Maxi Cosi Cassia koliikkikeinu arvostelu & kokemuksia

Maxi Cosi Cassia koliikkikeinu on suunniteltu tarjoamaan rauhoittavaa liikettä ja mukavuutta pienimmille. Tyylikäs ja moderni keinu yhdistää huippuluokan teknologian ja designin, tarjoten vanhemmille käytännöllisen ja esteettisen ratkaisun vauvan rauhoittamiseen. Cassia keinu on helppokäyttöinen ja sen automaattiset keinumoodit jäljittelevät vanhemman sylissä keinumista, mikä auttaa lievittämään koliikin oireita ja rauhoittamaan levotonta vauvaa. Kompaktin kokonsa ansiosta se sopii saumattomasti mihin tahansa kotiin ja sen pehmeät kankaat takaavat lapsen viihtyvyyden.

Kokonaisarvosana 9.3/10

  • Liiketunnistin aktivoi keinutoiminnon
  • Istuin pyörii 360 astetta
  • Rauhoittavat melodiat ja huipputeknisiä ominaisuuksia

Plussat

  • Liiketunnistin, joka aktivoi keinutoiminnan tarvittaessa
  • Moderni, tyylikäs muotoilu
  • Pyörii 360 astetta
  • Rauhoittavat melodiat
  • Monipuolisia huipputeknisiä ominaisuuksia

Miinukset

  • Kosketusnäyttö voisi olla laadukkaampi

Maxi Cosi Cassia on ehdottomasti markkinoiden kaunein koliikkikeinu. Erityisesti rakastamme sen puista reunaa ja sileää, pehmeää täysin kierrätettyä kangasta, joka näyttää ylelliseltä mutta on kokonaan konepestävää. Siinä on myös useita huipputeknisiä ominaisuuksia, mukaan lukien sisäänrakennettu liiketunnistin, joka aktivoi keinun, jos vauva liikkuu. Parasta on, että sitterin kokoaminen vie alle viisi minuuttia.

Lisäksi että koliikkikeinu näyttää hyvältä, se on myös turvallinen ja vakaa. Viisipistevaljaat pitävät vauvan paikallaan ja mobile on riittävän kaukana, niin ettei vauva yllä siihen. Sitteri on myös erittäin hiljainen. Ilman musiikkia se on melkein äänetön ja musiikin ollessa päällä äänen voimakkuus on vain 40-50 dBA, mikä on hiljaisempaa kuin jääkaapin humina.

Sitterin käyttö tapahtuu kosketusnäytön kautta, joka sijaitsee jalustan alaosassa. Kosketusnäytön painikkeiden ja tekniikan odottaisi olevan laadukkaampaa. Valmistajan ohjeista ovat hieman haasteelliset ja puutteelliset, joka kannattaa ottaa huomioon sitterin toimintoja opeteltaessa (tämä asia mahdollisesti korjattu).

Maxi Cosi sitteri on helppo siirtää huoneesta toiseen, sillä se on sirorakenteinen ja painaa vain noin 4,5 kg. Sitteriä ei kuitenkaan saa taitettua kasaan, joten se vaatii jonkin verran tilaa (vaikkakin väliaikaisesti). Tästä huolimatta pidämme siitä, että istuin pyörii 360 astetta, ja mielestämme kallistuskulman muuttaminen oli todella helppoa, vaikka se vaatikin kaksi kättä.

Tekniset tiedot

Koko (k x l x s) 87,5 x 65 x 69 cm
Paino 4,5 kg
Painoraja 9 kg
Virtalähde paristo- ja verkkovirta

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja