Jonathan sadehaalari fleecevuorella arvostelu & kokemuksia

Jonathan sadehaalari fleecevuorella on suunniteltu tarjoamaan lapsille lämpöä ja suojaa sateisina päivinä. Laadukas haalari on valmistettu taipuisasta materiaalista, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen ja sen kaikki saumat on hitsattu vedenpitäviksi. Fleecevuori pitää pienen leikkijän lämpimänä ja mukavana, jolloin ulkoilu viileämmässäkin säässä muuttuu nautinnolliseksi. Jonathanin sadehaalari on suunniteltu kestämään aktiivista käyttöä ja se on helppo pukea päälle ja riisua pois.

Jonathan sadehaalari fleecevuorella

Jonathan sadehaalari fleecevuorella

Kokonaisarvosana 9.3/10

  • Hihojen ja lahkeiden sileä sisävuori tekee pukemisesta helppoa.
  • Taipuisa ja pehmeä materiaali ilman PVC:tä.
  • Suunniteltu Suomessa.

Plussat

  • Suunniteltu Suomessa.
  • Pehmeää ja taipuisaa materiaalia.
  • Lämmin fleecevuori, hihoissa ja lahkeissa pukemista helpottava sileä vuori.
  • Peppu ja polvivahvikkeet.

Miinukset

  • Sileän kankaan vuoksi lahkeet ja hihat eivät ole niin lämpöiset, kuin fleeceosa.

Jonathan fleecevuorillinen sadehaalari on täydellinen valinta aktiivisille lapsille, jotka nauttivat leikkimisestä sateessa ja viileässäkin säässä. Haalari on valmistettu taipuisasta ja pehmeästä materiaalista, joka antaa lapselle täyden liikkumavapauden leikkeihin. Kaikki saumat on hitsattu vedenpitäviksi, joten lapsesi pysyy varmasti kuivana ja iloisena hauskoissa seikkailuissaan.

Jonathan kurahaalarin lämmittävä fleecevuori pitää lapsen lämpimänä myös viileämmillä keleillä. Hihojen ja lahkeiden sileä sisävuori tekee pukemisesta helppoa ja vaivatonta. Edessä oleva vetoketju ja nepparikiinnitteinen tuulilista pitävät kosteuden ja tuulen poissa tehokkaasti.

Jonathan sadehaalarissa on käytännöllinen irrotettava huppu, jossa on lippa, joka suojaa lapsen kasvoja sateelta. Lisäksi haalarissa on säädettävät ja irrotettavat jalkalenkit, jotka pitävät haalarin lahkeet napakasti paikallaan ja estävät veden roiskumisen saappaisiin. Haalarissa on myös heijastavia yksityiskohtia, jotka lisäävät lapsen näkyvyyttä pimeällä ja lisäävät turvallisuutta.

Jonathan fleecevuorillinen sadehaalari on valmistettu PVC-vapaasta materiaalista, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Laadukkaan ja pidetyn haalarin materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia, mikä auttaa pidentämään tuotteen käyttöikää. Suunniteltu Suomessa.

Tekniset tiedot

Vesipilariarvo: Ei ilmoitettu.
Hitsatut saumat: Kyllä.
Irrotettava huppu: Kyllä.
Vuori: Fleece.
Lahkeiden ja hihojen vuori: sileää kangasta.
Vahvikkeet: Pepussa ja polvissa.
PVC vapaa: Kyllä.
Materiaalit: 100 % polyuretaani ja polyesteri.
Pesu: Konepesu tarvittaessa 30 asteessa, kuivaus huoneenlämmössä.

Jonathan sadehaalari fleecevuorella

Kokonaisarvosana 9.3/10

Jonathan sadehaalari fleecevuorella

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja