Klups Iwo pinnasänky arvostelu & kokemuksia

Klups Iwo pinnasänky on täydellinen valinta perheille, jotka etsivät klassista muotoilua yhdistettynä monikäyttöisyyteen ja pitkäikäisyyteen. Pinnasängyn pohjan voi säätää kolmeen eri korkeuteen, mikä mahdollistaa sen käytön heti syntymästä lähtien ja sopeuttamisen lapsen kasvuun. Kun lapsi kasvaa, toinen pitkä pinnalaita voidaan vaihtaa lyhyempään ja matalampaan pinnalaitaan tai poistaa kokonaan. Sängyn vetolaatikko tarjoaa käytännöllisen lisän vauvan tarvikkeiden säilyttämiseen.

Kokonaisarvosana 9.0/10

  • Toinen pitkä sivu voidaan muokata vaihtamalla tilalle lyhyempi ja matalampi laita tai poistamalla laita kokonaan.
  • Täysin myrkyttömät ja turvalliset materiaalit.
  • Pohjan säätömahdollisuus kolmeen eri korkeuteen.

Plussat

  • Sängyn muunneltavuus tekee siitä pitkäikäisen vaihtoehdon.
  • Vetolaatikko mahdollistaa vauvan tarvikkeiden säilyttämisen.
  • Tilavat nukkumisolosuhteet.

Miinukset

  • Ulkonäöltään hieman raskas.

Klups Iwo pinnasänky on täydellinen valinta perheille, jotka haluavat klassisesti muotoillun ja monikäyttöisen sängyn pienimmilleen. Sängyn pohjan kolme eri korkeusvaihtoehtoa mahdollistavat sen käytön heti syntymästä lähtien ja sen sopeuttamisen lapsen kasvuun.

Kun lapsi kasvaa ja hänet on aika siirtää juniorisänkyyn, voidaan Iwon toinen pitkä pinnalaita vaihtaa lyhyempään ja matalampaan pinnalaitaan tai poistaa kokonaan. Tämä tekee siitä pitkäikäisen valinnan.

Pinnasängyn saa sekä vetolaatikolla että ilman. Laatikko on kuitenkin käytännöllinen lisä, joka antaa sinulle mahdollisuuden säilyttää kaikki tärkeät tarvikkeet, kuten lakanat ja varapeitot, vaipat sekä lelut käden ulottuvilla.

Sängyn kauniit yksityiskohdat ja kestävä, pitkäikäinen rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille perheille, jotka haluavat yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun.

Tekniset tiedot

Maksimikuormitus –
Koko 87 x 127 x 67 cm (k x p x l)
Sängyn paino 28 kg (laatikon kanssa)
Materiaalit lastulevy ja puulevy

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja