Beemoo Simple sitteri arvostelu & kokemuksia

Beemoo Simple sitteri on käytännöllinen ja mukava, jonka lisäksi se on suunniteltu tukemaan vauvan arkea alusta alkaen. Sitteri on erinomainen apuväline vauva-arjessa, tarjoten lapselle mukavan oleskella, leikkiä ja levätä. Sitteri on kevyt ja helppo siirrellä ja se on hinta-laatusuhteeltaan edullisestä päästä, mutta vastaa täysin tarpeeseen.

Kokonaisarvosana 8.0/10

  • Keinutoiminnon aktivointi tukijalan takaosasta.
  • Viisi eri kallistusasentoa, mukaan lukien täysi makuuasento.
  • Kantokahvat ja kevyt rakenne helpottavat liikuttelua.

Plussat

  • Kantokahvojen ansiosta sitteriä on helppo liikutella jopa vauva kyydissä.
  • Viisi eri kallistusasentoa, mukaan lukien makuuasento.
  • Menee pieneen tilaan kasattuna.

Miinukset

  • Lelukaaren lelut voisivat olla houkuttelevemmat.

Beemoo Simple sitteri on vertailumme edullisin, mutta silti moderni ja tyylikäs ratkaisu, joka tarjoaa turvallisen ja mukavan paikan pienille lapsille. Sitterissä on kätevä kantokahva ja voit helposti siirrellä sitteriä vauvan ollessa kyydissä. Turvavaljaat pitävät lapsesi turvallisesti paikoillaan.

Sitteri on helppo säätää viiteen eri asentoon, mukaan lukien vaakasuora makuuasento. Vakaan tukijalan avulla voit aktivoida tai lukita keinutoiminnon tarpeen mukaan. Irrotettavassa lelukaressa on kaksi pehmolelua, jotka tarjoavat hauskoja leikkihetkiä.

Beemoon Simple-sitterin kangas on irrotettavissa ja pestävissä pesukoneessa. Kangas tulee asettaa kuivumaan sitterin päälle, jotta se ei kutistu. Sitteri on myös helppo taittaa kokoon säilytystä varten, joten se sopii täydellisesti niille, jotka etsivät käytännöllistä ja mukavaa ratkaisua vauvanhoitoon.

Tekniset tiedot

Käyttöikä noin 0 – 6 kk
Painoraja 9 kg
Sitterin paino 2,6 kg
Sitterin koko 79 x 41 x 35 cm (p x k x l)
Materiaali polyesteria ja puuvillaa
Kangas voidaan irrottaa ja pestä 40 asteessa

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja