Nordbjørn Kattegatt fleecevuorellinen kurahaalari arvostelu & kokemuksia

Nordbjørn Kattegatt kurahaalari on suunniteltu suojaamaan lapsia säällä kuin säällä, tarjoten lämpöä ja mukavuutta fleecevuoren ansiosta. Täysin vedenpitävä, hitsatuilla saumoilla varustettu haalari pitää pienet seikkailijat kuivina ja lämpiminä kylminäkin päivinä. Heijastavat yksityiskohdat parantavat näkyvyyttä ja turvallisuutta, kun taas irrotettava huppu lisää käytännöllisyyttä eri sääolosuhteissa. Vesipilariarvo 8000 mm takaa erinomaisen suojan sateessa, ja konepestävyys tekee haalarin huollosta helppoa.

Kokonaisarvosana 9.0/10

  • Valmistettu laadukkaasta 100 % PU-materiaalista.
  • Heijastavat yksityiskohdat lisäävät lapsen näkyvyyttä pimeällä.
  • Vesipilariarvo 8000 mm.

Plussat

  • Hinta-laatusuhteeltaan hyvä vaihtoehto.
  • Kauniit kuosit.
  • Lämmin ja kestävä materiaali.
  • Pehmeä vuori.

Miinukset

  • Vastaa kokoaan tai on aavistuksen vajaakokoinen, joten suositeltavaa ottaa seuraava koko.

Nordbjørn Kattegatt kurahaalari varmistaa, että lapsesi pääsee valloittamaan maailmaa säällä kuin säällä. Nordbjørn sadehaalarissa on fleecevuori, joka pitää pienen seikkailijasi lämpimänä kylminäkin päivinä. Haalari on täysin vedenpitävä, sillä siinä on hitsatut saumat, jotka estävät veden pääsyn sisälle.

Nordbjörn kurahaalarin heijastavat yksityiskohdat parantavat lapsesi näkyvyyttä pimeällä ja lisäävät turvallisuutta ulkoillessa. Irrotettava huppu tuo lisämukavuutta ja joustavuutta eri sääolosuhteisiin. Vesipilariarvo 8000 mm takaa erinomaisen vedenpitävyyden ja tekee tästä haalarista luotettavan valinnan sadekelin seikkailuihin. Haalarin voi pestä koneessa 40°C:ssa, mikä tekee sen huollosta helppoa ja kätevää.

Nordbjörn sadehaalari on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, vuori on 100 % polyesteriä ja kuori 100 % PU-materiaalia, jotka takaavat kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Tekniset tiedot

Vesipilariarvo: 8000 mm.
Hitsatut saumat: Kyllä.
Irrotettava huppu: Kyllä.
Vuori: Fleece.
Lahkeiden ja hihojen vuori: Fleece.
Vahvikkeet: Ei ole.
PVC vapaa: Kyllä.
Materiaalit: 100 % polyuretaani ja polyesteri.
Pesu: Konepesu tarvittaessa 40 asteessa, kuivaus huoneenlämmössä.

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja