Bright Starts koliikkikeinu arvostelu & kokemuksia

Bright Starts on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista lastentarvikkeistaan, jotka on suunniteltu parantamaan vauvojen ja pienten lasten hyvinvointia. Bright Starts koliikkikeinu on suunniteltu tarjoamaan rauhoittavaa liikettä ja mukavuutta etenkin niille vauvoille, jotka kärsivät koliikista. Keinun ainutlaatuiset liikkeet ja pehmeät melodiat auttavat rauhoittamaan levottomia vauvoja, tarjoten samalla vanhemmille käytännöllisen työkalun vauvanhoitoon.

Kokonaisarvosana 8.0/10

  • Kompakti muotoilu ja kasaan taittuminen mahdollistavat käytön pienissä tiloissa.
  • Yksi markkinoiden kevyimmistä koliikkikeinuista.
  • Vauvoja ilahduttavat iloiset värit.

Plussat

  • Hiljainen koliikkikeinu
  • Kuusi keinuasetusta
  • Kaksi makuuasentoa

Miinukset

  • Alhainen hinta näkyy tuotteen laadussa

Bright Starts sitteri on markkinoiden edullisimpia 6-nopeuden koliikkikeinuja, jonka lisäksi se myös menee pieneen tilaan ja sitä on helppo siirtää. Mutta huolimatta sen edullisemmasta hinnasta, saat silti korkealaatuisen keinun, joka rauhoittaa pienokaistasi.

Tässä keinussa on kaksi makuuasentoa sekä kuusi rauhoittavaa melodiaa ja WhisperQuiet -brändin teknologia varmistamassa, ettei moottori aiheuta häiritseviä ääniä. Tämä on myös yksi markkinoiden kevyimmistä vauvan koliikkikeinuista – se painaa hieman alla 2 kg – ja sillä on kompakti, kannettava muotoilu ja matala profiili. Sitteri on helppo koota ja voit helposti kantaa sitä huoneesta toiseen.

Sitterissä on simppeli mobile, mutta sen lisäksi siinä on vauvaoja ilahduttavat kirkkaat ja iloiset värit. Sitteri toimii paristoilla.

Tekniset tiedot

Koko (k x l x s) 68 x 57,5 x 73 cm
Tuotteen paino 2 kg
Painoraja 9 kg
Virtalähde paristot

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja