Britax Römer Swingfix M i-Size arvostelu & kokemuksia

Britax Römer Swingfix M i-Size turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista turvallisuutta ja mukavuutta lapsellesi. ADAC:n testaama ja arvostelullä ”hyvä” läpäissyt turvaistuin on turvallisuutta, käytännöllisyyttä ja tyylikästä muotoilua arvostavan vanhemman valinta. 90 asteen kääntöominaisuuden ansiosta lapsen asettaminen istuimeen ja sieltä pois ottaminen on vaivatonta. Swingfix M i-Size on palkittu muotoilustaan ja se on tunnustettu turvallisuudestaan useissa testeissä, mikä tekee siitä luotettavan valinnan perheen pienimmille matkustajille.

Britax Swingfix M i Size

Britax Römer Swingfix M i-Size

Kokonaisarvosana 9.6/10

  • Matkustussuunta ainoastaan selkä menosuuntaan.
  • PLUS testi hyväksytty ja saanut Autoliiton ADAC testissä arvosanan hyvä (1,7).
  • Usein palkittu testivoittaja.

Plussat

  • Kattavat turvallisuusominaisuudet.
  • Selkä menosuuntaan matkustaminen pidempään.
  • PLUS ja ADAC testihyväksytty sekä usein palkittu turvaistuin.

Miinukset

  • Hintava

Britax Swingfix M i-Size on joustava turvaistuin kaukalon jälkeen. Se sopii selkä menosuuntaan matkustamiseen lapsille, joiden pituus on 61–105 cm. Lapsen asettaminen 90 astetta kääntyvään turvaistuimeen ja valjaiden kiinnittäminen on helppoa. Turvallisuustekijöidensä ansioista SWINGFIX M i-SIZE turvaistuin tekee vaikutuksen sekä varmistaa turvallisen ja mukavan matkanteon.

Britaxin turvaistuimet suunnitellaan turvallisuus edellä ja Swingfix M i-size turvaistuin poikkeaa Dualfix M i-Size turvaistuimesta siinä, että se mahdollistaa matkustamisen ainoastaan selkä menosuuntaan, jolloin istuimelle riittää tavanomainen ISOFIX-mekanismi ja sen on ollut mahdollista saada hyväksyntä arvostetussa ja vapaaehtoisessa ruotsalaisessa PLUS-testissä, jossa testauksen läpäisyn edellytykset ovat vaativat. Muilta ominaisuuksiltaan turvaistuin vastaa täysin artikkelissa ensimmäisenä kuvattua Dualfix M i-Size istuinta, eli siinä on myös sisäänrakennettu sivutörmäyssuoja SICT inside sekä säädettävä Reboundbar. Pivot Link ISOFIX -mekanismi ei ole tässä istuimessa tarpeen, sillä istuinta ei voida asentaa kasvot menosuuntaan.

Britaxin Swingfix M i-size turvaistuin on usein palkittu testivoittaja. Se on PLUS testi hyväksytty, saanut Autoliiton ADAC testissä arvosanan hyvä (1,7) ja ollut testivoittaja Råd & Rön- lehden turvaistuintestissä (Råd & Rön online, 2019).

Tekniset tiedot

Britax Römer Swingfix M i-Size

Kokonaisarvosana 9.6/10

Britax Swingfix M i Size

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja