Reer itkuhälytin arvostelu & kokemuksia

Reer itkuhälytin on luotettava ja laadukas perusmallinen itkuhälytin, joka tarjoaa selkeän äänenlaadun ja yksinkertaisen käytön. Hälyttimen häiriötön yhteys on yhsityinen ja häiriötön. Yövalo helpottaa käyttöä pimeässä. Reer itkuhälytin on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto tiukkaan budjettiin.

Kokonaisarvosana 8.0/10

  • Laadukas saksalainen malli.
  • Yksityinen ja häiriötön yhteys.
  • Hälytysten lisäksi ECO-tila ja VOX-toiminto.

Plussat

  • Edullinen ja laadukas itkuhälytin perus ominaisuuksilla.
  • Langaton.
  • Kantama jopa 300 metriä.

Miinukset

  • Yövalo voisi olla aavistuksen himmeämpi.

Reer ES Rigi itkuhälytin on moderni ja käyttäjäystävällinen, joka hyödyntää digitaalista FHSS-tekniikkaa (Frequency Hopping Spread Spectrum). Se takaa yksityisen ja häiriöttömän yhteyden vanhempien ja lapsen välillä. Laite tarjoaa jopa 300 metrin kantaman, joten voit olla yhteydessä lapseesi eri puolilta kotia tai puutarhaa.

Itkuhälyttimen yksi merkittävimmistä ominaisuuksista on sen ECO-tila, joka vähentää sähkömagneettisen säteilyn lepotilassa 0 %:iin, tarjoten turvallisemman ympäristön lapsellesi. Lisäksi VOX-toiminto eli älykäs automaattinen kytkentä aktivoituu lapsen äänestä, mikä säästää energiaa ja pidentää akun kestoa.

Itkuhälyttimessä on myös etäisyysvalvonta optisella ja akustisella hälytyksellä, joka varoittaa, jos yhteys lapsen yksikköön heikkenee tai katkeaa. Mikrofonin ja äänenvoimakkuuden herkkyys on säädettävissä, joten voit mukauttaa laitteen toimimaan juuri sinun ja lapsesi tarpeiden mukaan.

Itkuhälyttimen mukana tulee vyökiinnike, joka tekee vanhemman yksikön kantamisesta helppoa ja kätevää. Yövalo ja hakulaitteen hakutoiminto ovat käytännöllisiä lisäominaisuuksia, jotka tekevät yöaikaisesta hoitamisesta ja itkuhälyttimen löytämisestä helpompaa. Paketti sisältää vanhempien yksikön, vauvayksikön, USB-virtalähteen ja kaksi USB-kaapelia, sekä paristot vanhempien yksikköön.

Tekniset tiedot

Värivaihtoehdot: valkoinen/tumman harmaa
Mitat: –
Tyyppi: langaton itkuhälytin
Taajuustyyppi: digitaalinen
Kantama: noin 300 metriä
Vastausominaisuus: Ei
Värinä: Ei
Hälytykset: yhteys
Sovelluksella ohjaus: Ei
Virtalähde: akku sekä paristot

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja