Stokke Sleepi pinnasänky arvostelu & kokemuksia

Stokke Sleepi pinnasänky on ainutlaatuinen, soikean muotoinen pinnasänky ja se on tunnettu sen kyvystä kasvaa lapsen mukana lisäosien avulla. Stokke Sleepi tarjoaa pehmeitä ja turvallisia unia sen laadukkaan rakenteen ja hengittävien materiaalien ansiosta. Lisäksi sen pyörät tekevät sängystä helposti liikuteltavan kotona. Stokke Sleepi pinnasänky on investointi, joka kestää vuosia ja tarjoaa lapsellesi rauhalliset unet kasvun jokaisessa vaiheessa.

Stokke Sleepi pinnasänky

Stokke Sleepi pinnasänky

Kokonaisarvosana 8.8/10

  • Sängyn mukana tulee laadukas, hengittävä patja, joka on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista. Patja voidaan pestä.
  • Vastasyntyneille voidaan käyttää pienennetyssä koossa. Lapsen kasvaessa sänkyä on mahdollisuus laajentaa.
  • Erinomainen laatu ja ajaton design.

Plussat

  • Sopii useamman vauvan samanaikaiseen käyttöön.
  • Pohjan korkeuden säätö neljään eri tasoon.
  • 7 vuoden takuu.

Miinukset

  • Laajennusosa on ostettava erikseen.
  • Kallis.

Stokke Sleepi pinnasänky on erinomainen valinta kaksosille (tai useammalle lapselle) pienen, tilaa säästävän kokonsa, laajennuspahdollisuuksien ja siirrettävyytensä ansiosta. Sängyssä on lukittavat pyörivät pyörät, joten voit helposti siirtää sitä huoneesta toiseen.

Parasta on, että sinun ei tarvitse investoida erilliseen kapalosänkyyn, mikä voi olla kallista, kun hankit niitä kahdelle tai useammalle lapselle, sillä tämä pieni sänky kasvaa heidän kanssaan vastasyntyneestä viisivuotiaaksi asti. Pohjaa voidaan säätää neljään eri korkeuteen helposti.

Stokke Sleepi on vertailumme kalleimmasta päästä, mutta laatu on vertaansa vailla. Pinnasängyn mukana tulee kiinteä, hengittävä patja, joka on valmistettu myrkyttömistä materiaaleista ja joka voidaan pestä. Sängyn design on ajaton, joten se ei mene pois muodista muutamassa vuodessa.

Sleepin yleisilme on yksinkertainen ja ajaton, sekä rakenteeltaan tukeva. Se on valmistettu eurooppalaisesta pyökkipuusta. Pidimme soikeasta muodosta, mutta sänky on leveä eikä välttämättä mahdu läpi jokaisesta oviaukosta.

Tekniset tiedot

Maksimikuormitus 120 kg
Koko 87 x 82 x 67 cm (k x p x l)
Paino 16,4 kg
Koko laajennettuna 87 x 141 x 78 cm (k x p x l)
Sängyn paino laajennettuna 22,6 kg
Materiaalit massiivipuu, pyökki

Stokke Sleepi pinnasänky

Kokonaisarvosana 8.8/10

Stokke Sleepi pinnasänky

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja