Babyzen YOYO2 matkarattaat arvostelu & kokemuksia

Babyzen YOYO2 matkarattaat ovat tunnettuja niiden ainutlaatuisesta, yhden sekunnin taittomekanismista, joka tekee niistä erittäin kätevät matkustettaessa. Kevyet ja kapeat, YOYO2 matkarattaat mahtuvat jopa lentokoneen käsimatkatavaroihin, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan matkustaville perheille. Lisäksi niiden laadukas rakenne ja tyylikäs muotoilu varmistavat, että ne eivät ainoastaan ole käytännölliset, vaan myös näyttävät hyvältä liikkeellä ollessasi. Babyzen YOYO2 tarjoaa mukavuutta ja joustavuutta päivittäisessä käytössä, olipa kyseessä sitten kaupunkiseikkailu tai kansainvälinen matka.

Babyzen yoyo2 matkarattaat

Babyzen YOYO2 matkarattaat

Kokonaisarvosana 8.8/10

 • Erittäin kompaktit ja muokattavissa olevat rattaat, sopivat myös vastasyntyneelle.
 • Pienet renkaat, jotka kulkevat parhaiten kaupunkiympäristössä.
 • Näppärä ja nopea taittomekanismi.

Plussat

 • Sopii vastasyntyneestä alkaen (vaunukopan tai kantokopan avulla)
 • Pienikokoinen ja laadukas rattaan runko.
 • Monipuolisesti muokattavat rattaat, voidaan muokata mm. tuplarattaiksi.
 • Helppo taittaa kasaan ja avata.

Miinukset

 • Myydään osissa. Ostat erikseen rungon, vastasyntyneen pakkauksen ja ratasistuimen.
 • Pienet renkaat kamppailevat epätasaisilla pinnoilla.
 • Ratasistuinta ei voida asettaa selkä menosuuntaan.
 • Ratasistuin ei kallistu täyteen makuuasentoon.

Uusin versio Babyzen YOYO:sta on yhtä kevyt, kompakti ja ketterä kuin edeltäjänsä, mutta sitä on hienosäädetty entisestään. Siinä on paranneltu pyörien jousitus, keinonahkainen työntökahva, viisipistevaljaat ja suurempi painoraja. Lisäksi sitä voidaan käyttää vastasyntyneellä erikseen myytävän vaunukopan tai kevyemmän kantokopan kanssa sekä yhdistämällä turvakaukalon. Kilpailukykyisillä kompaktien matkarattaiden markkinoilla se pysyy edelleen premium luokan kärkipäässä.

Babyzen YOYO2 pienikokoinen rattaan runko on suunniteltu niin, että se ei ole tiellä, vaikka liikkuisit vilkkailla kaupunkikaduilla tai ahtaissa kauppakeskuksissa. Lisävarusteiden avulla voit mukauttaa rattaat useamman lapsen tarpeisiin, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kasvaville perheille. Taittomekanismi on suunniteltu näppäräksi, kun tarvitsee laittaa rattaat auton tavaratilaan tai lentokoneen ylälokeroon. Rattaiden avaaminen onnistuu yhdellä kädellä, mutta niiden kasaamiseksi tarvitse molemmat kädet.

Rattaat myydään osissa, joka mahdollistaa henkilökohtaisten mieltymysten paremman huomioimisen ja samalla voit varmistaa, että valitset juuri sinun ja lapsesi tarpeisiin sopivan vaihtoehdon. Rattaan runko on saatavilla sekä mustana että valkoisena ja se sisältää pehmustetun olkahihnan, joka helpottaa taitetun rattaan kantamista. Vastasyntyneen pakkaus on saatavilla kuudessa eri värissä ja se sisältää kaiken tarvittavan. Kun lapsesi kasvaa ja on valmis siirtymään tavalliseen ratasistuimeen, voit valita yhden monista värivaihtoehdoista.

Erityisen mielenkiintoinen ominaisuus Babyzen YOYO2 matkarattaissa on niiden kyky muuttua tuplarattaiksi. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus mahdollistaa yhden YOYO-rattaan kiinnittämisen toiseen, tarjoten joustavan ratkaisun perheille, joissa on useampi pieni lapsi. Lisäksi, jos sinulla on isompi lapsi, hän voi matkustaa takana olevalla laudalla, mikä tekee matkustamisesta hauskaa ja käytännöllistä.

Ensivaikutelmat Babyzen YOYO2 -rattaista

Ensimmäinen ja huomattavin asia Babyzen YOYO2:ssa on sen pieni koko. Verrattuna Baby Jogger City Mini GT2:n (jotka eivät ole varsinaiset matkarattaat, vaan kevyet kolmipyöräiset rattaat) on suurempi ja painavampi runko sekä korkeammalle maasta nouseva kantokoppa. Babyzen näyttää tähän verrattuna pieneltä. Baby Joggerin suuriin vaahtomuovitäytteisiin renkaisiin verrattuna Babyzenin pyörät ovat vain 14 cm halkaisijaltaan ja moni voi kyseenalaistaa, kestävätkö ne soraisia maaseutupolkuja tai muita hiekkateitä.

Kantokopan osat ovat erittäin kevyet ja jopa koottuna se painaa vain noin 3 kg. Rattaiden materiaalit ovat korkealaatuisia ja erityistä huomiota oli kiinnitetty jopa lähetyspakkauksen kierrätettäviin materiaaleihin, sillä ne eivät sisältäneet muovia tai styroksia.

Runko, kaareva kangaskantokoppa ja ratasistuimen kankaat ovat kaikki tyylikkäitä. Kun rattaat on koottu, ne ovat silmiinpistävät ja erottuvat, hienovaraisella ja tyylikkäällä brändäyksellään.

Kuinka helppo Babyzen YOYO2 on koota?

Babyzen YOYO2 -rungon kokoaminen ei ole vaativaa työtä. Rattaan voi nostaa suoraan laatikosta (se on niin kevyt, että tämä onnistuu yhdellä kädellä) ja avata vain muutamassa sekunnissa.

Vastasyntyneen kantokoppa koostuu useista osista ja vaatii kokoamista ohjeiden avulla, vaikka lisätyökaluja ei tarvita. Ohjeessa on tietoa 32 kielellä, joten kokoamisohjeiden kuvat löytyvät ohjeen lopusta, joka kannattaa huomioida kasaamisvaiheessa. Kuvat ovat melko selkeitä, mutta ne on numeroitu paikan löytämisen helpottamiseksi.

Kantokopan kokoamiseen menee noin 30 minuuttia. Pelkkä kuori tuntuu erittäin kevyeltä, mutta kun patjat oli täytetty, klipsattu ja pujotettu yhteen, alkaa koppa saamaan tukevamman muodon. Nepparit ovat erittäin jämät.

Hupun kiinnittäminen on hieman hankalaa, samoin kuin sovittimien lisääminen. Koottu kantokoppa on enemmän kuin osiensa summa – yksittäiset osat ovat erittäin kevyitä, mutta kun ne on kiinnitetty yhteen, ne tuntuvat tukevilta ja turvallisilta ja erittäin hyvin suunnitelluilta. Kantokoppa myös kiinnittyy runkoon helposti vakuuttavilla napsahduksilla.

Kun on aika siirtyä kantokopasta ratasistuimeen, poistat vain kantokopan, napsautat muovisen selkänojan paikalleen ja pujotat materiaalielementit eli ratasistuimen kankaat paikalleen vahvoilla tarranauhoilla.

Kuinka YOYO2 vertautuu aiempiin versioihin?

Babyzen YOYO2 on seuraava versio YOYO+:sta, joka puolestaan oli uudempi versio alkuperäisestä YOYO:sta, joka lanseerattiin vuonna 2012. Ensimmäinen silmiin näkyvä ero on kahva, joka on nyt nahkajäljitelmää ja tuntuu ylellisemmältä kuin alkuperäinen vaahtopäällysteinen. Kahvassa on nyt myös turvahihna keskellä, mikä on pieni mutta merkittävä parannus.

Babyzen ilmoittaa, että YOYO2:ssa on uusi vahvistettu runko sekä itsenäiset jousitukset jokaisessa neljässä pyörässä. Hytrel®-elastomeerijousitusteknologian väitetään antavan rattaiden navigoida täydellisesti kaikenlaisilla pinnoilla. Vaikka tämä onkin päivitys YOYO+:aan verrattuna, huomasimme, että YOYO2:n pienillä pyörillä on edelleen rajoituksensa, eivätkä ne pysty käsittelemään epätasaisempia pintoja, kuten hiekkateitä, yhtä hyvin kuin suuremmat rattaat.

Painoraja on myös korkeampi (22 kg, YOYO+:n 18 kg:n sijaan), mikä antaa rattaalle enemmän pitkäikäisyyttä. Saatavilla on 9 väriä, mikä epäilemättä vetoaa niihin, jotka ovat kiinnostuneita näistä rattaista niiden ainutlaatuisen muotoilun vuoksi. YOYO2 on yhteensopiva kaikkien aiempien Babyzen -lisävarusteiden kanssa, joihin kuuluu valtava ostoskassi, jalkapeite, jalkatuki ja paljon muuta.

Millainen on kantokoppa?

Babyzen kantokoppa on YOYO-perheen uusin lisäys ja se on yhtä kevyt kuin runko, painaen vain 3 kg. Kantokopan saa purettua kahteen osaan helposti säilytettäväksi. Purkamiseksi sinun on kuitenkin irrotettava huppu, poistettava patja ja vuori poistettava, sekä purettava kaksi kuoren puoliskoa.

Babyzenin vastasyntyneen lisäosa (joka on edullisempi ja jossa on viisipistevaljaat) on integroituneempi vaunuihin, vähemmän kömpelö ja voidaan taittaa vaunujen mukana.

Kantokopan 4,5 cm:n patja on hengittävä kuin kevyt tyyny ja kopassa on hyvä ilmanvaihto pienten ilmareikien ja hupun ilmanvaihtokanavan ansiosta. Siinä on käteviä kapeita taskuja pienten esineiden, kuten tuttien tai avaimien säilyttämiseen.

Vetoketju kiinnitetään tukevilla neppareilla, mutta se on aluksi hieman jäykkä. Vastasyntynyt asettuu kantokoppaan erinomaisesti ja on hyvässä suojassa, vaikka koppa tuntuukin pieneltä. Virallisesti koppa on sertifioitu kuuden kuukauden ikään tai 9 kg painoon asti ja 78 cm:n pituudellaan se tarjoaa riittävästi tilaa.

Kuomussa on kaksi asentoa ja laadukas kangas on vettähylkivä. Koppaan on kuitenkin saatavilla myös sadesuoja. Suuri etu on sen keveys kannettaessa, jota monet pienten vastasyntyneiden vanhemmat arvostavat. Patja ja sopiva lakana istuvat tiukasti pohjapatjaa vasten.

Kuinka kantokoppa liitetään rattaisiin?

Kantokoppa napsahtaa paikalleen helposti käyttäen kahta kiinnitystä ja tuntuu erittäin tukevalta ja turvalliselta paikallaan. Riski väärin kiinnittämiselle on pieni, sillä napsahdus on hyvin selvä. Molemmilla puolilla sijaitsevat kahvat helpottavat kantamista.

Kantokoppa irrotetaan painamalla kahta nappia ja nostamalla kantokoppa pois. Tähän tottuminen vaati muutaman yrityksen ja nappien oikeaan asentoon työntämisen.

Valmistaja toteaa, että kantokoppa ei sovellu yön yli tapahtuvaan käyttöön. Vauva nukkuu siinä kuitenkin päiväunia, joten jokainen voi jättää oman harkinnan varaan satunnaisen yön yli käytön. Tasainen, tilava pinta on kätevä myös vaipanvaihtoon liikkeellä ollessa ja sen koko ja muoto ovat täydelliset lampaannahkaiselle vaununpeitteelle, joka tekee siitä lämpöisemmän etenkin talviaikaan.

Kun vaunukoppa on kiinnitetty runkoon, se on tavanomaista alempana verrattuna muihin vaunukoppiin. Tämä saattaa olla haaste vanhemmille, jotka haluavat vauvan olevan korkeammalla ja lähempänä vanhempaa. Etenkin jos kärsit selkäongelmista, asia kannattaa huomioida ennen ostopäätöstä.

Miten rattaiden kanssa sujuu liikkuminen julkisessa liikenteessä?

Babyzen YOYO2 sopii erittäin siististi bussin tai junan vaunupaikalle. Kompaktin rakenteen ansiosta rattaiden kanssa on helppo kulkea käytävää ja asettaa vaunut peruutusasentoon, jotta pääsee pois bussista takapyörät edellä. Kompakti, kevyt muotoilu sopii todella hyvin julkiseen liikenteeseen.

Lennolla rattaat mahtuvat matkustamon käsimatkatavaratilaan. Lentokentällä käytettäessä niiden kanssa helppo päästä porteista ja tarkastuspisteistä lasten kanssa.

Kuinka helppo Babyzen YOYO2 on taittaa?

Kompakti taitto on tämän tuotteen valttikortti ja se on yksinkertainen kaksivaiheinen toimenpide:

 1. Paina alas kaksi nappia kummallakin puolella kuomua ja taita kahva alas.
 2. Tartu istuimen alapuolella olevaan pieneen nappiin ja vedä punaista kahvaa taittaaksesi rungon.


Rattaat taittuvat itsestään ja jos pyörät ovat oikeassa asennossa – lukko napsahtaa paikalleen lukiten rattaat. Saat otteet koko prosessista vain muutaman yrityksen jälkeen.

Kuinka kompakti Babyzen YOYO2 on taitettuna?

Taitettuna rattaiden mitat ovat vaikuttavan pienet, vain 52 x 44 x 18 cm. Kantokoppa on poistettava taitettaessa, mutta vastasyntyneen lisäosan tai ratasistuimen kanssa se voidaan taittaa sellaisenaan. Babyzen sanoo, että YOYO2 tunnustetaan käsimatkatavaraksi useimmissa lentoyhtiöissä, mutta tämä sinun kannattaa varmistaa aina lentoyhtiöltäsi ennen matkustamista. Vertaansa vailla oleva taitettavuus on Babyzenin päämyyntivaltti ja on suunniteltu modernia, kaupunkilaista vanhempaa ajatellen.

Toinen käytännöllinen ominaisuus on olkahihna, jonka avulla voit helposti kantaa taitettua vaunua, mutta myös ripustaa sen. YOYO2 mahtuu näppärästi auton tavaratiloihin. Se on myös niin pieni, että mahtuu auton jalkatilaan. Kantokoppa on kömpelömpi ja vaatii lisäsäilytystilaa niin kotona kuin autossa. Matkustaessa se toimii kätevänä säilytystilana tavaroille.

Kuinka hyvä Babyzen YOYO2 on työntää ja ohjata?

Babyzen YOYO2 on kompaktin kokonsa ansiosta erittäin ketterä. Pyörät mahtuvat hyvin ahtaista tiloista, eivätkä juutu kiinni seinän kulmiin tai oven karmeihin, kuten osassa suuremmista rattaista, joissa on leveämmät pyörät. Rattaat ovat ihanteelliset kaupoissa ja kaupungilla pujotteluun.

Kääntyvät etupyörät mahdollistavat vaunujen kääntämisen, peruuttamisen ja väistämisen käyttäen tukevaa kahvaa. Uudesta jousitusjärjestelmästä huolimatta pyörät ovat yksinkertaisesti liian pienet karkeammille ja epätasaisemmille maastoille, etenkin suurempiin renkaisiin verrattuna.

YOYO2 markkinoidaan kaupunkirattaana, joita käytetään pääasiassa jalkakäytävillä ja tasaisilla pinnoilla. Tämä puute saattaa karkottaa maaseudulla asuvia potentiaalisia ostajia. Mikäli tarkoituksesi on käyttää rattaita epätasaisemmilla maastoilla, harkitse tarkkaan ostopäätöstäsi.

Vaikka YOYO2 todella toimii parhaiten sileillä jalkakäytävillä, se selviää hyvin mäistä ja kynnyksistä. Keveyden vuoksi sen jaksaa helposti kantaa portaita ylös ja alas. Rungon kaarevat tangot ovat helppo tarttua vaunujen nostamiseksi.

Millainen on runko?

Runko on tämän tuotteen suuri plussa. Tyylikkäät kaarevat linjat ja mattamusta viimeistely näyttävät modernilta ja virtaviivaiselta. Runko on saatavilla myös valkoisena. Se on valmistettu alumiiniseoksesta ja ruostumattomasta teräksestä. Muoviosat on vahvistettu lasikuidulla.

Vankkojen, korkealaatuisten materiaalien ansiosta runko ei tunnu huteralta. Rungon pinta on niin viimeistelty, että siihen ei helposti tule naarmuja. Se on kapealinjainen, vain 44 cm leveä, mikä tekee siitä erittäin ketterän ja täydellisen ahtaissa julkisissa paikoissa liikkumiseen.

Millainen on Babyzen YOYO2:n työntökahva?

Babyzen YOYO2:n rungon kahva ei ole säädettävissä korkeudeltaan, vaan se on asetettu yleiseen korkeuteen. Mikäli olet erityisen pitkä tai lyhyt, kahva ei välttämättä ole sopivalla korkeudella ja etenkin pidempiä aikoja työnnettäessä se voi tuntua epäergonomiselta.

Nahkajäljitelmä kahvat ovat huomattava päivitys aiempaan malliin, tuoden vaunut samalle linjalle muiden premium-luokan vaunujen ja rattaiden kanssa. Kyse on enemmän esteettisestä parannuksesta, koska sillä ei ole havaittavaa vaikutusta vaunujen suorituskykyyn. Kahva on helppo tarttua ja se antaa erittäin hyvän hallinnan vaunujen liikkeistä, mahdollistaen sujuvan ohjattavuuden ja liikkeen. Ranteeseen pujotettava turvahihna on yksinkertainen, mutta erittäin tehokas lisäys, joka antaa lisää varmuutta vanhemmalle.

Millainen on YOYO2:n ratasistuin?

Yksi merkittävä päivitys YOYO2:ssa on uudet viisipistevaljaat, jotka ovat suuri parannus aiempaan nappikäyttöiseen solkeen verrattuna. Vyö napsahtaa paikalleen keskusyksikön ympärille. Uudella 22 kg:n painorajalla näitä rattaita voi teoriassa käyttää, kunnes lapsi on noin 5–6-vuotias.

Istuin on riittävän tilava ja jalkatuen avulla lapselle saa tarvittavaa lisämukavuutta. Selkänojan saa nostettua riittävän pystyyn asentoon. Selkänojan kallistus toimii hihnan avulla joka sijaitsee istuinosan takana. Hihnan käyttö vaatii totuttelua, erityisesti istuimen nostamiseksi takaisin täysin pystyasentoon kallistetusta asennosta.

YOYO2:n suurena miinuksena on, että istuimessa ei ole läheskään täyttä makuuasentoa, mikä on tyypillistä tämän kokoluokan matkarattaille. Alhaisinkin makuuasento on korkeintaan puoli-istuva asento ja se jää kauas esimerkiksi Baby Jogger City Tour 2:n makuuasennosta. Tämä saattaa karkottaa joitakin vanhempia, erityisesti jos heidän taaperonsa tarvitsevat tasaisen pinnan päiväunille.

Kangaskomponentit ovat helposti irrotettavissa pesua varten, samoin ne voidaan tehokkaasti pyyhkiä puhtaaksi tahroista. Istuimen muoto helpottaa muruista puhdistamista ja siinä on vain vähän kolosia, joihin ne voivat kerääntyä.

Ratasistuimen toinen iso haittapuoli on, että siinä ei ole vanhempaan päin olevaa vaihtoehtoa nuoremmille lapsille. Moni vanhempi saattaisi haluta työntää 6-kuukauden ikäistä lastaan vielä selkä menosuuntaan ja se saattaisi olla vauvallekin vielä tarpeellista. Kuomun kurkistusaukko helpottaa vanhemman roolia, jonka lisäksi kuomun takana on kätevä vetoketjullinen tasku pienille tavaroille.

Millainen on Babyzen YOYO2:n kuomu?

Babyzen-kantokopan kuomu ei ole yhtä suuri kuin joissakin muissa vaunuissa, jotka tulevat alemmas vauvan ylle ja tarjoavat enemmän suojaa auringolta. Kuitenkin siinä on kaksi helppokäyttöistä asentoa, ja siihen voi lisätä erikseen myytävän aurinkovarjon lisäsuojaksi. Kantokopan kuomussa ei ole kurkistusaukkoa, koska se on aika tarpeeton. Yksi nokkela suunnitteluelementti on kuitenkin verkkotuuletuskaista kopan takana, jota voidaan hyödyntää sään mukaan. Kuomu itse on tukeva ja pysyy paikallaan ja sitä on helppo käyttää sekä avata ja sulkea.

Rattaiden kolmipaneelinen kuomu suojaa lasta auringolta ja alin paneeli voidaan taittaa kuomun sisään. Kätevä läpinäkyvä muovinen kurkistusaukko sijaitsee kuomun yläosassa. Myös rattaiden kuomu on tukeva ja laadukas.

Millaiset ovat Babyzen YOYO2:n pyörät?

Vaikka valmistaja on pyrkinyt parantamaan pyörien suorituskykyä muun muassa yksilöllisen jousituksen avulla ne ovat melko pienet, eivätkä ne vedä vertoja vaahtomuovi- tai ilmatäytteisille renkaille. YOYO2 onkin suunniteltu ensisijaisesti vaivattomaksi ja matkustusystävälliseksi rattaaksi, joka säästää tilaa.

Jotta ne sopisivat lentokoneen matkustamon ylälokeroon, pyörien on oltava hyvin pienet. Renkaat ovat halkaisijaltaan 14 cm, joka antaa rattaalle hieman ostokärrymäisen tuntuman. Babyzenin suunnittelutiimi on kuitenkin tehnyt parhaansa tehdäkseen rattaista vahvat ja tukevat.

Vaikka pyörät toimivat hyvin tasaisilla pinnoilla, kuten sileillä jalkakäytävillä, ne tarttuvat helposti irti oleviin laattoihin ja kiviin sekä kamppailevat epätasaisilla pinnoilla, kuten mudassa, soralla tai mukulakivillä. Koska kantokopassa ei ole viisipistevaljaita, saattavat tärisevät pyörät olla pettymys.

Kääntyvät etupyörät mahdollistavat rattaiden helpon ohjauksen, kun taas takapyörät tarjoavat vakautta. Jos pidät tärkeänä kaikissa maastoissa kulkemisen mahdollisuutta sekä isompia vaahtomuovi- tai ilmatäytteisiä renkaita, tämä malli ei ole oikea valinta – tulet väistämättä pettymään näihin pyöriin, jotka soveltuvat huomattavasti paremmin kaupunkielämään.

Rattaiden jarrut

Jalkakäyttöinen jarrupoljin on sopivassa paikassa vaunujen takana. Sen voi helposti laittaa päälle ja pois päältä pienellä voimalla, joten se onnistuu helposti myös varvassandaaleilla. Jarrupoljin on hieman pieni, mutta toisaalta se ei myöskään ole tiellä työnnettäessä. Jarrun toiminnallisuus on erittäin hyvä, se napsahtaa paikalleen selvällä liikkeellä ja vaunut pysyvät tukevasti paikallaan.

Babyzen YOYO2:n kori

Rattaiden kori on nerokkaasti suunniteltu ja vaikka se sijaitsee pienessä rungossa, se on itse asiassa melko tilava. Kori on melko avoin, joten sieltä on helppo noukkia tavaroita, mutta tavarat saattavat myös pudota helpommin ulos, jos sinne ahtaa liikaa.

Koriin mahtuu helposti pienet ostokset sekä vauvan tarvittavat hoitotarvikkeet. Sinne saa mahtumaan myös kokonaisen repun, mikäli on tarvetta. Korin alue ei kuitenkaan ole selkeä tila, vaan eräänlainen pussi ja vaunujen rungon pohjassa on muutama rungon tanko esteenä.

Kuinka YOYO tuplarattaat toimivat?

Toisen ratasosan lisääminen on helppoa, koska siinä on samanlainen runko kuin ensimmäisessä, mikä tekee istuimen kokoonpanon muuttamisesta suoraviivaista. Sisarosa yhdistetään etummaiseen rattaaseen tukevilla kiinnikkeillä vain yhdellä napsautuksella, joiden lukitus toimii kahden sormen avulla. Tämän jälkeen sinulla on toimivat tuplarattaat.

Tuplarattaisiin voidaan yhdistellä lukuisia istuinyhdistelmiä perheen tarpeiden mukaan, aina turvakaukalosta ratasistuimeen saakka. Ainoastaan kiinnitettävien osien kulkusuunta on etukäteen määritelty ja esimerkiksi ratasistuimessa se on kasvot menosuuntaan.

Tuplarattaat kääntyvät näppärästi ja kulkevat eteenpäin sujuvasti. Taaperon sijoittaminen eteen ei tee rattaista sen vaikeammin työnnettävää. Mikäli toinen ratas on syystä tai toisesta saatava nopeasti kasaan tai lapsi ei jaksa enää istuskella, voit muuntaa tuplarattaat nopeasti yhden lapsen rattaiksi, irrottamalla taaimmaisen ratasosan ja kiinnittää sen etummaisen rattaan runkoon roikkumaan.

Pakkauksen sisältö

 • Babyzen YOYO runko (ratasistuimen pohja, rattaan runko, kallistuva selkänoja, kuomun kaaret, kori ja olkahihna)
 • Vastasyntyneen kantokoppa
 • Ratasistuimen paketti
 • Suojapussi

Mitä lisävarusteita voit ostaa?

 • YOYO seisoma-/istumalauta
 • Jalkatuki (polvitaipeen kohdalle kiinnitettävä)
 • Lämpöpussi
 • Aurinkovarjo
 • Sadesuoja
 • Hyttysverkko
 • Mukiteline
 • Vanhemman rukkaset
 • YOYO säilytyslaukku
 • Matkalaukku (kulkee rattaiden takana pyörän päällä)
 • YOYO turvakaukalo
 • Turvakaukalon ja vaunukopan adapterit
 • Vaunukoppa (vastasyntyneen lisäosa)
 • Kantokoppa
 • YOYO Connect -lisärunko
 • Sukset (kiinnitetään etupyörien kohdalle)
 • Vaihtopyörät
 • Vaihdettava työntökahva

Mitä sinun tulee tietää ennen Babyzen YOYO2:n ostamista?

Kannattaa huomioida, että YOYO ei ole kaikkiin maastoihin soveltuva ratas ja se on suunniteltu tiettyjä elämäntyylejä varten. On myös pettymys, että jopa niinkin olennainen lisävaruste kuin sadesuojat tulevat lisähintaan. Tämän hintaluokan rattaissa myös toivoisi, että ratasistuin kallistuisi lähemmäs täyttä makuuasentoa, mutta se on harvinaista näin kompaktien rattaiden kohdalla.

Onko Babyzen YOYO2 hintansa arvoinen?

Perushinnaltaan keskiluokan rattailla on merkittävä hintalappu ja siitä huolimatta se yltää perheiden ehdottomaksi suosikiksi. Etenkin, jos haluat käyttää niitä syntymästä lähtien, tarvitset joko kantokopan tai vastasyntyneen paketin (vaunukopan), joten aloituskustannukset nousevat korkeammalle.

Rattaat kuitenkin kestävät käytössä, kunnes lapsi painaa 22 kg, mikä on noin 6 vuoden ikä. Ottaen huomioon vaunun pitkäikäisyyden, hinnaksi tulee reilu 100 € vuodessa, vaikka et välttämättä käytäkään sitä taaperoiän jälkeen.

Hintalapun mukana tulevat premium -tason materiaalit, älykäs ja ainutlaatuinen muotoilu hienovaraisella ja tyylikkäällä brändäyksellä, ketterä ohjattavuus, uskomaton matkustus-/säilytyspotentiaali ja luotettava toimintavarmuus. Se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle verrattuna samankaltaisiin malleihin vastaavilta merkeiltä.

Tekniset tiedot

Mitat kokoontaitettuna: 52*44*18 cm (s*k*l)
Lapsen painoraja:  22 kg
Rattaiden paino: 6,2 kg
Korin maksimipaino: –
Puhkeamattomat renkaat
Turvakaukalon ja vaunukopan yhdistäminen mahdollista
Kulkevat lentokoneen käsimatkatavaroissa = IATA-hyväksytyt (International Air Transport Association)

Babyzen YOYO2 matkarattaat

Kokonaisarvosana 8.8/10

Babyzen yoyo2 matkarattaat

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja