Reima Roiske arvostelu & kokemuksia

Reima Roiske on suunniteltu pitämään pienet seikkailijat kuivina ja mukavina sateisella säällä. Tämä kokonaisvaltainen sadeasu tarjoaa vedenpitävää suojaa aktiiviseen leikkiin sateessa, loskassa tai lumessa. Sen vedenpitävä kangas ja hitsatut, vedenpitävät saumat takaavat, että lapsesi pysyy kuivana päästä varpaisiin. PVC-vapaat materiaalit tekevät tästä haalarista ympäristöystävällisen valinnan. Reima Roiske on ihanteellinen ulkoiluasu lapsille, jotka rakastavat ulkona leikkimistä kaikissa sääolosuhteissa, tarjoten heille suojan ja mukavuuden, jota he tarvitsevat nauttiakseen jokaisesta ulkoiluhetkestä.

Kokonaisarvosana 9.4/10

  • Reiman laadukas ja joustava kurahaalari fleecevuorella.
  • Valmistettu kierrätetyistä materiaaleista.
  • Bäst-i-test TESTIVOITTAJA vuonna 2022.

Plussat

  • Sileää kangasta oleva vuori.
  • Lämmin ja helppo pukea.
  • Laadukas.
  • Perheiden suosikki!

Miinukset

  • Hintaan tulisi kuulua peppu ja polvivahvikkeet.

Reima Roiske sadehaalari on täydellinen valinta aktiivisille lapsille, jotka rakastavat ulkoilua ja seikkailuja sateessa. Reima sadehaalari on veden- ja tuulenpitävä ja se pitää lapsen lämpimänä ja kuivana. Kurahaalari fleecevuorella on ympäristötietoinen valinta, sillä se on valmistettu kierrätetystä polyesteristä. Lisäksi siinä ei ole käytetty haitallista PVC:tä.

Reima kurahaalarin teipatut saumat takaavat täydellisen vedenpitävyyden ja heijastinyksityiskohdat lisäävät näkyvyyttä pimeässä. Irrotettava huppu tuo lisämukavuutta ja käytännöllisyyttä vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Haalari on suunniteltu joustavaksi, joten lapsesi voi liikkua vapaasti ja huolettomasti. Jalkalenkit ja etuvetoketju tekevät pukemisesta ja riisumisesta vaivatonta. Reima kurahaalari on saanut ansaitusti tunnustusta, sillä se valittiin testivoittajaksi ruotsalaisen bäst-i-test.se-sivuston tekemässä testissä vuonna 2022. Vesipilariarvo 10000 mm varmistaa erinomaisen vedenpitävyyden.

Tekniset tiedot

Vesipilariarvo: 10 000 mm.
Hitsatut saumat: Kyllä.
Irrotettava huppu: Kyllä.
Vuori: Sileää kangasta.
Lahkeiden ja hihojen vuori: Sileää kangasta.
Vahvikkeet: Ei ole.
PVC vapaa: Kyllä.
Materiaalit: 100 % polyuretaani ja polyesteri.
Pesu: Konepesu tarvittaessa 40 asteessa, kuivaus huoneenlämmössä.

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja