Paras Maxi Cosi turvaistuin vertailussa

Päivitetty viimeksi 6.1.2024

Lasten turvaistuimet ovat yksi niistä hankinnoista, joihin vanhemmat suhtautuvat erityisellä huolellisuudella. Oikean istuimen valinta voi tuntua haastavalta, kun markkinoilla on lukuisia vaihtoehtoja ja jokainen valmistaja lupaa tarjota parasta mahdollista turvallisuutta. Maxi Cosi nousee usein esiin keskusteltaessa laadukkaista turvaistuimista ja se ei ole sattumaa, sillä yritys on tunnettu korkeista turvallisuusstandardeistaan ja innovatiivisista ratkaisuistaan.

Sukelsimme syvemmälle turvaistuinten maailmaan ja vertailimme eri Maxi Cosi turvaistuinmalleja, jotta sinä voit tehdä parhaan mahdollisen valinnan perheesi tarpeisiin. Artikkelin lopussa paneudumme myös siihen, mikä tekee Maxi Cosista yrityksenä niin erityisen ja miksi heidän tuotteensa ovat ansainneet paikkansa monien lapsiperheiden luona.

Pearl Pro 2 i-size

Maxi Cosi Pearl Pro2 i-Size

Maxi Cosi Pearl Pro 2 i-size turvaistuin on huipputurvallinen ja mukava, joka on suunniteltu vastaamaan uusimpia i-Size-standardeja. Se tarjoaa pitkäaikaisen ratkaisun lapsesi matkustamiseen, sillä se on käytettävissä syntymästä aina noin 4-vuotiaaksi asti. Istuimen monipuoliset säätöominaisuudet takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti ja turvallisesti joka matkalla.

Istuimessa on myös useita mukavuusominaisuuksia, kuten säädettävä niskatuki ja useita kallistusasentoja, jotka takaavat hyvät matkustusolosuhteet pitkilläkin matkoilla. Lisäksi istuimen helppo asennus ja irrotus auton istuimesta tekevät siitä erinomaisen valinnan aktiivisille perheille.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 18,5 kg
Ikäsuositus: noin 6 kk–4-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (67–105 cm) ja kasvot menosuuntaan (84–105 cm)
Lapsen pituus: 67–105 cm
Mitat: 56,5–65 x 47,5 x 70 cm (K x L x S)
Paino: 7,5 kg ilman jalustaa
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
Telakka: Ostettavissa erikseen tai pakettina istuimen kanssa

Mica - 360 astetta kääntyvä turvaistuin

Maxi Cosi Mica

Maxi Cosi Mica turvaistuin kääntyy 360 astetta yhdistäen käyttömukavuuden ja turvallisuuden. Se on suunniteltu vastaamaan i-Size-standardeja ja tarjoaa turvallisen matkustusratkaisun syntymästä noin 4-vuotiaaksi asti. Istuimen kääntyvyys tekee lapsen sisään ja ulos nostamisesta vaivatonta ja sen monipuoliset säätöominaisuudet varmistavat, että lapsesi voi matkustaa mukavasti kasvaessaan.

Mican erityinen ilmanvaihtojärjestelmä takaa, että lapsesi pysyy viileänä myös kuumina kesäpäivinä. Lisäksi istuimen pehmustettu vuori ja säädettävä niskatuki takaavat optimaalisen ergonomian ja tuen lapsellesi. Mica on myös varustettu iskua vaimentavilla ominaisuuksilla, jotka lisäävät turvallisuutta onnettomuuden sattuessa.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 0–18 kg
Ikäsuositus: 0 kk–4-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (40–105 cm), kasvot menosuuntaan (-105 cm)
Lapsen pituus: 40–105 cm
Mitat: 55–73 x 45 x 70 cm (K x L x S)
Paino: 14,9 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
Telakka sisältyy: kyllä

Axissfix Air - 360 astetta kääntyvä turvaistuin

Maxi Cosi Axissfix Air

Maxi Cosi Axissfix on innovatiivinen turvaistuin ja toinen Maxi Cosin turvaistuimista, joka kääntyy 360 astetta, tehden lapsen sisään ja ulos nostamisesta helppoa. Turvaistuin on suunniteltu 4 kuukauden ikäisistä lapsista aina 4-vuotiaisiin ja se täyttää uusimmat i-Size-turvallisuusstandardit. Palkittu turvaistuin on saanut arvostetun ADACin testeissä arvosanan ”hyvä” (2,2 pistettä).

Istuimessa on useita ominaisuuksia, kuten useita kallistusasentoja ja säädettävä pääntuki, joka kasvaa lapsen mukana. Axissfix turvaistuimen ainutlaatuinen kääntyvyysominaisuus mahdollistaa myös sen, että lapsi voi matkustaa pidempään selkä menosuuntaan, mikä on turvallisempaa ja suositusten mukaista. Istuimen asennus on tehty yksinkertaiseksi ja nopeaksi, joten vanhemmat voivat olla varmoja siitä, että istuin on aina oikein asennettu. Lisäksi istuimen pehmeät materiaalit takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti, olipa matka lyhyt tai pitkä.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 0–19 kg
Ikäsuositus: noin 4 kk–4-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (61–87 cm), kasvot menosuuntaan (87–105 cm)
Lapsen pituus: 61–105 cm
Mitat: 57,5–65 x 44,5 x 71 cm (K x L x S)
Paino: 12,5 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Telakka sisältyy: kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size

Emerald - pitkäikäinen turvaistuin

Maxi Cosi Emerald

Maxi Cosi Emerald on monipuolinen turvaistuin, joka on suunniteltu lapsille syntymästä aina 7-vuotiaaksi asti. Se yhdistää turvallisuuden ja matkustusmukavuuden, ja se on varustettu useilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten säädettävällä pääntuella ja useilla kallistusasennoilla. Istuin on myös i-Size-hyväksytty, mikä takaa parhaan mahdollisen suojan lapsellesi.

Emeraldin pitkä käyttöikä tekee siitä erinomaisen investoinnin perheille, sillä yksi istuin palvelee useita vuosia, eikä uuden hankkimisesta tarvitse huolehtia. Istuimen helppo säätöjärjestelmä mahdollistaa istuimen mukautumisen lapsen kasvaessa, joten voit olla varma, että lapsesi on aina oikeassa asennossa.

Istuimen kankaat ovat helposti irrotettavissa ja pestävissä, mikä tekee siitä käytännöllisen valinnan arjen haasteisiin. Emeraldin kestävä rakenne ja huippuluokan turvallisuusominaisuudet tekevät siitä yhden markkinoiden luotettavimmista istuimista.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 0–25 kg
Ikäsuositus: 0 kk–7-vuotta
Istumasuunta: selkä menosuuntaan (40–105 cm), kasvot menosuuntaan (105–125 cm)
Lapsen pituus: 40-125 cm
Mitat: 51–75 x 44 x 71 cm (K x L x S)
Paino: 15,3 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size
Telakka sisältyy: Kyllä

Titan Plus i-Size

Maxi Cosi Titan Plus i-Size

Maxi Cosi Titan Plus i-Size turvaistuin on suunniteltu kasvamaan lapsesi mukana ja se palvelee perhettäsi monen vuoden ajan. Se on varustettu mukavilla ominaisuuksilla, kuten laajennettavalla pääntuella ja useilla kallistusasennoilla.

Istuin on myös varustettu erityisellä G-Cell-teknologialla optimaalisen sivutörmäyssuojan takaamiseksi. Tämä teknologia on kehitetty erityisesti vähentämään iskun voimaa sivutörmäyksessä, mikä lisää lapsesi turvallisuutta.

Lisäksi Titan Plus -istuimen pehmustetut kankaat ja ergonominen muotoilu takaavat, että lapsesi matkustaa mukavasti pidemmilläkin matkoilla. Istuimen helppo säätöjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit mukauttaa istuinta lapsesi kasvaessa. Tämä tekee Titan Plus -istuimesta erinomaisen valinnan perheille, jotka etsivät pitkäikäistä ja luotettavaa turvaistuinta.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 9–36 kg
Ikäsuositus: 15 kk–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (76–150 cm)
Mitat: 64–76 x 46 x 53,5 cm (K x L x S)
Paino: 12,5 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Siz

Rodifix

Maxi Cosi RodiFix AirProtect

Maxi-Cosi RodiFix on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille ja se tarjoaa optimaalisen suojan sekä mukavuuden. Istuin on helppo asentaa Isofix-kiinnikkeillä ja se on varustettu patentoituilla AirProtect- ja Side Protection System -teknologioilla parhaan mahdollisen sivutörmäyssuojan takaamiseksi. Lisäksi sen nopea ja helppo vyön ohjausjärjestelmä varmistaa, että turvavyö on aina oikeassa asennossa ja paikassa.

RodiFixin kevyt rakenne tekee siitä helpon siirtää autosta toiseen, mikä on erityisen kätevää perheille, joilla on useampi auto. Istuimen kallistusominaisuus takaa, että lapsesi voi lepäillä mukavasti pitkilläkin matkoilla. Istuimen kangas on valmistettu hengittävästä ja likaa hylkivästä materiaalista, joka on helppo pitää puhtaana.

RodiFix on suunniteltu erityisesti huomioimaan vanhempien lasten tarpeet, ja se yhdistää tyylikkään muotoilun huippuluokan turvallisuusominaisuuksiin.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 15–36 kg
Ikäsuositus: noin 3,5–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan
Mitat: 63,5–84,5 x 49–54 x 51 cm (K x L x S)
Paino: 6,2 kg
Kiinnitystapa: IsoFix

Kore Pro i-Size

Maxi Cosi Kore Pro i-Size

Maxi-Cosi Kore Pro i-Size on ensimmäinen i-Size-hyväksytty lastenistuin, joka antaa lasten kiinnittää turvavyönsä itse ClickAssist-valon avulla. Tämä innovatiivinen valo-ominaisuus valaisee vyönsulkijan, jolloin lapsi voi helposti ja itsenäisesti kiinnittää turvavyön oikein. Se on varustettu Side Protection System Plus -järjestelmällä parhaan mahdollisen turvallisuuden takaamiseksi. Tämä järjestelmä on suunniteltu erityisesti vähentämään iskun voimaa sivutörmäyksessä, mikä lisää lapsesi turvallisuutta.

Istuin on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana ja tarjoamaan mukavuutta kaikissa olosuhteissa. Kore Pro i-Size on valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka pitävät lapsesi viileänä kesähelteillä ja lämpimänä kylmemmissä olosuhteissa. Lisäksi istuimen helppo säätöjärjestelmä mahdollistaa sen, että voit mukauttaa istuinta lapsesi kasvaessa, varmistaen aina optimaalisen istuvuuden ja mukavuuden.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 15–36 kg
Ikäsuositus: 3,5–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan (100–150 cm)
Mitat: 58,5–76 x 44 x 51 cm (K x L x S)
Paino: 6,1 kg
Kiinnitystapa: IsoFix
Turvaistuimen hyväksyntä: i-Size

Rodi SPS - edullinen turvavyökiinnitteinen istuin

Maxi Cosi Rodi SPS

Maxi-Cosi Rodi on huolellisesti suunniteltu turvaistuin, joka on tarkoitettu vanhemmille lapsille, kun he siirtyvät pois perinteisistä turvaistuimista. Rodi tarjoaa erinomaisen suojan sivutörmäyksissä ja on varustettu säädettävällä pääntuella, joka kasvaa lapsen mukana. Istuimen ergonominen muotoilu takaa mukavuuden pitkilläkin matkoilla, ja sen kevyt rakenne tekee siitä helpon siirtää autosta toiseen.

Rodin ainutlaatuinen ilmankiertojärjestelmä pitää lapsesi viileänä kesäkuumalla ja lämpimänä talvella. Istuimen pehmusteet ovat konepestäviä, mikä tekee niiden puhdistamisesta vaivatonta. Rodi on suunniteltu erityisesti huomioimaan vanhempien lasten tarpeet, ja se yhdistää tyylikkään muotoilun huippuluokan turvaominaisuuksiin.

Ominaisuudet
Lapsen painoraja: 15–36 kg
Ikäsuositus: 3,5–12-vuotta
Istumasuunta: kasvot menosuuntaan
Mitat: 67,5–81,5 x 45,5 x 42 cm (K x L x S)
Paino: 3,4 kg
Kiinnitystapa: auton kolmipistevyöt

Maxi Cosi - Tekijät yrityksen menestyksen taustalla

Kun puhumme lasten turvaistuimista, Maxi Cosi on nimi, joka tulee usein ensimmäisenä mieleen. Tämä ei ole sattumaa. Vuosikymmenten ajan Maxi Cosi on ollut edelläkävijä lasten turvaistuinten alalla, ja heidän tuotevalikoimansa kattaa kaiken vauvanistuimista teini-ikäisten turvavyöistuimiin. Tämä merkki on synonyymi laadulle, innovaatiolle ja ennen kaikkea lapsesi turvallisuudelle. Jokainen Maxi Cosi -tuote on suunniteltu huolella, ottaen huomioon sekä vanhempien että lasten tarpeet ja toiveet.

Maxi Cosi’n tuotevalikoima on laaja ja monipuolinen. Maxi Cosi Pearl Pro 2 i-size on yksi suosituimmista malleista, joka tarjoaa huippuluokan turvallisuutta ja mukavuutta lapsellesi. Tämä malli on saanut kiitosta paitsi sen turvallisuusominaisuuksista, myös sen helppokäyttöisyydestä ja mukavuudesta. Maxi Cosi Mica puolestaan on 360 asteen kääntyvä istuin, joka tekee lapsen asettamisesta istuimeen entistä helpompaa. Tämä ominaisuus on erityisen arvokas kiireisille vanhemmille, jotka arvostavat nopeutta ja helppoutta. Jos etsit istuinta, joka kasvaa lapsesi mukana, Maxi Cosi Emerald ja Maxi Cosi Titan Plus ovat erinomaisia valintoja. Molemmat mallit ovat säädettäviä ja sopivat useille ikäryhmille. Lisäksi ne on suunniteltu tarjoamaan optimaalinen mukavuus ja turvallisuus jokaisessa kasvuvaiheessa, joten voit olla varma, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja mukavasti vuodesta toiseen.

Maxi Cosi’n sitoutuminen turvallisuuteen on nähtävissä jokaisessa tuotteessaan. Tämä ei ole vain yrityksen markkinointistrategia, vaan syvälle juurtunut arvo, joka ohjaa kaikkea, mitä he tekevät. Maxi Cosi Axissfix on suunniteltu erityisesti helpottamaan lapsen asettamista istuimeen, tarjoten samalla huippuluokan turvatekniikkaa. Tämä istuin on esimerkki siitä, miten yritys yhdistää käytännöllisyyden ja turvallisuuden. Kun taas Maxi Cosi Rodifix ja Maxi Cosi Rodi ovat suunniteltu vanhemmille lapsille, jotka ovat valmiita siirtymään turvavyöistuimiin. Nämä mallit korostavat sitä, että vaikka lapset kasvavat ja heidän tarpeensa muuttuvat, Maxi Cosi on siellä heidän rinnallaan joka askeleella. Ja älkäämme unohtako Maxi Cosi Kore -mallia, joka on suunniteltu erityisesti vanhemmille lapsille, jotka tarvitsevat vielä lisäturvallisuutta. Kore yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputurvatekniikan, varmistaen, että nuoret matkustajat tuntevat olonsa sekä cooliksi että turvalliseksi.

Maxi Cosi ei ole vain tyytynyt nykyisiin saavutuksiinsa. Yritys on tunnettu siitä, että se ei koskaan lepää laakereillaan, vaan pyrkii jatkuvasti parantamaan ja innovoimaan. Heidän uusi 360-perheensä on suunniteltu vastaamaan nykypäivän perheiden tarpeisiin, ottaen huomioon nykyajan autot ja liikenneolosuhteet. Yrityksen innovatiivinen tuoteperhe tarjoaa parasta mahdollista turvallisuutta ja mukavuutta lapsille ja vanhemmille. Se on suunniteltu erityisesti helpottamaan lapsen asettamista ja poistamista istuimesta, mikä on usein stressaavaa kiireisille vanhemmille. Lisäksi 360-perheen istuimet on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkäikäisyyden ja kestävyyden. Jokainen yksityiskohta, olipa se sitten istuimen pehmuste tai vyön säätömekanismi, on suunniteltu huolella, jotta sekä lapsi että vanhempi voivat nauttia matkasta turvallisesti ja mukavasti.

Maxi Cosi jatkaa innovaatioiden ja turvallisuusstandardien edistämistä alalla. Heidän tuotteensa eivät ole vain turvaistuimia – ne ovat sitoutumista lapsesi turvallisuuteen ja mukavuuteen. Jokainen Maxi Cosi -tuote on suunniteltu huolella, ottaen huomioon sekä vanhempien että lasten tarpeet ja toiveet. Heidän tiiminsä tutkii jatkuvasti uusia tapoja tehdä matkustamisesta turvallisempaa ja mukavampaa. Kun valitset Maxi Cosi’n, valitset parasta lapsellesi. Et valitse vain merkkiä, vaan myös perinteen, joka on rakennettu vuosikymmenten ajan kestävyydelle, luotettavuudelle ja huippuluokan suorituskyvylle.

Maxi Cosi on yksi parhaista valinnoista, kun on kyse lasten turvaistuimista. Heidän sitoutumisensa laatuun ja innovaatioon on tehnyt heistä alan johtajan, ja heidän tuotteensa ovat ansainneet vanhempien luottamuksen ympäri maailmaa. Heidän maineensa puhuu puolestaan ja heidän tuotteensa ovat investointi lapsesi turvallisuuteen ja mukavuuteen.

Kun perheeseen syntyy lapsi, vanhempien vastuulla on varmistaa, että lapsi on turvassa joka tilanteessa. Tämä tarkoittaa paitsi kotona tapahtuvaa turvallisuutta, myös liikenteessä. Yksi tärkeimmistä hankinnoista on ehdottomasti turvaistuin, joka suojaa lasta mahdollisissa onnettomuustilanteissa. Maxi Cosi on merkki, joka on tunnettu ympäri maailmaa laadukkaista ja turvallisista turvaistuimistaan. Mutta miksi juuri Maxi Cosi? Yksinkertainen vastaus on heidän sitoutumisensa innovaatioon, turvallisuuteen ja mukavuuteen.

Maxi Cosi on vuosien varrella lanseerannut useita malleja, jotka on suunniteltu eri ikäisille lapsille. Heidän laaja valikoimansa takaa, että jokaiselle lapselle löytyy sopiva istuin. Esimerkiksi Maxi Cosi Pearl Pro 2 i-size on huippuluokan istuin, joka on suunniteltu vastaamaan uusimpia i-Size-standardeja, mikä tarkoittaa parasta mahdollista suojaa lapsellesi. Kun taas Maxi Cosi Mica ja Maxi Cosi Axissfix tarjoavat 360 asteen kääntyvyyden, mikä tekee lapsen sisään ja ulos nostamisesta vaivatonta, säästäen vanhempien selkää ja hermoja.

Maxi Cosi Emerald on monipuolinen istuin, joka palvelee lapsia syntymästä aina 7-vuotiaaksi asti, tarjoten pitkäaikaisen ratkaisun perheille. Maxi Cosi Titan Plus on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana, mikä tekee siitä kustannustehokkaan valinnan pitkällä aikavälillä. Maxi Cosi Rodifix ja Maxi Cosi Rodi ovat erinomaisia valintoja vanhemmille lapsille, tarjoten heille mukavuutta ja itsenäisyyttä. Kun taas Maxi Cosi Kore on suunniteltu isommille lapsille, jotka haluavat itsenäisyyttä mutta tarvitsevat vielä lisäturvallisuutta, se on täydellinen yhdistelmä vapautta ja suojaa.

Kun vertaillaan eri turvaistuinmerkkejä, Maxi Cosi erottuu joukosta monin tavoin. Ensinnäkin heidän laaja valikoima istuimiaan tarkoittaa, että jokaiselle lapselle löytyy sopiva istuin. Tämä monipuolisuus takaa, että perheet voivat luottaa merkkiin lapsensa eri kasvuvaiheissa. Olipa lapsesi sitten vastasyntynyt tai teini-ikäinen, Maxi Cosi tarjoaa ratkaisun. Tämä joustavuus on erityisen tärkeää, kun otetaan huomioon, kuinka nopeasti lapset kasvavat ja heidän tarpeensa muuttuvat. Lisäksi heidän innovatiiviset teknologiansa, kuten AirProtect ja Side Protection System, takaavat, että lapsesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla. Nämä teknologiat ovat tulosta vuosien tutkimuksesta ja kehityksestä, ja ne osoittavat Maxi Cosin sitoutumisen lasten turvallisuuteen.

Turvaistuimen valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka vanhempi tekee. Se ei ole vain lakisääteinen vaatimus, vaan myös keskeinen osa lapsen turvallisuutta liikenteessä. On tärkeää valita istuin, joka ei ainoastaan ole turvallinen, vaan myös mukava ja ergonominen lapselle. Matkustusmukavuus varmistaa, että lapsi viihtyy istuimessa, mikä puolestaan helpottaa matkustamista. Kun valitset Maxi Cosi -turvaistuimen, voit olla varma, että lapsesi matkustaa turvallisesti ja ergonomisesti. Brändi on tunnettu korkealaatuisista materiaaleistaan ja ergonomisesta muotoilustaan. On myös tärkeää muistaa, että turvaistuin on investointi lapsesi turvallisuuteen, joten on tärkeää tehdä huolellinen valinta. Tämä tarkoittaa, että kannattaa ottaa huomioon istuimen arvostelut, sertifikaatit ja suositukset ennen ostopäätöksen tekemistä.