Britax Römer Dualfix M i-Size arvostelu & kokemuksia

Kaiken kaikkiaan Britax Römer Dualfix M i-Size on erinomaisilla turvallisuusominaisuuksilla varustettu 360 ° ympäri kääntyvä turvaistuin. Lapsi voi alkuun matkustaa siinä selkä menosuuntaan ja hänen kasvaeesaan ja yli neli vuotiaana, voidaan lapsi kääntää matkustamaan kasvot menosuuntaan.

Britax on kehittänyt istuimeen erityisen turvallisuusominaisuuden juuri kasvot menosuuntaan matkustamista varten. Patentoitu Pivot Link ISOFIX -mekanismi kohdistaa edestä, sivulta tai takaa tulevan törmäysvoiman ensin alaspäin auton istuinta kohti ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin vähentäen merkittävästi kasvot menosuuntaan matkustavan lapsen pää- ja niskavammojen riskiä.

Kokonaisarvosana 9.2/10

  • Erinomaisilla turvallisuusominaisuuksilla varustettu 360 ° ympäri kääntyvä turvaistuin.
  • Säädettävä Reboundbar mahdollsitaa jalkatilan kasvattamisen.
  • Autoliiton testissä arvosana ”hyvä” (2,1)

Plussat

Miinukset

Britax Dualfix M i-Size turvaistuin voidaan kääntää selkä ja kasvot menosuuntaan ja siinä on useita nykyaikaisia turvallisuusominaisuuksia kuten ylivertainen sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja SICT inside, joka vaimentaa onnettomuudesta aiheutuvan iskuenergian ja pitää lapsen poissa törmäyksestä. Istuimessa on myös patentoitu Pivot Link ISOFIX -mekanismi, joka kohdistaa edestä, sivulta tai takaa tulevan törmäysvoiman ensin alaspäin auton istuinta kohti ja sen jälkeen kevyemmin eteenpäin vähentäen kasvot menosuuntaan matkustavan lapsen pää- ja niskavammojen riskiä merkittävästi.

Lisäksi 8 astetta säädettävä Reboundbar auttaa estämään turvaistuimen kallistumisen ja lapsen jäämisen turvaistuimen ja auton istuimen selkänojan väliin onnettomuustilanteessa. Säätämällä Reboundbar tukikaarta auton istuimen selkänojaa vasten lapsesi saa 10 prosenttia enemmän jalkatilaa. Turvaistuin on läpäissyt arvostetun Autoliiton testin arvosanalla hyvä (2,1).

Tekniset tiedot

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja