Paras vesipyssy ja muut vesilelut kesään

Päivitetty viimeksi 19.12.2023

Kesä on täällä ja se tarkoittaa, että on aika ottaa lasten vesilelut esiin ja aloittaa hauskat hetket veden parissa! Vesilelut ovat loistava tapa viettää aikaa koko perheen ja ystävien kanssa ja lapset yleensä innostuvat, kun pääsevät pärskimään vedellä. Alla olemme kuvanneet muutamia suosituimpia ja kokeilun arvoisia kesäisiä vesileluja ulkona käytettäväksi. Nappaa niistä lapsellesi mukaan mieluisimmat!

AquaPlay Mountain Lake

AquaPlayn Mountain Lake -leikkisetti on täydellinen valinta lapsille, jotka rakastavat veden kanssa leikkimistä. Tämä leikkisetti tarjoaa lukuisia leikkimahdollisuuksia. Lapsi voi muun muassa rakentaa kanaalijärjestelmää, jossa voi testata ja oppia veden liikettä ja virtausta. Setissä on lisäksi vuori järvellä ja mystisellä luolalla. Se sisältää myös kilpaveneen ja rahtilaivan, joiden avulla lapsesi voi kuljettaa tavaroita ja ihmisiä kanaaleiden läpi.

Pakkauksessa on mukana myös kaksi hauskaa hahmoa, Bo ja Nils, jotka ovat valmiita seikkailuihin yhdessä lapsesi kanssa. Lapset voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen ja keksiä omia tarinoita hahmoille ja leikkisettiin.

AquaPlayn leikkisetit ovat erittäin kestäviä ja turvallisia lapsille. Setti on helppo asentaa ja purkaa, mikä mahdollistaa sen, että se voidaan helposti siirtää sisältä ulos tai päinvastoin. Leikkiminen veden kanssa on hauskaa ja opettavaista. Tämä leikkisetti antaa lapsesi mielikuvitukselle siivet.

AquaPlay Megasilta

AquaPlay Megasilta on loistava kesälelu, joka tarjoaa lapsellesi hauskoja ja opettavaisia hetkiä veden parissa. Tämä suosittu vesilelu AquaPlaylta koostuu neljästä leikkiasemasta, joista löytyvät sulku, satama, venesatama ja iso silta. Tämä vesilelu muodostaa suuren kanavakokonaisuuden, jonka kanssa lapsesi voi tutkia veden liikkeitä ja virtauksia.

Megasillan nostokurki tyhjentää kuljetusveneen konteista, jonka jälkeen ne nostetaan vesitasoautoon, joka surauttaa rampin yli toiselle puolelle. Tämän jälkeen voit ajaa lastin suuren avattavan sillan yli ja lastata sen kyytiin nostokurjen avulla. Sulut nostavat ja laskevat veneitä pumpun avulla, mikä tarjoaa lapsillesi erinomaisen mahdollisuuden oppia veden toiminnasta ja virtauksista.

Setti sisältää myös kuljetusveneen, amfibioajoneuvon ja Bo-hahmon, joka tarjoaa lapsellesi mahdollisuuden keksiä omia tarinoita ja seikkailuja. AquaPlay Megasilta on erittäin helppo koota ja purkaa, joten voit helposti siirtää sen sisätiloista ulos tai päinvastoin. Setti sopii erinomaisesti myös mökkileluksi.

AquaPlay on tunnettu korkealaatuisista ja turvallisista vesileluistaan, jotka kestävät pitkään. AquaPlay Megasilta on erinomainen valinta lapsille, jotka rakastavat veden kanssa leikkimistä.

Klein Toys Palomiehen Vesipyssy

Klein Toys palomiesaiheinen lasten vesipyssy on täydellinen valinta lapsille, jotka haluavat eläytyä roolileikkeihin ja tuntea itsensä sankariksi. Täytä säiliöt vedellä ja nosta ne selkään, sitten vain pumppaamaan! Tämä vesipyssy on erinomainen lelu palomiesleikeissä ja muissa vesileikeissä. Tankkiin mahtuu lähes kaksi litraa vettä ja vesisuihku yltää lähes 180 cm päähän, joten se tarjoaa varmasti paljon hauskoja hetkiä lapsillesi.

Palomiesaiheinen vesipyssy on helppo ottaa mukaan puistoon, rannalle tai pihaan, joten se sopii täydellisesti kesäleikkiin. Vesipyssy on suunniteltu käytettäväksi lasten kanssa turvallisesti, joten vanhemmat voivat olla huoletta leikin aikana.

Jos etsit hauskaa ja turvallista lelua, joka tarjoaa paljon upeita hetkiä lapsellesi, tässä on erinomainen vaihtoehto testattavaksi!

Bunch O Balloons

Bunch O Balloons Neon vesi-ilmapallot tuovat lasten kesään raikkauden ja ilon! Näillä automaattisesti sulkeutuvilla ja nopeasti täytettävillä vesi-ilmapalloilla voit luoda satoja vesipalloja alle minuutissa, mikä säästää etenkin vanhempien aikaa ja vaivaa. Myös sormet säilyvät ehjinä, sillä pallot on suunniteltu sulkeutumaan ilman solmuja.

Pakkaus sisältää kolme Bunch O Balloons -settiä, joissa jokaisessa on yli 100 neonväristä vesi-ilmapalloa, jotka ovat täydellinen lisä takapihan juhliin, allasbileisiin, grillijuhliin tai mihin tahansa kesäiseen hauskanpitoon. Bunch O Balloons – vesi ilmapallot ovat patentoituja ja vuoden leluksi valittuja innovaatioita, jotka tekevät vesi-ilmapallojen täyttämisestä vaivatonta ja nopeaa. Yhdistä vesiilmapallot vain hanaan tai letkuun, täytä ja katso niiden sulkeutuvan automaattisesti – helppoa ja nopeaa!

Neonväriset vesi-ilmapallot antavat vesileikeille täysin uuden ulottuvuuden, jossa voit nauttia värien loistosta ja hauskasta kesästä ystävien ja perheen kanssa!

Vinkkejä kesän parhaista vesileluista

Vesipyssy on yksi perinteisimmistä vesileluista ja edelleen erittäin suosittu kaikenikäisten keskuudessa erilaisiin tilanteisiin, kuten pihaleikkeihin, grillijuhliin ja uima-altaalle. Vesipyssyjä on monenlaisia, joista osa toimii paineen avulla suihkuttaen pitkän matkan päähän, jonka lisäksi on pienempiä ja helppokäyttöisempiä pienemmille lapsille. Vesipyssyt ovat erittäin hauskoja ja sopivat hyvin koko perheen yhteiseksi ajanvietteeksi.

Mutta mistä tämä lelu oikeastaan on peräisin ja miten se on kehittynyt vuosien varrella? Vesipyssyn juuret juontavat juurensa muinaiseen Kiinaan, jossa vesiaseita käytettiin taisteluissa ja juhlapäivillä. Keski-ajalla Euroopassa vesipyssyä käytettiin ensisijaisesti kirkossa kasteessa. Lapsille annettiin leikkikaluiksi pieniä vesipyssyjä, joita he käyttivät leikkiessään kastevedellä.

Kuitenkin nykyaikainen vesipyssy keksittiin vasta 1940-luvulla, kun tanskalainen kemisti ja insinööri Peter Nielsen kehitti ensimmäisen mallin. Tämä alkuperäinen vesipyssy oli valmistettu messingistä ja sen varsi oli valmistettu puusta. Vesipyssy oli myös erittäin raskas, joten sen käyttö oli melko rajoitettua. Vuosien varrella vesipyssystä on kehitetty monia eri malleja, materiaaleja ja kokoja, joten nykyään löytyy vesipyssyjä jokaiseen makuun.

Nykyään vesipyssyjä löytyy monenlaisia, eri muotoisina, värisinä ja kokoisina. Yksi yleisimmistä vesipyssymalleista on yksinkertainen pistoolimallinen vesipyssy, joka ampuu suoraa vesisuihkua. Toinen suosittu tehokas vesipyssy on pumppupyssy, jossa on vesitankki ja pumppu, jolla vedenpaine kasvaa. Näillä vesipyssyillä voidaan ampua pidempiä ja voimakkaampia vesisuihkuja. Viime vuosina on myös nähty vesipyssyjä, jotka toimivat akulla ja latautuvat USB-portin kautta.

Nykyään löytyy vesipyssyjä myös monenlaisiin erikoistarkoituksiin, kuten esimerkiksi pienille lapsille suunnitellut vesipyssyt, joista vesi tulee ulos vain hitaasti ja matalalla paineella. Lisäksi on olemassa vesipyssyjä, joissa on erikoismuotoiltu varsi tai useita veden ulostuloreikiä, jolloin vesisuihkut ovat laajempia ja peittävät suuremman alueen. Vesipyssyjä on alettu myös muotoilemaan uudella tavalla, kuten palosammuttimen tai eläimen muotoon.

Vesipyssyt ovat edullisia ja helppoja hankkia. Niitä myydään lelukaupoissa, marketeissa ja monissa verkkokaupoissa. Valitse omasi yksinkertaisesta, perinteisestä vesipyssystä tai hanki monipuolisempi malli, joka tarjoaa erilaisia suihkutustoimintoja. Vesipyssy on erinomainen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia kesästä viilentävän viilentävissä merkeissä.

Vesi ilmapallot ovat olennainen osa kesän vesileikkejä ja monen lapsen ehdoton suosikki. Nämä hauskan väriset pallot täytetään vedellä ja heitetään ilmaan. Kun ne osuvat maahan, ne lätsähtävät rikki ja vettä pärskyy lasten päälle.

Vesi-ilmapallojen valmistukseen käytetään erilaisia materiaaleja, kuten lateksia, kumia tai muovia. Useimmat vesi-ilmapallot valmistetaan lateksista, joka on luonnonkumiin perustuva materiaali. Lateksipallot ovat yleisimpiä ja edullisia, mutta ne ovat myös herkempiä puhkeamaan.

Vesi-ilmapalloja on saatavilla monissa eri koossa, jotka vaihtelevat pienistä 5 cm palloista aina jättimäisiin 60 cm palloihin. Yleisimpiä kokoja ovat 5 cm, 10 cm ja 30 cm. Olipa pallon koko mikä tahansa, ne sopivat parhaiten ulkoleikkeihin.

Vesi-ilmapallot täytetään yleensä hanasta tai letkusta vedellä. Monissa kaupoissa on myynnissä erityisiä vesi-ilmapallojen täyttölaitteita, jotka nopeuttavat täyttöprosessia. Täytä palloja vain noin puoleen tai kolmasosaan, jotta ne eivät ole liian suuria ja puhkea helposti. Käytä kuitenkin aina varovaisuutta täyttäessäsi palloja, sillä ne voivat puhjeta äkillisesti ja aiheuttaa vahinkoa.

AquaPlay on ruotsalainen vesileluvalmistaja, joka on erikoistunut luomaan opettavaisia ja hauskoja leluja lapsille. Yksi AquaPlayn suosituimmista tuotteista on sen innovatiivinen vesileikkisetti, joka on suunniteltu auttamaan lapsia oppimaan veden liikkeestä ja virtauksista.

AquaPlayn vesirata koostuu monista eri osista, kuten kanavista, suluista, satamista, nostureista ja laivoista. Setit ovat helppoja koota ja sopivat erinomaisesti sekä sisä- että ulkoleikkeihin. AquaPlayn tuotteet ovat saatavilla eri kokoisina ja ne tarjoavat paljon erilaisia leikkejä ja haasteita eri ikäisille lapsille.

AquaPlayn vesileikkisetit ovat erityisen suosittuja lasten keskuudessa, koska ne ovat sekä opettavaisia että hauskoja. Lapsille on tarjolla monia erilaisia leikkimahdollisuuksia, joissa he voivat tutkia ja oppia veden virtauksista ja liikkeistä. Vesileikkisetti on myös loistava tapa kannustaa lasta käyttämään mielikuvitustaan ja kehittämään motorisia taitojaan samalla kun he leikkivät ja pitävät hauskaa.

Vesileikkisettiä voi käyttää myös yhdessä muiden lasten kanssa, mikä kehittää sosiaalisia taitoja ja auttaa lapsia oppimaan yhteistyötä. AquaPlayn vesileikkisetti on siis erinomainen tapa edistää lasten oppimista, kehittää heidän taitojaan ja pitää heidät samalla viihdytettyinä.

Kaikki AquaPlayn vesileikkisetit on valmistettu kestävästä ja turvallisesta materiaalista, ne kestävät useita vuosia. AquaPlayn tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä ja ne on valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Jos etsit laadukasta ja kestävää vesileikkisettiä, joka sopii kaikenikäisille lapsille ja tarjoaa paljon erilaisia leikkimahdollisuuksia, AquaPlay on loistava valinta. AquaPlayn vesileikkisettejä on saatavilla monissa eri väreissä ja ko’oissa lisäosineen, joten voit valita juuri sinun lapsellesi sopivan setin ja varmistaa hänen viihtymisensä.