Braun Stick Age Precision arvostelu & kokemuksia

Braun Stick Age Precision kuumemittari on innovatiivinen työkalu, joka tuo tarkkuutta ja luotettavuutta kuumeen mittaamiseen. Braunin laadulla varustettu Digitaalinen kuumemittari sisältää ainutlaatuisen Age Precision -teknologian, jonka avulla käyttäjät voivat määrittää kuumeen rajat iän perusteella, tarjoten siten räätälöidymmän ja tarkemman lämpötilan lukeman. Käyttäjäystävällinen näyttö, helppo käyttö ja tarkat lukemat tekevät siitä ihanteellisen valinnan kaikenikäisille, tarjoten mielenrauhaa vanhemmille.

Kokonaisarvosana 8.8/10

  • Simppeli ja helppokäyttöinen digitaalinen kuumemittari
  • Mittaustuloksien värikoodit helpottavat vanhempien arviota lapsen voinnista.
  • Merkkiääni kertoo mittauksen valmistumisesta.

Plussat

  • Helppokäyttöinen ja nopea.
  • Tarkka mittaustulos.
  • Äänimerkki tuloksen valmistuttua.
  • Joustava mittarinpää on turvallinen etenkin lapsilla.

Miinukset

  • Pariston tyhjentyessä lakkaa toimimasta yleensä kuumeen mittaamisen aikana.

Braunin Stick Age Precision kuumemittari on suunniteltu erityisesti lapsille ja se mittaa tarkan kehonlämpötilan. Lämmönnousu voi vaihdella eri ikäisillä lapsilla, joten Braun on kehittänyt mittarin, joka antaa sinulle tarkan tiedon siitä, onko lapsellasi kuumetta. Mittariin voit syöttää lapsen iän ja mitat, minkä jälkeen se näyttää värikoodien avulla, onko lapsen ruumiinlämpö kohonnut. Tämä auttaa sinua seuraamaan lapsesi terveydentilaa tarkasti.

Braun kuumemittari antaa tuloksen vain kahdeksassa sekunnissa, joten saat nopeasti luotettavan tiedon lapsesi lämpötilasta. Mittari muistaa myös edellisen mitatun lämpötilan, mikä helpottaa tulosten seuraamista. Voit käyttää kuumemittaria suussa, kainalossa tai peräsuolessa ja se toimii erityisen hyvin kainalossa.

Tekniset tiedot

Elohopeaton: Kyllä.
Mittaustapa: Digitaalinen.
Muisti: 1 muistipaikka.
Mittarin puhdistus: Voidaan desinfioida.
Elinkaari: Pitkäikäinen, mikäli vaihtaa pariston.
Takuu: –

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja