Didriksons Colorado sadehaalari fleecevuorella arvostelu & kokemuksia

Didriksons Colorado sadehaalari on suunniteltu tarjoamaan lapsille maksimaalinen suojaa ja mukavuutta sateisissa ja kosteissa olosuhteissa. Tuulen- ja vedenpitävä haalari, jossa on sisäpuolella lämmittävä fleecevuori, on ihanteellinen valinta kylmiin ja kosteisiin talvileikkeihin. Haalarissa on useita laadukkaita ominaisuuksia ja se on varustettu Extend Size -toiminnolla. Toiminto mahdollistaa vaatteen käyttöiän pidennyksen ratkomalla punaiset saumat hihojen ja lahkeiden sisäpuolelta, joka kasvattaa haalaria yhden koon verran.

Kokonaisarvosana 8.9/10

  • Polvien ja säärien etuosan kestävämpi materiaali pidentää käyttöikää.
  • Säädettävä vyötärö sekä irrotettava ja säädettävä huppu.
  • Vesipilariarvo 8000 mm.

Plussat

  • Hihansuissa, vyötärössä ja hupussa säätövara.
  • Laadukas ja lämmin.
  • Sopivan reilu mitoitus.
  • Extend Size -toiminto pidentää käyttöikää.
  • Helppo pukea.

Miinukset

  • Pepussa ei vahviketta.

Didriksons Colorado kurahaalari päällään lapsesi voi nauttia ulkoilusta ja leikeistä säästä riippumatta! Laadukas ja toiminnallinen kurahaalari tarjoaa täydellisen suojan tuulta ja sadetta vastaan.

Haalari on valmistettu 100 % tuulen- ja vedenpitävästä Galon® materiaalista, joka on myös nopeasti kuivuva ja erittäin kestävä. Haalarin STORMsystem™-teknologia takaa vedenpitävyyden 8000 mm vesipilarin ansiosta, jonka lisäksi kaikki saumat on teipattu vedenpitäviksi, joten lapsesi pysyy kuivana kaikissa sääolosuhteissa.

Didrikson sadehaalarin pehmeä fleecevuori tekee siitä miellyttävän ja lämpimän käyttää. Säädettävä vyötärö ja irrotettava, säädettävä huppu tarjoavat mukavuutta ja joustavuutta eri tilanteisiin. Korkea kaulus ja vetoketjun tuulilista estävät viiman ja kosteuden tunkeutumisen kurahaalarin sisälle. Edessä oleva vetoketju ja nepparit tekevät pukemisesta helppoa ja vaivatonta.

Joustavat hihansuut ja alaosa sekä jalkapohjien alle menevät kumilenkit estävät haalareiden nousemisen ja pitävät ne napakasti paikoillaan. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät turvallisuutta ja näkyvyyttä pimeällä. Kurahaalarin polvien ja säärien etuosan kestävämpi materiaali vähentää reikiintymistä ja lisää haalarin käyttöikää, joten se kestää aktiivisen leikkimisen ja seikkailut pitkään.

Tekniset tiedot

Vesipilariarvo: 8000 mm.
Hitsatut saumat: Kyllä.
Irrotettava huppu: Kyllä.
Vuori: Fleece.
Lahkeiden ja hihojen vuori: Fleece.
Vahvikkeet: Polvissa.
PVC vapaa: Kyllä.
Materiaalit: 100 % polyuretaani ja polyesteri.
Pesu: Konepesu tarvittaessa 40 asteessa, kuivaus huoneenlämmössä.

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja