Nuna Norr i-Size arvostelu & kokemuksia

Nuna Norr i-Size turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista turvallisuutta ja mukavuutta pienimmille matkustajille. Tämä i-Size standardien mukainen turvaistuin mahdollistaa selkä menosuuntaan matkustamisen aina 0-4 vuoden ikään asti, tarjoten samalla helpon asennuksen auton Isofix-kiinnikkeisiin. Nuna Norr erottuu markkinoilla kääntyvyydellään, mikä helpottaa lapsen käsittelyä autoon laitettaessa. Lisäksi sen turvallisuus ja käyttömukavuus ovat huippuluokkaa, kuten useat testit ja käyttäjäkokemukset ovat osoittaneet.

Nuna Norr i Size

Nuna Norr i-Size

Kokonaisarvosana 9.1/10

  • PLUS testattu
  • Hyvät säätömahdollisuudet ja muokattavuus
  • Pidikkeet pitävät turvavaljaat sivussa asetettaessa lasta istuimeen

Plussat

  • PLUS testi hyväksytty.
  • Matkustusasento ainoastaan selkä menosuuntaan.
  • Viisipistevaljaiden näppärät pidikkeet istuimen sivuilla.
  • Ilmanvaihtoaukot istuimen sivuilla ja takana sekä erillinen kesäpäällinen.

Miinukset

  • Vauvasupistajan kanssa istuinasento saattaa olla vauvoille hieman pysty.

Nuna Norr i-Size turvaistuin kehittyy lapsesi kanssa ja siinä on loistavat turvallisuusominaisuudet. Turvaistuin täyttää ja ylittää korkeimmatkin vaatimukset ja siinä on hyvät säätömahdollisuudet. Päätukea ja istuinta voidaan molempia säätää seitsemään eri asentoon, näppärät pidikkeet pitävät turvavaljaat sivussa asetettaessa lasta istuimeen ja istuimen asennus on suunniteltu helpoksi tukijalan väri-indikaattorien avulla. Turvaistuimen mukana tulee erillinen, hengittävä mesh-kankainen istuin- ja päätuen päällinen, jonka lisäksi turvaistuimen takana ja sivuissa sijaitsevat ilmanvaihtoreiät takaava viileän ja hiostamattoman matkan kesähelteillä sekä pidemmillä automatkoilla.

Patentoitu Tailor tech ™ -muistivaahto muistuttaa Tempur patjan ominaisuuksia ja mukavuutta, tarjoten parasta mahdollista sivutörmäyssuojaa ja korkealaatuisen materiaalit sekä lisäteräsvahvistukset tekevät turvaistuimen rungosta todella kestävän ja turvallisen, tarjoten parasta mahdollista suojaa. True lock ™ -asennustekniikka yhdeksänasentoisella Isofix kiinnikkeellä varmistaa erittäin tiukan ja lähes jokaiselle autolle mukautetun asennuksen. Lisäksi tukijalka absorboi mahdollisen törmäyksen iskuja minimoiden lapseen kohdistuvaa törmäysvoimaa.

Tekniset tiedot

Nuna Norr i-Size

Kokonaisarvosana 9.1/10

Nuna Norr i Size

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja