Geratherm Classic perinteinen kuumemittari arvostelu & kokemuksia

Geratherm Classic perinteinen kuumemittari on luotettava ja ympäristöystävällinen valinta kuumeen mittaamiseen. Elohopeaton mittari käyttää Galinstan-seosta, joka on turvallinen ja myrkytön vaihtoehto perinteiselle elohopealle. Käyttäjäkokemukset korostavat uuden ravisteluavun tehokkuutta, joka helpottaa mittarin nollauksen ennen mittausta. Mittarin tarkkuus ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta ja sen puhdistaminen on vaivatonta, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan kaikenikäisille. Geratherm Classic tarjoaa tarkan ja luotettavan tavan seurata kehon lämpötilaa.

Kokonaisarvosana 9.3/10

  • Elohopeaton kuumemittari on täysin myrkytön ja ympäristöystävällinen ja se voidaan hävittää talousjätteen mukana.
  • Nopea ja luotettava tulos, vain 4 minuutissa.
  • Monikäyttöisyys mahdollistaa mittaamisen useasta paikasta.

Plussat

  • Erittäin luotettava ja toimintavarma joka tilanteessa.
  • Antaa tarkan tuloksen.
  • Mittaustarkkuuden elinikäinen takuu.
  • Pitkäikäinen ja kestävä.

Miinukset

  • Hidas verrattuna digitaalisiin mittareihin.

Geratherm perinteinen kuumemittari on luotettava ja ympäristöystävällinen taaten sinulle tarkat tulokset. Elohopeaton kuumemittari käyttää nesteenä Galinstan-seosta, joka on galliumin, indiumin ja tinan seos. Tämä neste on täysin myrkytöntä ja ympäristöystävällistä ja se voidaan hävittää talousjätteen mukana. Voit siis käyttää mittaria huoletta ja samalla huolehtia ympäristöstä.

Monikäyttöinen kuumemittari mahdollistaa lämpötilan mittaamisen kainalosta, peräsuolesta tai suusta. Riippuen valitsemastasi mittauspaikasta, mittari näyttää tuloksen vain 4 minuutin kuluttua. Voit siis saada nopeasti ja tarkasti tietoa lämpötilastasi tai lapsesi terveydentilasta.

Mittari on myös erittäin helppo pitää puhtaana ja hygieenisenä. Voit desinfioida mittarin puhdistus- tai desinfiointiliuoksella, mikä takaa mittauksen luotettavuuden ja turvallisuuden.

Tekniset tiedot

Elohopeaton: Kyllä
Mittaustapa: Perinteinen, mittarin nesteenä on galinstan® seos.
Muisti: Ei.
Mittarin lasi: Kestävää erikoislasia.
Mittarin puhdistus: Mittarit saadaan desinfioitua täydellisesti.
Elinkaari: oikein säilytettynä elinikäinen.
Takuu: Mittaustarkkuuden elinikäinen takuu

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja