Cybex Sirona S2 i-Size arvostelu & kokemuksia

Kun turvallisuus kohtaa innovaation, Cybex Sirona S2 i-Size turvaistuin määrittelee uudelleen matkustamisen mukavuuden ja suojan pienimmille. Tämä huippuluokan turvaistuin on suunniteltu vastaamaan tiukimpia i-Size standardeja, tarjoten vanhemmille mielenrauhaa ja lapsille ensiluokkaista mukavuutta. Cybex Sirona S2 i-Size yhdistää edistyksellisen turvateknologian, kuten integroidun sivutörmäyssuojan, ja käyttäjäystävälliset ominaisuudet, jotka tekevät sen asentamisesta ja käytöstä vaivatonta.

Kokonaisarvosana 9.3/10

  • Kääntäminen ja kallistaminen onnistuu helposti yhdellä kädellä.
  • 360 asteen kääntötoiminto mahdollistaa matkustamisen selkä ja kasvot menosuuntaan.
  • Osa suosittua Cybexin Gold-sarjaa.

Plussat

Miinukset

Sirona S2 i-Size kääntyvä turvaistuin on innovatiivinen ja siinä on monipuoliset säätömahdollisuudet ja korkeat turvallisuusstandardit. Sirona S2 i-Size on käännettävä turvaistuin, jossa lapsi voi matkustaa selkä menosuuntaan päin aina 105 cm:n pituuteen saakka. Uudistettu muotoilu tarjoaa lapselle myös reilusti jalkatilaa pienemmissäkin autoissa, mikä tekee matkanteosta entistäkin miellyttävämpää.

Niskatuki voidaan säätää 12 eri asentoon ja turvavaljaat asettuvat automaattisesti oikealle korkeudelle niskatuen kanssa. Tämä takaa lapselle optimaalisen istuma-asennon ja parhaan mahdollisen turvallisuuden. Sirona S2 i-Size kuuluu Cybexin suosittuun Gold-sarjaan ja on saanut tunnustusta arvostetuilta tahoilta, kuten Red Dot Design Award -palkinnon ja hyväksynnän ADAC:lta, Stiftung Warentestilta, ÖAMTC:ltä, TCS:ltä, Autobildilta ja Auto Motor Sportilta.

Turvaistuimessa on myös muita käteviä ominaisuuksia. Voit säätää istuinta joko selkä menosuuntaan tai kasvot menosuuntaan päin 360 asteen kääntötoiminnolla. Viisi eri kallistuskulmaa takaa lapselle mukavan istuma-asennon pitkilläkin matkoilla. Voit kääntää ja kallistaa istuinta yhdellä kädellä.

Turvallisuus on aina etusijalla ja Sirona S2 i-Size täyttää korkeimmat turvallisuusstandardit. Istuin on varustettu Linear Side-impact Protection -sivutörmäysuojalla, joka taitetaan esiin oven puoleiselta laidalta. Yhdessä energiaa imevän kuorensa kanssa se tarjoaa tehokkaan suojan lapselle jokaisessa tilanteessa. Sirona S2 i-Size sopii käytettäväksi aina noin nelivuotiaaksi saakka, kun lapsi painaa enintään 18 kiloa tai on 105 cm pitkä.

Tekniset tiedot

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja