Beemoo Rocker sitteri arvostelu & kokemuksia

Beemoo Rocker sitteri on monipuolinen sisältäen viisi eri keinumisnopeutta ja ajastintoiminnon, joka voidaan asettaa 15, 30 tai 60 minuutiksi, tarjoten vaihtoehtoja lapsesi rauhoittamiseen. Istuimen voi kääntää 360 astetta ja selkänojan voi säätää kahteen eri asentoon, mikä mahdollistaa lapsesi mukavan asennon löytämisen.

Sitterissä on irrotettava lelukaari, jossa on kaksi pehmeää lelua, 16 eri melodiaa ja viisi nauhoitettua luonnonääntä lapsen rauhoittamiseksi. Liiketunnistusominaisuus käynnistää sitterin keinumisen automaattisesti, kun lapsi herää ja alkaa liikkua.

Kokonaisarvosana 8.8/10

  • Monipuolisesti ominaisuuksia, jotka lisäävät käytettävyyttä.
  • Ajastintoiminnossa on useampi asetus
  • Ergonominen muotoilu ja korkeammalle tuleva istuinosa on myös miellyttävämpi vanhemmalle.

Plussat

  • Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sähkökäyttöinen sitteri.
  • Liiketunnistinominaisuus ja ajastin helpottavat käyttöä.
  • Runsaasti melodioita ja luontoääniä.

Miinukset

  • Laatu voisjoissain kohtaa olla parempi.

Beemoo Rocker on älykäs ja mukava sitteri, joka tarjoaa monipuolisen keinumistoiminnon. Sitterissä on viisi eri keinumisnopeutta ja ajastintoiminto, joka voidaan asettaa 15, 30 tai 60 minuuttiin.

Sitterin istuin on käännettävissä 360 astetta ja selkänoja voidaan säätää kahteen eri asentoon. Irrotettavassa leikkikaressa on kaksi pehmeää lelua ja 16 erilaista melodiaa sekä viisi nauhoitettua luonnonääntä rauhoittavat lasta tarvittaessa.

Sitterin liiketunnistusominaisuus käynnistää sitterin keinumisliikkeen vauvan herätessä tai alkaessa liikkumaan. Beemoo Rocker on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitset hetken hengähdystauon ja haluat varmistaa, että lapsesi lepää turvallisesti ja mukavasti.

Tekniset tiedot

Käyttöikä noin 0 – 6 kk
Painoraja 9 kg
Sitterin paino –
Sitterin koko –
Koko kasattuna –
Materiaali polyesteria

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja