Braun otsakuumemittari arvostelu & kokemuksia

Braun otsakuumemittari edustaa huipputeknologiaa kuumeen mittaamisessa, tarjoten nopeita, luotettavia ja kosketusvapaita tuloksia. Otsakuumemittari on suunniteltu tarjoamaan ammattimaista tarkkuutta sekä aikuisille että lapsille. Värikoodattu kuumeenilmaisin ja helppokäyttöisyys tekevät näistä mittarista välttämättömiä työkaluja jokaisessa kodissa. Braunin tarkkuus ja luotettavuus, yhdistettynä moderniin muotoiluun, tekee Braun otsakuumemittarista hyvä valinnan.

Kokonaisarvosana 9.5/10

  • Värikoodit helpottavat tulosten tulkitsemista ja yövalo auttaa näkemään selkeästi myös pimeässä.
  • Äänetön tila nukkuvan lapsen kuumeen mittaamiseen ilman kosketusta ihoon.
  • Monipuolinen käyttö myös lapsen ruoan, vellin tai kylpyveden lämmön mittaamiseen.

Plussat

  • Helppokäyttöinen ja nopea kahden sekunnin mittaus.
  • Tarkka mittaustulos.
  • Mittaa myös nesteen tai ruoan lämmön.
  • Äänetön tila sekä valo yökäyttöön.
  • Toimii 2 x AAA-paristoilla erikoisparistojen sijaan.

Miinukset

  • Hintava.

Braunin infrapunakuumemittari tarjoaa nopean ja luotettavan mittaustuloksen otsalta ilman kosketusta ihoon. Tämä innovatiivinen mittari tekee lämpötilan mittaamisesta vaivatonta ja helppoa.

Voit helposti pitää kuumemittaria kulmakarvojen välissä annetun mittausetäisyyden päässä ja mittari antaa sinulle välittömän näytön mittaustuloksesta. Mittarissa on erityinen sensori, joka auttaa sinua löytämään oikean mittauskohdan, joten voit olla varma, että saat tarkat tulokset joka kerta. Helppokäyttöisessä mittarissa on äänetön tila, joten voit käyttää sitä vaivattomasti myös nukkuvan lapsen lämmön mittaamiseen.

Braunin infrapunakuumemittari ei rajoitu pelkästään kehon lämpötilan mittaamiseen. Voit käyttää sitä myös lapsen ruoan, vellin tai kylpyveden lämpötilan tarkistamiseen. Mittari tarjoaa monipuolisuutta ja käytännöllisyyttä arjen eri tilanteisiin.

Mittarin värikoodit helpottavat tulosten tulkitsemista. Voit nopeasti ja selkeästi nähdä, onko lämpötila normaali vai onko kuumetta. Lisäksi mittarissa on kätevä yövalo, joka auttaa sinua näkemään selkeästi myös pimeässä.

Tekniset tiedot

Elohopeaton: Kyllä
Mittaustapa: Digitaalinen.
Muisti: Ei ilmoitettu
Mittarin puhdistus: Voidaan desinfioida.
Elinkaari: Pitkäikäinen, mikäli paristot vaihdetaan.
Takuu: 2-vuotta.

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja