Nuna Leaf Grow sitteri arvostelu & kokemuksia

Nuna Leaf Grow sitteri on saanut inspiraationsa lehden kevyestä leijailusta tuulessa. Se tarjoaa moottorittoman keinumisen, joka rauhoittaa lasta luonnollisella tavalla. Sitteri on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana vauvasta taaperoikään ja se kestää jopa 60 kg painon. Sen 3-pistevaljaat takaavat turvallisen ja mukavan paikan vauvalle ja istuin on irrotettavissa helpottamaan säilytystä ja kuljetusta. Nuna Leaf Grow on saanut useita palkintoja ja sertifikaatteja, kuten Red Dot Product Design Winner 2019 ja OEKO-TEX® -sertifikaatin, mikä takaa tuotteen turvallisuuden ja allergiaystävällisyyden.

Kokonaisarvosana 6.7/10

  • Täysin moottoriton koliikkikeinu.
  • Kasvaa lapsesi mukana, painoraja 60 kg.
  • Kevyt ja helppo siirtää

Plussat

  • Moottoriton suunnittelu tekee siitä erittäin hiljaisen.
  • Pitkäikäinen käyttömahdollisuus, voit jatkaa sitterin käyttöä tuolina
  • Kolme asentoa, joista yksi täysi makuuasento.
  • Korkea painoraja 60 kg
  • Suosittu myös taaperoilla

Miinukset

  • Hintava

Nuna Leaf Grow sitteri on saanut inspiraationsa lehdestä, joka leijuu tuulessa (rentoudut jo pelkästään ajatellessasi sitä!). Tässä moottorittomassa sitterissä on kolme makuuasentoa, joissa pienokaisesi voi rentoutua ja voit myös lukita sen paikalleen. Sitterin heijaus perustuu siihen, että vanhempi antaa vauvalle vauhdin, joka jatkuu muutaman minuutin ajan.

Vertailumme kallein sitteri tarjoaa kuitenkin jotain, mihin muut eivät pysty – Nuna Leaf Grow kasvaa lapsesi mukana. Kun vauvasi osaa istua pystyssä ja kiivetä ulos istuimesta, sitteriä voidaan käyttää esimerkiksi makuuasennossa rentoutumiseen tai päiväuniin. Sitterin maksimipainoraja on 60 kg, mikä tarkoittaa, että taaperosi voi jatkaa siitä nauttimista vielä vuosien ajan.

Nuna Leaf sitteri on myös helposti siirrettävissä, sillä se on kevyt ja painaa noin 4,75 kg. Perusmallinen lelukaari kaipaisi tässä hintaluokassa jopa spesiaalimpaa, eikä nykyisellään ehkä viihdytä vauvaa riittävästi. Jos kuitenkin etsit sitteriä, joka keinuu ja jota voidaan käyttää pidempään kuin tyypillinen noin 9 kuukauden ikään saakka, Nuna Leaf saattaa olla sijoituksen arvoinen hankinta.

Tekniset tiedot

Käyttöikä noin 0 – 6 kk (sitterinä)
Painoraja sitterinä 9 kg, tuolina 60 kg asti
Sitterin paino 4,75 kg
Sitterin koko 76 x 61 x 71 cm (p x k x l)
Koko kasattuna  –
Materiaali puuvillaa
Kangas voidaan irrottaa ja konepestä
Ei moottoroitu

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja