Apteq digitaalinen kuumemittari arvostelu & kokemuksia

Apteq digitaalinen kuumemittari on moderni ja käyttäjäystävällinen ratkaisu kuumeen mittaamiseen. Luotettava mittari tarjoaa tarkan tuloksen vain 60 sekunnissa ja sen joustava kärki tekee mittaamisesta miellyttävää ja turvallista. Apteqin digitaalinen kuumemittari on suunniteltu mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä silmällä pitäen, ja se soveltuu käytettäväksi kainalossa, suussa tai peräaukossa. Selkeä näyttö ja äänimerkki, kun mittaus on valmis, tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikenikäisille. Lisäksi mittarissa on viimeisimmän mittauksen muistitoiminto, mikä helpottaa lämpötilan seurantaa sairauden aikana.

Kokonaisarvosana 8.6/10

  • Nopea ja helppokäyttöinen, muistaa viimeisimmän mittauksen.
  • Edullinen ja luotettava, mittaustarkkuus ±0,1°C.
  • Vesitiivis ja joustava kärki varmistaa mukavan ja turvallisen käytön kaikilla perheenjäsenillä.

Plussat

  • Helppokäyttöinen ja nopea.
  • Tarkka mittaustulos.
  • Äänimerkki tuloksen valmistuttua.
  • Joustava mittarin kärki on turvallinen etenkin lapsilla.

Miinukset

  • Pariston tyhjentyessä lakkaa toimimasta yleensä kuumeen mittaamisen aikana.

Apteq digitaalinen kuumemittari on luotettava valinta perheen yleiskuumemittariksi tarjoten tarkan ja helppokäyttöisen ratkaisun lämpötilan mittaamiseen. Voit käyttää digitaalista kuumemittaria mittaamaan lämpötilaa kainalosta, suusta tai peräaukosta, joten se sopii erinomaisesti koko perheen tarpeisiin. Mittarin vesitiivis ja joustava kärki (TPE*) takaa mukavan ja turvallisen käytön.

Apteq kuumemittarilla saat luotettavia tuloksia, sillä sen mittaustarkkuus on ±0,1°C. Mittarin äänimerkki ilmoittaa, kun mittaus on valmis, mikä helpottaa käyttöä erityisesti lasten kanssa. Lisäksi mittari muistaa viimeisimmän mittauksen, joten voit helposti seurata lämpötilan muutoksia. Mittarin automaattinen virransammutus säästää pariston käyttöikää.

Mittausajat vaihtelevat käytetyn mittauspaikan mukaan. Suun mittaus kestää 60 sekuntia, peräaukosta mitattu lämpötila saadaan samassa ajassa, kun taas kainalossa mittaus kestää 1–5 minuuttia.

Tekniset tiedot

Elohopeaton: Kyllä
Mittaustapa: Digitaalinen.
Muisti: 1 muistipaikka.
Mittarin puhdistus: Voidaan desinfioida.
Elinkaari: Pitkäikäinen, jos vaihtaa pariston.
Takuu: –

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja