Tiny Love 3in1 Rocker Napper sitteri arvostelu & kokemuksia

Tiny Love 3in1 Rocker Napper sitteri on monipuolinen ja innovatiivinen tuote, joka tarjoaa lapselle paikan lepoon, leikkiin ja torkkuihin. Sitteri on suunniteltu muuntumaan vaivattomasti keinuvasta istuimesta mukavaksi nukkumapaikaksi, tarjoten lapselle turvallisen ja viihtyisän ympäristön kasvun eri vaiheissa. Varustettu pehmeillä leluilla, musiikilla ja valoilla, se stimuloi lapsen aisteja ja edistää kehitystä. Tiny Love 3in1 Rocker Napperin ainutlaatuinen muotoilu ja helppokäyttöisyys tekevät siitä vanhempien suosikin, joka yhdistää toiminnallisuuden ja tyylikkään muotoilun.

Kokonaisarvosana 9.3/10

  • Kehtona käytettävä sitteri helpottaa vauvaperheen elämää. Voit jättää vauvasi nukkumaan sitteriin.
  • Elektroninen lelukaari ja melodiat viihdyttävät vauvaa.
  • Korkea reunat pitävätä vauvan suojassa.

Plussat

  • Sitteri ja kehto samassa.
  • Jos vauva nukahtaa, hänet on helppo laskea makuuasentoon.
  • Elektroninen lelukaari ja melodiat.

Miinukset

  • Ei erillistä vauvasupistajaa

Tiny Loven 3in1 Rocket Napper sitteri on täydellinen valinta, kun etsit monipuolista ja käytännöllistä ratkaisua vauvanhoitoon. Tämä innovatiivinen tuote yhdistää babysitterin ja kehdon samassa paketissa, joten voit tarjota vauvallesi turvallisen ja mukavan paikan levätä, leikkiä ja tarkkailla maailmaa.

Korkeat reunat luovat kotoisan ja turvallisen ympäristön vauvallesi, ja tuudittavat hänet rauhallisesti uneen. Kolme eri säätöasentoa tekevät babysitterin käytöstä joustavaa ja vaivatonta. Yhden käden liikkeellä voit laskea sitterin makuuasentoon, jolloin voit jättää vauvasi nukkumaan. Elektroninen lelukaari pitää vauvan viihdytettynä ja kehittää hänen motorisia taitojaan. Musiikkisoitin soittaa erilaisia melodioita.

Tiny Loven 3-in-1 Rocket Napper on käytännöllinen, monipuolinen ja tyylikäs ratkaisu vauvanhoitoon, joka tarjoaa sekä vanhemmille että vauvalle paljon iloa ja helppoutta arkeen.

Tekniset tiedot

Käyttöikä noin 0 – 6+ kk
Painoraja 9 kg
Sitterin paino –
Sitterin koko 77 x 75 x 47 cm (p x k x l)
Koko kasattuna  –
Materiaali polyesteria ja puuvillaa
Konepestävä istuinpehmuste 40 asteessa

Suosituimpien tuotteiden kokemuksia ja arvosteluja