Lindberg Lekhyttan sadehaalari fleecevuorella arvostelu & kokemuksia

Lindberg Lekhyttan sadehaalari on suunniteltu pitämään pienet seikkailijat kuivina ja lämpiminä sateisina päivinä. Sadehaalarissa on pehmeä fleecevuori ja se tarjoaa täydellisen suojan sateelta ja loskalta, yhdistäen mukavuuden ja toiminnallisuuden. Vedenpitävä materiaali, vesipilariarvo 8000 mm, ja hitsatut saumat takaavat, että lapsesi pysyy kuivana ja hänellä on lämmin olla.

Kokonaisarvosana 9.1/10

  • Valmistettu laadukkaasta 100 % PU-materiaalista.
  • Vesipilariarvo 8000 mm.
  • Hitsatut saumat pitävät lapsen kuivana.

Plussat

  • Kauniit kuosit.
  • Sopivasti reilua kokoa, istuu hyvin.
  • Helppo pukea.
  • Laadukas ja lämmin.

Miinukset

  • Ei vahvikkeita pepussa tai polvissa.

Lindberg Lekhyttan sadehaalari on suunniteltu pitämään lapsesi lämpimänä ja kuivana kaikissa sääolosuhteissa ja se on täydellinen valinta kosteisiin päiviin, sillä siinä on irrotettava huppu, joka tarjoaa ylimääräistä suojaa ja mukavuutta. Fleecevuori tuo lämpöä ja pehmeyttä, joten pienokaisesi voi leikkiä ulkona pidempään pysyen kuivana.

Lindberg sadehaalarin hitsatut saumat estävät veden pääsyn haalarin sisäpuolelle ja takaavat täydellisen vedenpitävyyden. Heijastavat yksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeässä ja lisäävät turvallisuutta. Irrotettavat jalkalenkit ovat käytännöllinen lisä, joka estää lahkeita nousemasta ylös. Pesu on helppoa, sillä haalarin voi pestä nurin päin käännettynä 40 asteessa.

Lindberg kurahaalari on valmistettu laadukkaasta 100 % PU-materiaalista, joka tekee siitä kestävän ja pitkäikäisen. Vesipilariarvo 8000 mm takaa erinomaisen vedenpitävyyden, joten haalari kestää taatusti sateen ja lätäköiden haasteet.

Tekniset tiedot

Vesipilariarvo: 8000 mm.
Hitsatut saumat: Kyllä.
Irrotettava huppu: Kyllä.
Vuori: Fleece.
Lahkeiden ja hihojen vuori: Fleece.
Vahvikkeet: Ei ole.
PVC vapaa: Kyllä.
Materiaalit: 100 % polyuretaani ja polyesteri.
Pesu: Konepesu tarvittaessa 40 asteessa, kuivaus huoneenlämmössä.

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja