Omron korvakuumemittari Gentle Temp 521 arvostelu & kokemuksia

Omron Gentle Temp 521 korvakuumemittari on huipputeknologinen tulos, joka tarjoaa nopean, tarkan ja käyttäjäystävällisen ratkaisun kuumeen mittaamiseen korvasta. Mittari on suunniteltu tarjoamaan luotettavia tuloksia häiriötekijöistä riippumatta ja sen suurikokoinen lämpötilanäyttö taustavalolla tekee tulosten lukemisesta helppoa myös pimeässä. Mittausalueen ollessa 35,5-42 ºC, Omron Gentle Temp 521 soveltuu kaikenikäisille käyttäjille ja sen avulla lämpötila voidaan mitata jopa lapsen nukkuessa.

Kokonaisarvosana 8.9/10

  • Poikkeuksellisen tarkka ja luotettava mittaustulos nopeasti.
  • Kattava muistiominaisuus.
  • Mahdollistaa myös nukkuvan lapsen kuumeen mittaamisen helposti.

Plussat

  • Helppokäyttöinen ja nopea.
  • Tarkka mittaustulos vain yhdessä sekunnissa.
  • Äänimerkki tuloksen valmistuttua.
  • 25 tuloksen muisti.

Miinukset

  • Pariston tyhjentyessä lakkaa toimimasta yleensä kuumeen mittaamisen aikana.

Omron Gentle Temp 521 korvakuumemittari on täydellinen kumppani sinulle ja perheellesi. Tämä digitaalinen korvalämpömittari tarjoaa poikkeuksellisen tarkan mittaustekniikan, joka takaa luotettavat tulokset jokaisella käyttökerralla.

Omron kuumemittari mittaa lämpötilan korvasta, tunnistaen tärykalvon ja sen ympärillä olevista kudoksista tulevan infrapunalämmön. Tämä innovatiivinen tekniikka muuntaa lämmön vastaavaksi korvalämpötilaksi, joka on todistetusti tarkempi kuin perinteiset kainalosta mitattavat kuumemittarit. Mittari on miellyttävä, nopea, turvallinen ja helppokäyttöinen vaihtoehto sinulle ja lapsillesi.

Mittaustuloksen voit valita näyttämään joko Celsiuksina tai Fahrenheiteina, joten se sopii käyttöösi riippumatta mittayksiköstäsi. Ulkoiset tekijät, kuten kuuma tai kylmä juoma tai hikoilu, eivät vaikuta mittaustulokseen, mikä tekee Omronin kuumemittarista luotettavan. Voit mitata lämpötilan myös lapsen nukkuessa häiritsemättä hänen lepoaan.

Omronin kuumemittarilla voit mitata myös huoneen tai esineen pinnan lämpötilan. Näin voit varmistaa ympäristön olosuhteiden sopivuuden mille tahansa vauvan tarpeelle. Kuumemittari mittaa lämmön vain 1 sekunnissa, mikä säästää aikaasi kiireisinä hetkinä. Mittarissa on myös kätevä 25 tuloksen muisti, joten voit helposti seurata vauvan sairauden edistymistä. Sen suurikokoinen näyttö taustavalolla varmistaa selkeän ja helppolukuisen tiedon näkymisen kaikissa valaistusolosuhteissa.

Tekniset tiedot

Elohopeaton: Kyllä
Mittaustapa: Digitaalinen
Muisti: 25 muistipaikkaa
Mittarin puhdistus: Voidaan desinfioida.
Elinkaari: Pitkäikäinen, mikäli vaihdetaan paristo.
Takuu: 3-vuotta.

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja