North 13.5 Speeder 2 juoksurattaan ja pyöräkärryn yhdistelmä arvostelu & kokemuksia

North 13.5 Speeder 2 juoksurattaan ja pyöräkärryn yhdistelmä on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja turvallisuutta sekä yhdelle että kahdelle lapselle. Se soveltuu monenlaiseen käyttöön, pyöräilystä juoksuun ja hiihtoon. Kevyt alumiinirunko, 20-tuumaiset ilmarenkaat ja tehokas jousitus takaavat sujuvan ja mukavan matkan. Vaunussa on heijastavia yksityiskohtia lisänäkyvyyden takaamiseksi ja tilava tavaralokero tarvikkeille. Pehmustetut turvavaljaat, päätyynyt ja runsas jalkatila varmistavat lapsen hyvinvoinnin matkan aikana.

Kokonaisarvosana 8.7/10

  • Kevyt, mutta vankka ja kestävä alumiinirunko.
  • 20-tuumaiset pyörät ja tehokas jousitus takaavat sujuvan ja vakaan matkanteon erilaisissa maastoissa.
  • Vaunun takana on tilava tavaralokero, jonne mahtuu mukaan vaikka retkitarvikkeet.

Plussat

  • Hinta-laatusuhteeltaan hyvä vaihtoehto.
  • Markkinoiden isoimpia etupyöriä.
  • Paketissa mukana juoksurattaat ja pyöräkärryn tarvikkeet.
  • Turvavaljaat voidaan siirtää sivuttaissuunnassa

Miinukset

  • Käsijarru jarruttaa ainoastaan etupyörää.

North 13.5 Speeder 2 juoksurattaan ja pyöräkärryn yhdistelmä on monipuolinen ja käytännöllinen kulkupeli aktiivisille perheille, jotka arvostavat ulkoilua ja liikuntaa yhdessä lastensa kanssa. Kärry on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita ja maastoja, tarjoten samalla mukavuutta ja turvallisuutta pienimmille matkustajille.

Speeder 2:n alumiinirunko on kevyt, mutta samalla vankka ja kestävä. Sen 20-tuumaiset pyörät ja tehokas jousitus takaavat sujuvan ja vakaan matkanteon, olipa alla sitten kaupungin katu tai maastopolku. Pyöräkärryssä on useita heijastavia yksityiskohtia, lisäten näkyvyyttä ja turvallisuutta. Huomioviiri näkyy hyvin liikenteessä.

Lapsesi matkustavat Speeder 2:ssa turvallisesti ja mukavasti. Pyöräkärryssä on pehmustetut turvavaljaat ja päätyynyt. Turvavaljaita voidaan siirtää sivuttaissuunnassa riippuen siitä, onko kyydissä yksi vai kaksi lasta. Näin vaunu pysyy tasapainoisena. Lisäksi vaunussa on runsaasti jalkatilaa, mikä lisää matkustusmukavuutta.

Käytännöllisyyttä lisää vaunun takana oleva tilava tavaralokero, johon mahtuu kaikki tarvittavat varusteet retkelle tai kauppareissulle. Työntöaisan korkeus on säädettävissä, joten se sopii eri pituisille työntäjille. Kaksiosainen sääsuoja tarjoaa hyvän ilmanvaihdon ja suojaa samalla sateelta. Vaunun sivuilla olevat ikkunat ja katossa oleva kurkistusluukku mahdollistavat hyvän näkyvyyden lapsiin matkan aikana.

North 13.5 Speeder 2 vaunun mukana tulee tarvittavat osat sekä pyöräily- että juoksukäyttöä varten. Lisävarusteena on saatavilla myös hiihtosetti.

Tekniset tiedot

Painoraja 22 kg.
Mitat 102 x 67 x 155 cm (k x l x p)
Mitat kokoon taitettuna (pyörien kanssa) 86 x 67 x 51 cm (k x l x p)
Paino 16,5 kg
Käännettävä istuinosa ei
Istuimen täysi lepoasento ei
Turvakaukalon ja vaunukopan yhdistäminen ei mahdollista
Työntöaisan säätömahdollisuus
Käsijarru ja seisontajarru
Ilmatäytteiset renkaat
Jousitus takapyörissä

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja