkeillä, jotka lukitsevat istuimen paikalleen autossa, olipa lapsi istuimessa tai ei. Istuimessa on myös sivutörmäyssuoja, joka tarjoaa lisäsuojaa lapselle mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Tämä ominaisuus korostaa Joien sitoutumista lapsen turvallisuuteen ja heidän pyrkimystään varmistaa, että jokainen matka on niin turvallinen kuin mahdollista. Istuin on saanut ADACin testissä arvosanan ”hyvä” (2,0)

Joie Trillo LX:n muotoilu on huolella mietitty ja siinä on pehmustettu istuinosa ja säädettävä pääntuki, joka mukautuu lapsen kasvaessa. Tämä takaa, että lapsesi matkustaa mukavasti ja ergonomisesti oikeassa asennossa koko kasvuiän ajan. Istuin on valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka pitävät lapsen viileänä myös pidemmillä matkoilla. Lisäksi istuimessa on kaksi juomatelinettä, joten lapsesi voi pitää juomansa ja pienet eväänsä lähellään. Joie Trillo LX on täydellinen yhdistelmä turvallisuutta, mukavuutta ja käytännöllisyyttä, joka on suunniteltu vastaamaan modernin perheen tarpeisiin.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 36 kg
Ikäsuositus: 3–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (15–36 kg)
Mitat: 69-84 x 55 x 39 cm (K x L x S)
Paino: 5,1 kg
Kiinnitystapa: IsoSafe ja auton kolmipistevyö
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04

Joie i-Traver on huippuluokan turvaistuin, joka on suunniteltu erityisesti 3–12-vuotiaille lapsille. Tämä istuin on tunnettu erityisesti sen ISOSAFE-kiinnikkeistä, jotka varmistavat, että istuin pysyy tukevasti paikallaan autossa, riippumatta siitä, onko lapsi istuimessa vai ei. Yksi merkittävimmistä turvaominaisuuksista on sivutörmäyssuoja, joka tarjoaa lisäsuojaa lapselle mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Joie Traver on saanut ADACin testeissä arvosanan ”hyvä” (1,8).

Joie Traver -istuimen muotoilu on tehty lapsen mukavuus ja turvallisuus mielessä. Istuimessa on 7-asentoinen korkeudensäätö, joka mukautuu lapsen kasvaessa, ja sen hengittävät kankaat pitävät lapsen viileänä myös lämpiminä päivinä. Lisäksi istuimen muistivaahtotyyny tarjoaa lapselle yksilöllisen ja mukavan istuma-asennon jokaisella matkalla. Käytännölliset pehmustetut käsinojat tarjoavat lapselle lisämukavuutta pitkilläkin matkoilla.

Turvallisuuden lisäksi Joie Traver on suunniteltu myös vanhempien käytännöllisyyttä ajatellen. Istuimen AutoAdjust™ -istuinsyvyys on säädettävissä kolmeen eri asentoon, mukautuen lapsen kasvaviin lanteisiin ja jalkoihin. Istuimen päälliset ovat konepestäviä, mikä tekee niiden puhdistamisesta helppoa ja vaivatonta. ISOFIX-kiinnitysjärjestelmä takaa, että istuimen asennus autoon on nopeaa, helppoa ja ennen kaikkea turvallista.

Joie Traver on ehdottomasti yksi markkinoiden parhaista turvaistuimista, joka yhdistää turvallisuuden, mukavuuden ja käytännöllisyyden saumattomasti. Se on suunniteltu erityisesti aktiivisille perheille, jotka arvostavat laatua ja toimivuutta.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 36 kg
Ikäsuositus: 3–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (15–36 kg)
Lapsen pituus: 67–105 cm
Mitat: 85,4 x 40,9 x 55,5 cm (K x L x S)
Paino: 5,92 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: ECE R44/04

Joien matka huipulle - Menestyksen avaintekijät

Kun puhutaan lastentarvikkeista, Joie nousee usein keskusteluun. Tämä ei ole sattumaa. Joie on merkki, joka on omistautunut tarjoamaan parasta sekä vanhemmille että lapsille. Erityisesti heidän turvaistuimensa, kuten Joie i-Spin 360, ovat saaneet paljon huomiota niiden innovatiivisuuden ja turvallisuuden ansiosta.

Joie ymmärtää, että vanhempien ensisijainen huoli on lapsen turvallisuus, ja he ovat omistaneet lukemattomia tunteja tutkimukseen ja tuotekehitykseen varmistaakseen, että heidän tuotteensa ovat markkinoiden huipulla. Heidän asiantuntijatiiminsä työskentelee ympäri vuorokauden parantaakseen tuotteiden suorituskykyä ja mukavuutta. Tämä sitoutuminen laatuun ja innovaatioon on tehnyt Joiesta luotetun nimen lastentarvikkeiden maailmassa.

Joien sitoutuminen lasten turvallisuuteen on kiistaton. Joie i-Harbour ja Joie i-prodigi ovat esimerkkejä innovatiivisista turvaistuimista, jotka on suunniteltu pitämään lapsesi turvassa jokaisella matkalla. Joie Elevate R129 ja Joie Trillo LX ovat myös saaneet kiitosta niiden erinomaisista turvaominaisuuksista.

Joie ymmärtää, että jokainen matka, olipa se lyhyt tai pitkä, on mahdollisuus luoda muistoja perheen kanssa. Siksi he ovat sitoutuneet varmistamaan, että jokainen matka on turvallinen. Heidän tuotteensa ovat läpäisseet tiukat turvallisuustestit, ja he ovat ylpeitä voidessaan sanoa, että heidän turvaistuimensa ovat asettaneet uuden standardin alalle. Joie pyrkii jatkuvasti kuuntelemaan vanhempien palautetta ja parantamaan tuotteitaan sen perusteella, jotta jokainen lapsi voisi matkustaa turvallisesti ja mukavasti.

Joie ei tyydy vain perustuotteisiin. Joie Verso ja Bold R ovat esimerkkejä siitä, kuinka yritys yhdistää modernin muotoilun ja käytännöllisyyden. Ne ovat suunniteltu niille, jotka etsivät sekä toiminnallisuutta että tyylikkyyttä. Tämä yhdistelmä ei ole helppo saavuttaa, mutta Joie on onnistunut siinä mestarillisesti.

Heidän tuotteensa eivät ole vain visuaalisesti houkuttelevia, vaan ne on myös suunniteltu kestämään arjen haasteet. Jokainen yksityiskohta, olipa se sitten istuimen materiaali tai sen säätömekanismi, on huolella mietitty. Joie haluaa, että vanhemmat voivat luottaa tuotteisiinsa paitsi turvallisuuden, myös muotoilun ja toiminnallisuuden osalta.

Joien keskeiset arvot heijastuvat jokaisessa tuotteessaan. He ymmärtävät vanhempien tarpeet ja toiveet ja pyrkivät vastaamaan niihin jokaisella tuotteellaan, kuten monikäyttöisellä Joie Traver -istuimella ja monivaiheisella Joie every stage -istuimella.

Joie ei näe itseään pelkästään lastentarvikkeiden valmistajana, vaan kumppanina vanhempien matkassa. He kuuntelevat aktiivisesti asiakkaidensa palautetta ja ottavat sen huomioon tuotekehityksessään. Tämä läheinen yhteys kuluttajiin on mahdollistanut tuotteiden jatkuvan parantamisen ja innovoinnin. Joie haluaa varmistaa, että jokainen perhe löytää heidän valikoimastaan juuri itselleen sopivat tuotteet, jotka tekevät arjesta hieman helpompaa ja mukavampaa.

Joie ymmärtää, että jokainen perhe on erilainen. Siksi he tarjoavat laajan valikoiman turvaistuimia, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja elämäntyyleihin. Olipa kyseessä sitten pitkä automatka tai pikainen kauppareissu, Joie on aina mukana varmistamassa, että matka sujuu turvallisesti ja mukavasti. Tämä ymmärrys perustuu vuosien kokemukseen ja tiiviiseen yhteistyöhön vanhempien kanssa.

Joie kuuntelee aktiivisesti asiakkaidensa palautetta ja pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteitaan vastaamaan perheiden muuttuviin tarpeisiin. Heidän tavoitteenaan on tehdä jokaisesta matkasta mahdollisimman sujuva, jotta vanhemmat voivat keskittyä nauttimaan yhteisestä ajasta lastensa kanssa. Joie haluaa olla enemmän kuin vain tuotemerkki; he haluavat olla osa jokaista perheen matkaa.

Kun puhumme parhaasta Joie turvaistuimesta, valinta riippuu vanhempien ja lapsen tarpeista. Joie i-Spin 360 on erinomainen valinta niille, jotka etsivät 360 asteen kääntyvää istuinta, kun taas Joie i-Harbour tarjoaa lisäturvaa sivutörmäyssuojan ansiosta.

Mutta mitä muita ominaisuuksia vanhempien tulisi ottaa huomioon valitessaan turvaistuinta? Materiaalin laatu, istuimen säädettävyys ja helppokäyttöisyys ovat vain muutamia tekijöitä, jotka tekevät Joien turvaistuimista erottuvia.

Lisäksi Joie panostaa jatkuvaan tutkimukseen ja kehitykseen varmistaakseen, että heidän tuotteensa ovat aina teknologian eturintamassa. Tämä sitoutuminen laatuun ja innovaatioon on tehnyt Joiesta yhden markkinoiden luotetuimmista nimistä.

Joie on vaikuttanut lastentarviketeollisuuteen monin tavoin. Heidän turvaistuimensa, kuten Joie i-Spin 360 ja Joie i-Harbour, ovat asettaneet uusia standardeja turvallisuudelle ja muotoilulle. Ja kun puhumme Joiesta, puhumme brändistä, joka on omistautunut perheiden palvelemiseen. Tämä omistautuminen näkyy paitsi tuotteiden laadussa, myös yrityksen arvoissa ja kulttuurissa.

Joie on tunnistanut vanhempien tarpeiden monimuotoisuuden ja pyrkinyt vastaamaan niihin innovatiivisilla ratkaisuilla. Heidän tiiminsä, joka koostuu sekä suunnittelijoista että vanhemmista, ymmärtää perheiden haasteet ja pyrkii jatkuvasti kehittämään tuotteita, jotka helpottavat arkea. Tämä yhdistelmä asiantuntemusta ja empatiaa on tehnyt Joiesta yhden alan johtavista toimijoista.

Joie ei kuitenkaan ole vain valikoima turvaistuimia. Heidän laaja valikoimansa kattaa monia muita lastentarvikkeita, jotka on suunniteltu helpottamaan vanhempien elämää ja tekemään lasten elämästä mukavampaa. Olipa kyseessä sitten lastenvaunut, syöttötuolit tai matkasängyt, Joie on sitoutunut tarjoamaan vain parasta. Joten kun mietit, mikä merkki vastaa parhaiten perheesi tarpeisiin, Joie on aina varteenotettava vaihtoehto.