Owlet Cam 2 itkuhälytin arvostelu & kokemuksia

Owlet Cam 2 itkuhälytin on moderni itkuhälytin puhelimeen ja se yhdistää korkealaatuisen videon ja äänen reaaliaikaisessa seurannassa. Owlet-brändin uusin itkuhälytinmalli, Owlet Cam 2, tarjoaa parannettuja ominaisuuksia, kuten teräväpiirtoisen videokuvan ja kaksisuuntaisen äänen, jolloin vanhemmat voivat sekä nähdä että puhua lapselleen mistä tahansa.

Kokonaisarvosana 8.3/10

  • Simppeli ja luotettava itkuhälytin puhelimen sovelluksessa käytettäväksi.
  • Sovelluksen ohjaus ja laajakulmanäkymä mahdollistavat erinomaisen seurannan.
  • Voidaan käyttää yhdessä Owlet Smart Sock -älysukan kanssa

Plussat

  • Ei turhia ylimääräisiä yksiköitä.
  • Kulkee helposti mukana.
  • Yönäköominaisuus ja 4 x zoomaus.
  • Magneettitelakka, jota voidaan säätää.

Miinukset

  • Yhdistyi aluksi hieman tahmeasti WiFiin.

Owlet Cam 2 on uuden sukupolven itkuhälytin, joka tarjoaa vanhemmille mielenrauhaa yhdistämällä huippuluokan teknologian ja käyttäjäystävällisyyden. Itkuhälytin striimaa 1080p HD-videokuvaa suoraan älylaitteeseesi, varmistaen että näet lapsesi selvästi päivällä ja yöllä, kiitos sen erinomaisen yönäköominaisuuden. Lisäksi 4x zoom ja laajakulmanäkymä mahdollistavat koko huoneen tarkkailun ilman kuolleita kulmia, joten voit olla varma, että lapsesi on turvassa ja äänet kuuluvat selkeästi.

Owlet Cam 2 erottuu edeltäjästään monipuolisilla ominaisuuksillaan, kuten ääni-, liike- ja itkuhälytyksillä, jotka ilmoittavat sinulle välittömästi, jos lapsesi tarvitsee huomiotasi. Näin voit reagoida nopeasti tilanteeseen, oli se sitten tavallinen herääminen päiväunilta tai jotain, joka vaatii välitöntä huolenpitoa.

Laitteen asennus on suunniteltu vaivattomaksi ja sen voi yhdistää Wi-Fi-verkkoon muutamassa minuutissa. Owlet Cam 2:n avulla voit myös jakaa lapsesi hetkiä turvallisesti perheenjäsenten ja ystävien kanssa, antaen heille mahdollisuuden olla osa lapsesi arkea. Salattu yhteys suojaa yksityisyyttäsi ja varmistaa, että vain sinä ja valitsemasi henkilöt voivat nähdä ja kuulla lapsesi. Lisäksi Owlet Cam 2 on suunniteltu toimimaan saumattomasti Owlet Smart Sock -älysukan kanssa, joka voidaan ostaa erikseen. Älysukka mahdollistaa kattavan yleiskuvan lapsesi hyvinvoinnista.

Tekniset tiedot

Värivaihtoehdot: Valkoinen
Mitat: 10,4 x 5,5 x 5,5 cm (k x p x l)
Tyyppi: langaton itkuhälytin
Taajuustyyppi: Bluetooth
Kantama: –
Vastausominaisuus: Kyllä
Värinä: Ei
Hälytykset: Lämpötila, liikesensori
Sovelluksella ohjaus: Kyllä
Virtalähde: akku

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja