BabyGo sivuvaunu pinnasänky arvostelu & kokemuksia

BabyGo sivuvaunu pinnasänky Amila on suunniteltu tarjoamaan vanhemmille ja heidän pienokaisilleen turvallinen ja mukava nukkumisratkaisu ensimmäisistä elinkuukausista alkaen. Sivuvaunu pinnasänky on ihanteellinen valinta, kun halutaan pitää vauva lähellä yöaikaan, samalla kun varmistetaan turvallinen ja oma tila nukkumiseen.

Amila-mallin kermanvärinen sävy ja tyylikäs muotoilu sopivat saumattomasti mihin tahansa makuuhuoneen sisustukseen. Sängyn korkeutta voidaan säätää, mikä mahdollistaa sen täydellisen sovittamisen vanhempien sänkyyn ja se tarjoaa helpon ja turvallisen pääsyn vauvan luokse yöllä. Lisäksi Amila on varustettu pehmeillä patjoilla ja reunasuojilla, jotka takaavat lapsen mukavuuden ja turvallisuuden.

Kokonaisarvosana 8.9/10

  • Sujuvasti rullaavat ja lukittavat pyörät mahdollistavat helpon liikuttelun.
  • Kehdon avattava laita mahdollistaa käytön vanhempien sängyn vieressä.
  • Taittuu helposti pieneen kasaan varastointia varten.

Plussat

  • Kiinteät jalat tekevät sängystä tukevan ja vakaan.
  • Kehdon korkeutta voidaan säätää.
  • Laadukas ja vankka rakenne  herättää luottamusta.

Miinukset

  • Värivaihtoehtoja voisi olla enemmän.

BabyGO sivuvaunu pinnasänky on turvallinen ja käytännöllinen valinta perheen pienimmille. Sängyn korkeussäädettävä kehto ja laskettava laita mahdollistavat sen asettamisen vanhempien sängyn viereen, mikä helpottaa yösyöttöjä ja auttaa pitämään lapsen lähettyvillä ympäri vuorokauden.

Mikäli etsit pinnasänkyä pyörillä ja haluat kuljettaa vauvaa sänkyssä kotona, esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiöön, on tämä erinomainen vaihtoehto myös kokonsa ja ketteryytensä puolesta. Jaloissa ei ole korkeus- tai sivuttaissäätöä, kuten useassa muussa sivuvaunu pinnasängyssä, joka tekee tästä mallista erityisen vakaan ja tukevan.

BabyGo sivuvaunu pinnasängyn kangaspäällisen voi irrottaa ja pestä. Lisäksi sänky on helppo taittaa kasaan ja varastoida. Pakkaukseen sisältyy kätevä kuljetuslaukku ja patja, joka on mitoitettu sopimaan sänkyyn. Suosittelemme sänkyä käytettäväksi 0-8 kuukauden ikäisille vauvoille.

Tekniset tiedot

Maksimikuormitus 9 kg
Koko 82 x 92 x 57 cm (k x p x l)
Sängyn paino 10,5 kg
Materiaalit puu, MDF-levy, polyesteri

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja