Hauck Runner 2 juoksurattaat arvostelu & kokemuksia

Hauck Runner 2 juoksurattaat tarjoavat suurten renkaiden, vakaan rungon ja lukittavan etupyörän ansiosta turvallisuutta, vakautta ja helppoa ajettavuutta niin kaupungissa, rannalla kuin sorateilläkin. Hauck Runner 2 kompakti taittomekanismi tekee siitä kätevän kuljettaa ja säilyttää ja sen sisäänrakennettu aurinkosuoja suojaa lasta auringon haitallisilta säteiltä.

Kokonaisarvosana 8.2/10

  • Täydessä makuuasennossa vauva saa päiväunet samalla kun vanhempi pääsee lenkille.
  • Helposti kokoontaitettavat ja kompaktiin kokoon menevät.
  • Työntöaisa voidaan säätää haluttuun korkeuteen.

Plussat

  • Kääntyvän etupyörän ansiosta helppo ohjata.
  • Tilava tavarakori.
  • Taittuu kompaktiksi.
  • Suuri ilmastointiaukko.

Miinukset

  • Ei käsijarrua

Hauck Runner 2 juoksurattaat on suunniteltu kestämään sekä kaupunkiympäristön että maastopolun haasteet, tarjoten samalla sujuvan ja miellyttävän matkan sekä lapselle että työntäjälle. Runner 2:n suurikokoiset ilmatäytteiset renkaat ja lukittava etupyörä takaavat turvallisuuden ja vakauden kaikilla alustoilla. Olipa kyseessä sitten hiekkaranta, kauppakeskuksen käytävät tai sorapolut, nämä rattaat selviävät haasteista. Jousitus on suunniteltu niin, että se vaimentaa tehokkaasti tärinää, mikä lisää lapsen matkustusmukavuutta.

Hauck Runner 2 on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Sen kompakti taittomekanismi mahdollistaa rattaat helpon säilytyksen ja kuljetuksen. Rattaat ovat myös kevyet, joten niiden käsittely ja liikuttelu on vaivatonta.

Turvallisuus on Hauck Runner 2:ssa etusijalla. Rattaiden viisipistevaljaat pitävät lapsen turvallisesti paikallaan kaikissa tilanteissa. Tilava ja säädettävä kuomu suojaa lasta auringolta ja sateelta pitäen pienen matkustajan suojassa sääolosuhteista riippumatta.

Tekniset tiedot

Painoraja 22 kg.
Mitat 126 x 59 x 110 cm (k x l x p)
Mitat kokoon taitettuna 59 x 47 x 87 cm (k x l x p)
Paino 11,1 kg
Käännettävä istuinosa ei
Istuimen täysi lepoasento
Turvakaukalon ja vaunukopan yhdistäminen ei mahdollista
Työntöaisan säätömahdollisuus
Seisontajarru, ei käsijarrua
Ilmatäytteiset renkaat
Jousitus takapyörissä

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja