Cybex Solution M-fix turvavyöistuin

Päivitetty viimeksi 6.12.2023

8.9/10

Arvosana 8,9

Cybex Solution M-Fix turvavyöistuin yhdistää turvallisuuden ja matkustusmukavuuden pitkäaikaiseen käyttöön.

Cybex Solution M-Fix SL on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät korkealuokkaista ja turvallista kasvot menosuuntaan asennettavaa turvavyöistuinta lapselleen. Tämä istuin kuuluu arvostettuun Cybexin Solution-sarjaan ja tarjoaa optimaalista tukea ja mukavuutta lapselle matkojen aikana. Tuotteen pidetyt ominaisuudet varmistavat niin vanhempien kuin lastenkin miellyttävän matkustamisen.

Yksi erottuvimmista ominaisuuksista on Cybexin patentoima niskatuki, joka on suunniteltu estämään lapsen pään retkahtamista eteenpäin, jopa nukkuessa. Ominaisuus takaa lisäsuojaa, mikä on erityisen tärkeää pidemmillä matkoilla ja se varmistaa sen, että lapsi nukkuu ergonomisesti ja tuo turvaa mahdollisissa kolari tai onnettomuustilanteissa. Istuimen patentoitu niskatuki voidaan säätää 12 eri asentoon ja se tarjoaa lapsellesi sekä mukavaa että turvallista matkantekoa.

Erityinen sivutörmäyssuojajärjestelmä (L.S.P. System Plus) tarjoaa yksilöllisesti säädettävän suojan, joka varmistaa korkeatasoisen turvallisuuden sivutörmäyksissä. Sivutörmäyssuoja vaimentaa tehokkaasti törmäyksen voimaa, tarjoten lisäsuojaa sekä törmäyksen että kehon liikkeiden vaikutuksilta. ISOFIX-jalustan avulla istuin kiinnittyy tiukasti autoon, mutta se on myös yhteensopiva autojen kanssa, joissa ISOFIX-kiinnikkeitä ei ole. Tämä tekee istuimesta joustavan ja käytännöllisen valinnan perheen erilaisiin autoihin.

Istuimen ilmankiertojärjestelmä pitää lapsen kehon lämpötilan miellyttävällä tasolla, jopa lämpiminä päivinä. Tämä ominaisuus parantaa matkustusmukavuutta pitkilläkin matkoilla. Cybex turvavyöistuin on suunniteltu 3–12-vuotiaille lapsille, joten se kasvaa lapsesi mukana ja tarjoaa pitkäaikaista käyttöä. Huomioithan kuitenkin Liikenneturvan suosituksen, jonka mukaan lapsen tulee matkustaa selkä menosuuntaan mahdollisimman pitkään, kuitenkin vähintään neljä-vuotiaaksi asti.

Cybex Solution M-Fix SL on ansainnut arvostetun Red Dot Design Award -palkinnon, ja se on läpäissyt useita tiukkoja turvallisuustestejä, kuten ADAC, Stiftung Warentest, ÖAMTC, TCS, Autobild ja Auto Motor Sport. Nämä saavutukset korostavat istuimen erinomaista suorituskykyä ja turvallisuutta erilaisissa olosuhteissa.