Britax Römer Dualfix 2 R arvostelu & kokemuksia

Britax Römer Dualfix 2 R turvaistuin on suunniteltu tarjoamaan perheille joustavuutta ja turvallisuutta. Monipuolinen istuin mahdollistaa lapsen kuljettamisen selkä menosuuntaan aina neljänteen ikävuoteen asti, tarjoten samalla erinomaisen törmäyssuojan. Isofix-kiinnityksen ansiosta asennus on helppoa ja turvallista ja istuimen voi kääntää sivusuunnassa, mikä helpottaa lapsen laittamista istuimeen sekä sieltä pois ottamista. Dualfix 2 R yhdistää käytännöllisyyden ja mukavuuden, tehden siitä ihanteellisen valinnan.

Kokonaisarvosana 9.3/10

  • Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen istuin.
  • Perheiden suosikki
  • Tyyppihyväksyntä vastasyntyneille vauvoille.

Plussat

  • Autoliiton ADAC testihyväksytty, arvosana hyvä (2,4).
  • Hyvä hintalaatu suhde.

Miinukset

  • Mahdollisuus matkustaa myös kasvot menosuuntaan (emme suosittele).

Britax Dualfix 2 R turvaistuin antaa vanhemmille toivottua joustavuutta. Istuin pyörii 360°, jolloin lapsen asettaminen istuimeen ja vöihin kiinnittäminen on äärimmäisen helppoa vain yhdellä napin painalluksella. Istuimen tavoitteena on kokonaisvaltainen mukavuus riippumatta siitä, haluaako lapsesi tarkkailla maailmaa vai nukkua rauhallisesti istuimessaan.

Tämä turvaistuin vastaa ominaisuuksiltaan artikkelin ensimmäistä Dualfix M i-Size vaihtoehtoa, poiketen niin, että tässä istuimessa ei ole sivutörmäyssuojia ja sen Rebound bar on ilman säätöominaisuuksia. Tällä turvaistuimella on lisäksi tyyppihyväksyntä vastasyntyneille vauvoille, vaikka vauvaa ei istuimessa voidakaan kantaa turvakaukalon tapaan. Valjaat olkatoppauksineen saattavat myös olla melko massiiviset pienikokoisille vauvoille.

Tekniset tiedot

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja